- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #1.281
canım ben hiç rastlamadım hoşuma giden öyle bi sete. metal oluyolar ve tuzluk gibiler. aslında tuzluk gibi olabilir diyodum ama evdekiler tuzluk gibi değil onlara alıştım kaşıkla koymaya.
çağlacım bunun boyutları da 8 e 7'ymiş.
allahım bu da çok mu ufak yoksa
peliiiinnnnn nerdesinnn gel de yorum yap kuşummm geldi mi baharatlığın senin? nasıllar?
yaaaa yerim seniiii ne güzell arkadassın sen öleee
ben de size katılırdım aslında iyi olurdu ama zaten stresten yemek yiyemez oldum onu da icersem istahım hepten kapanır cok acımsı bişeydi oooo
iyi ki almadan gosterdin kusumdemekki benimkiler gibi saklama kabı boyundalar onlarda
ben de sıkıldımmmmm yaaa bi raf bulamadım haftalardır omrumu yedi resmen
Canım ben memşler için çilek yağı sürüp msj yapmıştım cidden biyümüştü ama vaktim olmadığından devam edemedim oha dokunmaya bilem vaktim yok hoş düştü aklıma gelince msj yapıyorum çörek otu ve çilek yapıda iyi ama çörek otu kıl yapıyo
kusum o kucuk deildir...
hatta suan pelot bana standın boyutunu da solesinkaca kac stant pelot? Benim baharatlıklar 8X6 olcak ne kadar stant lazım bilemiorum :26:
tam destek bitanem.Evet birlikte hayıtlanırdık.Siyah üzüm çekirdeğide alalım diyoruz yoğurtla yeriz diye. Oda baya iyi geliyomuş.Arkadaşımcan doktoru bile aradı.Ben nisan ortası gibi hapa başlıcam çünkü.Zararı olur mu diye sordu.Bide yarar mı diye.Doktor yarar demiş totoyada iyi gelir demiş.Hapla kullanımındada zarar yok demiş ama ben gideceğim doktorada sorucam mutlaka.Kafama takarım çünkü Ahhh bitanem stresten benimde kapanmıştı baya baya şimdi düzene girdi Allah a şükürler olsun.Hehehe azcık soğusun diye bekledik diktik hepsini kafamıza 5 dk ııııııyyykkkladık acı behbattt bir tat boğazımızda bitmek tükenmez acı ama yılmak yok devam.Acı macı içicez işe yararsa en çok arkadaşımcan için sevinicem valla.
inşallahh ayyy
baya uygunmuş canım yaa.tamam incelerim siteyi. eminim çok güzel yapacaksınız dansınızıbende araştırmalardayım şimdiden aklımda bulunsun bir kaç yer belirledim.
eliscan ay o memik mi büyütüyomuşbende bir ara içtim belki regl ağrılarıma iyi gelir diye. iyi ki bırakmışım benim memikler bomba zaten dahada büyümesinler ama kadın sağlığı için çok çok iyi olduğunu biliyorum
elisoooo siz nası iciceksiniz? ben kaynatıp suyunu iciodummm
Canım ben memşler için çilek yağı sürüp msj yapmıştım cidden biyümüştü ama vaktim olmadığından devam edemedim oha dokunmaya bilem vaktim yok hoş düştü aklıma gelince msj yapıyorum çörek otu ve çilek yapıda iyi ama çörek otu kıl yapıyo
Hayıt bir mucize dengeliyo ben deli gibi araştırmştım tam bir şifa kaynağı faydası olur ama regl zamanı çok kanama yapar o zaman bırakıcan demi
inşallahh ayyy
baya uygunmuş canım yaa.tamam incelerim siteyi. eminim çok güzel yapacaksınız dansınızıbende araştırmalardayım şimdiden aklımda bulunsun bir kaç yer belirledim.
eliscan ay o memik mi büyütüyomuşbende bir ara içtim belki regl ağrılarıma iyi gelir diye. iyi ki bırakmışım benim memikler bomba zaten dahada büyümesinler ama kadın sağlığı için çok çok iyi olduğunu biliyorum
canım ben hiç rastlamadım hoşuma giden öyle bi sete. metal oluyolar ve tuzluk gibiler. aslında tuzluk gibi olabilir diyodum ama evdekiler tuzluk gibi değil onlara alıştım kaşıkla koymaya.
peliiiinnnnn nerdesinnn gel de yorum yap kuşummm geldi mi baharatlığın senin? nasıllar?
Kuşum baharatlığım geldi.canım ben hiç rastlamadım hoşuma giden öyle bi sete. metal oluyolar ve tuzluk gibiler. aslında tuzluk gibi olabilir diyodum ama evdekiler tuzluk gibi değil onlara alıştım kaşıkla koymaya.
kusum o kucuk deildir...
hatta suan pelot bana standın boyutunu da solesinkaca kac stant pelot? Benim baharatlıklar 8X6 olcak ne kadar stant lazım bilemiorum :26:
supermiş yaaaaa keske bende bole azimli olabilsem kusumm insallah ise yarar
nuraycım ben sana mailden aktarıyım mı baharatlıgım mı? burdan yazmak istemiorum baharatlıgım bari aynı olmasın malum sahısla
sonra onu da ben buldum ben yaptım der ceker vururum artık onu
çağlammailden bakıyım o zaman kuşum.
elifim bak ben bunu aldım
Eki Görüntüle 639673
bu da kaşıklığı
Eki Görüntüle 639674
aslında cam olsun hangisinde ne var görünsün istedim ama kapakları metal hepbeyaz olsaydı çok güzel olacaktı. artık kullana kullana yerini ezberliycem
İnşAllah bitanem bide mersin yağı iyi geliyomuş buarada memikcanlara
Aaa bunlarda çok güzelmiiişşş
Ezberlersin kuzum ya, senin Aşk yuvan orasııı
Seramik mi peki Nuraykom bunlar?
porselenmiş canım. öyle yazıyo :)
bide kirli kaşıklığı olsaydı tam olcaktı
bu arada çeyiz topiğine bakarken farkettim, kek kalıplarımız aynıı. tantitoni :) bugün geldi benimki de
Elis çok güzel araştırmışsın siyah üzüm çekirdeği tek başına kötü yoğurtla tercih ediliyor genelde ve siyah üzüm Kanada kalede yararlı zaten rahmi kuvetlendryo nar suyuda rahim için tavsiye ediliyor kızlar ben nar yemeye çalışıyorum ama annem suyunu sıkıyo herşeye faydası var belki emmişlerde vardır yahu
Ezom sorma canım benim halim kötü kuzum vakitim yok bide tek çalşyorım arkadaşım doğuma gitti 6 ay böle performans değerlenme sürecindeyim bide eğitimler başlıyo buraya bilem telden giriyorım
napıoruz onunla kusumm masaj mı :26:
kuzularım zaten zayıfsınız memişlerin de küçük olması çok normal.
şahsen benim de minikler ama hiç umrumda değil hatta memnunum böyle olmalarınabecause; ben evde asla sütyenle duramam. dışarı çıkarken kullandığım bi aksesuar o benim için eve gelir gelmez çıkarırım. küçük olduklarından hiç sorun olmuyo.büyük olsalardı hareket ettikçe oynayacaklarından baş edemezdim onlarla
kuzularım zaten zayıfsınız memişlerin de küçük olması çok normal.
şahsen benim de minikler ama hiç umrumda değil hatta memnunum böyle olmalarınabecause; ben evde asla sütyenle duramam. dışarı çıkarken kullandığım bi aksesuar o benim için eve gelir gelmez çıkarırım. küçük olduklarından hiç sorun olmuyo.büyük olsalardı hareket ettikçe oynayacaklarından baş edemezdim onlarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?