Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

kusum o kucuk deildir...

hatta suan pelot bana standın boyutunu da solesin kaca kac stant pelot? Benim baharatlıklar 8X6 olcak ne kadar stant lazım bilemiorum :26:

Son düzenleme:

tam destek bitanem.Evet birlikte hayıtlanırdık.Siyah üzüm çekirdeğide alalım diyoruz yoğurtla yeriz diye. Oda baya iyi geliyomuş.Arkadaşımcan doktoru bile aradı.Ben nisan ortası gibi hapa başlıcam çünkü.Zararı olur mu diye sordu.Bide yarar mı diye.Doktor yarar demiş totoyada iyi gelir demiş.Hapla kullanımındada zarar yok demiş ama ben gideceğim doktorada sorucam mutlaka.Kafama takarım çünkü Ahhh bitanem stresten benimde kapanmıştı baya baya şimdi düzene girdi Allah a şükürler olsun.Hehehe azcık soğusun diye bekledik diktik hepsini kafamıza 5 dk ııııııyyykkkladık acı behbattt bir tat boğazımızda bitmek tükenmez acı ama yılmak yok devam.Acı macı içicez işe yararsa en çok arkadaşımcan için sevinicem valla.

kopardı beni kırmızılı yer gizot yaa o nasıl bir cümledir

kusum o kucuk deildir...

hatta suan pelot bana standın boyutunu da solesin kaca kac stant pelot? Benim baharatlıklar 8X6 olcak ne kadar stant lazım bilemiorum :26:

ayy annem benimkilere de stant yaptırcakmış. ahşaptan, eskitme
canım baharatlık kavanozların belli mi ? 6 tane mi düşünüyosun ?

supermiş yaaaaa keske bende bole azimli olabilsem kusumm insallah ise yarar

nuraycım ben sana mailden aktarıyım mı baharatlıgım mı? burdan yazmak istemiorum baharatlıgım bari aynı olmasın malum sahısla

sonra onu da ben buldum ben yaptım der ceker vururum artık onu

Evet canım öyleymiş vallahi memikcanları büyütüomuş iyi geliyormuş kadın sağlığı için yahu ben içtim ya beni ateş bastı sanki acep nedendir??? Psikolojik galiba

elisoooo siz nası iciceksiniz? ben kaynatıp suyunu iciodummm

Çağlammm suyu kaynatıp bir cezve içerisinde yarım tatlı kaşığı otu attık içine bekledik 8 dk kadar.Süzüp içtik içmedik diktik direk kafaya.Yani öyle yudum yudum içilicek bişey değil cidden

Valla yaradı mı canım sölicem arkadaşcana alsın yapsın memikcanlara.Vallahi tatlım herkes öyle diyo inşAllah yarar aaaa o zaman içmeyelim regl zamanı kesinlikle benim zaten cok fena normaldede :18:

İnşallah kuşuuummm

Ben şöyle bişii düşünüyodum;

Hatta bu nedenle şunu da sevdiimmm;

Ama işte pek sevimli değiller

Şunlar var, biraz daha sevimliiii;

Siz cam mı düşünüyorsunuz?
Aradığınızı anlamadım da tam olarak

Elis çok güzel araştırmışsın siyah üzüm çekirdeği tek başına kötü yoğurtla tercih ediliyor genelde ve siyah üzüm Kanada kalede yararlı zaten rahmi kuvetlendryo nar suyuda rahim için tavsiye ediliyor kızlar ben nar yemeye çalışıyorum ama annem suyunu sıkıyo herşeye faydası var belki emmişlerde vardır yahu

Ezom sorma canım benim halim kötü kuzum vakitim yok bide tek çalşyorım arkadaşım doğuma gitti 6 ay böle performans değerlenme sürecindeyim bide eğitimler başlıyo buraya bilem telden giriyorım

Kuşum baharatlığım geldi.
Kavanozlar bence çok kullanıslı ben cok buyuk istemiyodum zaten, ideal boydalar. Sen de seversin
Ben sadece kırmızı standı beyaza boyucam ve belki kenarlarına dekupaj yapabilirim..
Çok inceleyemedim son günlerde çok sık kargo geliyo eve
Stand özensiz boyanmıştı o özelliğini beğenmedim sadece. Onu da ben halledicem zaten ne de olsa ahşap boyama
kusum o kucuk deildir...

Kurabiyemm boyutlarını hatırlamıyorum standın ama ole kaba ve buyuk bişi değil kibarcıktı :)
14-15 cm civarı olabilir ama inan hatırlamıyorum.. Maillerime baktım orada da göremedim ne hikmetse :26: eve gidince faturasını bulabilirsem yazarım unutmadan çağlam

çağlam mailden bakıyım o zaman kuşum.
elifim bak ben bunu aldım

bu da kaşıklığı

aslında cam olsun hangisinde ne var görünsün istedim ama kapakları metal hep beyaz olsaydı çok güzel olacaktı. artık kullana kullana yerini ezberliycem

İnşAllah bitanem bide mersin yağı iyi geliyomuş buarada memikcanlara

Aaa bunlarda çok güzelmiiişşş
Ezberlersin kuzum ya, senin Aşk yuvan orasııı

Seramik mi peki Nuraykom bunlar?

Aaa bunlarda çok güzelmiiişşş
Ezberlersin kuzum ya, senin Aşk yuvan orasııı

Seramik mi peki Nuraykom bunlar?

porselenmiş canım. öyle yazıyo :)
bide kirli kaşıklığı olsaydı tam olcaktı
bu arada çeyiz topiğine bakarken farkettim, kek kalıplarımız aynıı. tantitoni :) bugün geldi benimki de

kuzularım zaten zayıfsınız memişlerin de küçük olması çok normal.
şahsen benim de minikler ama hiç umrumda değil hatta memnunum böyle olmalarına because; ben evde asla sütyenle duramam. dışarı çıkarken kullandığım bi aksesuar o benim için eve gelir gelmez çıkarırım. küçük olduklarından hiç sorun olmuyo.büyük olsalardı hareket ettikçe oynayacaklarından baş edemezdim onlarla

porselenmiş canım. öyle yazıyo :)
bide kirli kaşıklığı olsaydı tam olcaktı
bu arada çeyiz topiğine bakarken farkettim, kek kalıplarımız aynıı. tantitoni :) bugün geldi benimki de

Porselense çok daha iyi kuzucan
Kek kalıbını kelepçeli mi alsam diyodum ama bunları da çok severek aldıımmm
Rengi çok tatliş ve kaliteliiii
İnşallah mis kokulu kekler yaparız bunlarla Nurayım

Valla tatlım baya arastırdık ne varsa yoksa kendimize uygun olanları uygulayabileceklerimizi seçtik hayıt otundan başladık bakalım hayırlısı.

napıoruz onunla kusumm masaj mı :26:

Evet bitanem masaj yapıyoruz.Ama masajı bastırarak değil dipten uca sol memike sağ elle sağ memikede sol elle yuvarlak çizerek sürüyoruz masaj şeklinde gün içerisinde de kolay yapılabilecek bir yöntem var bu işlemleri yaparken destek için iki kolunu uzatıp gün içerinde memikcanları araya sıkıştırıp ellerinin ayalarını birleştirip sıkıp bırakıosun buda işe yarıomuş sarkma olmasın diye.

Ayy bebeim kopardın beni yaaaa

ben istisnamıyım. minimizer kullanıyorum

ayy kızlar kocişlerden sonra yeterince büyückemiş zaten hiç heveslenmeyin.. ben tırsıorum iyice büyücekler diyeee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…