- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
- 448
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #6.061
kız anası babası gibi. hiç tanımadan ben seni vermem derler ya. aynen öyle olmuş. ne varda istemiyorlar anlamadım ki. akıllarında biri mi var acaba? daha en başından böyle şeyler yaşamak ilişkiyi de yoruyo. ama umarım sevdiceğinden yana yüzün hep güler canım. o adam gibi arkasında durur sevgisinin ve sana sahip çıkar.
Atanamadım ya lokumum...Atanamazsa ne yaparsın falan diyorlarmış. O da benim karı parasına ihtiyacım yok ne onu beni para için sevdi,ne de ben onu demiş...Sanırım parasını yediğimi falan sanıyorlar.
Seni tanımadıkları için böyle düşünüyor olabilirler, annesi babası hemen evlendirmek de istiyor olabilir. Ama zaman geçtikçe ve sevginize tanıklık ettikçe bu saçma tavırlar ve düşünceler de yok olacaktır
Öyle tabi kuzum yaaa ben de öyleyim aslında hep içimde kalacak biliyorumAma yok yani yarimin elinde olan bir şey de değil... Bizim memleket küçük bir ilçe ve orda olacak düğün büyük ihtimal ve orda nikah salonu bile yok ki. Artık bahçe düğünü filan olur Umarım çoooooook güzel bir yerde yaparsınız siz canım
Evet canım,hemen evlenmesini istiyorlar.
nihanımm ben bahçe düğünü tarzı istiyorum işteeeeböle hem salaaş hem herkes rahat etsin ben dahil bakalım nasibimizde neresi var ...
Bugum ya ben anlamadım bu işi sevgilicik anlatmasın sana bunları sen cunku uzuluosun cok
Nurayım gün sayar gibi bişi yapıslar 10 aralıta basvurun dıolar biz herseyı onceden hazırlayıp gitcez dimiidüğün yerini bize öğlen 12den gece 12ye kadar verıolar kuzum ıstedıgım yer olursa yanii 4 gibi nikahı yaparız adamcagızda geçe kalmasın barii biz yandı o yanmasın
nihanımm ben bahçe düğünü tarzı istiyorum işteeeeböle hem salaaş hem herkes rahat etsin ben dahil bakalım nasibimizde neresi var ...
Bugum ya ben anlamadım bu işi sevgilicik anlatmasın sana bunları sen cunku uzuluosun cok
Nurayım gün sayar gibi bişi yapıslar 10 aralıta basvurun dıolar biz herseyı onceden hazırlayıp gitcez dimiidüğün yerini bize öğlen 12den gece 12ye kadar verıolar kuzum ıstedıgım yer olursa yanii 4 gibi nikahı yaparız adamcagızda geçe kalmasın barii biz yandı o yanmasın
İstememelerin temel nedeni bu bence.İyi işte onlar da hazırlıklarını yapsınlaar, sen de atanırsın yaza inşallah, hemen evlendirsinler madem. Allah'ım yaa.. Biraz yıpratacaktır bu süreç ama geçecek canım inşallah.
Pufum Rabbim güzel gönlüne göre versin,hiç zorlanırız diye düşünme bence,Rabbim yardım eder,sizin sevginiz öyle kocamaaan kiii....
Söylemesini ben istiyorum canım,hiçbir şey saklamamasını.
Hayırlısı Nihanım...Kafamı kurcalamak istemiyorum bu konuyla.Exin annesi babası seviyordu da ne oldu. Erkeğe düşüyor burda görev...
Bak haklısın yani... Senin yanında her daim olacak kişi yarin sonuçta. Bence de hiiç canını sıkma.
Peki annemle nasıl tutayım muhabbeti ? :44:
Annenle tartışma bence bu süreçte, bu seni de çok yoruyor canım...Daha sakin ol, ona bu konudaki problemleri iletme hemen.Sevdiğinin olumlu tutumlarını, onun seni savunduğunu, ailesinin de seni tanımadıkları için böyle davrandığını söyleyebilirsin. Annen de yarini tanımadan önyargılıydı, onlarınki de buna benziyor sonuçta.
Onu da deniyorum canım ama yine bir ön yargı oluştu malesef,annemde de bende de...Tek istediğim zamanın su gibi akıp geçmesi Nihanım.Çok ağır şeyler yaşadım,hala da yaşıyorum ve artık maddi-manevi ferahlamak istiyorum. Senin iyi haberlerini okumak istiyorum. Bilemedim,çok mu şey istiyorum.
İyi geceler kızçelerim.
canım umarım emeklerinin karşılığını alırsın önümüzdeki sınavdan.Atanamadım ya lokumum...Atanamazsa ne yaparsın falan diyorlarmış. O da benim karı parasına ihtiyacım yok ne onu beni para için sevdi,ne de ben onu demiş...Sanırım parasını yediğimi falan sanıyorlar.
çok cicik bi düğün hayal ettim sen anlattıkça
canım umarım emeklerinin karşılığını alırsın önümüzdeki sınavdan.
ne garip bi aile,birde sevdiceğinle aynı şehirde olsaydın iyice kurarlardı kafalarında.
çok cicik bi düğün hayal ettim sen anlattıkçainşallah müthiş olur herşey nazlımm. siz, önceden belediyeye gidip ne lazımsa herşeyi halledin.
kuzucuklarım mini mini bebekciklerim soslu fıstıklarım nasılmııışşş
nurayimitom gibi ben de hastayımaksırık tıksırık takılıyorum lavitom da mı hastaydı sanki :44: herkes hasta
nihankusun kalbi pır pır puf dugun hazırlıklarında mervosun ici sıkılmısGüzel canlarınızı sıkmayın hiçbir sey icin kuslarım aileler bir yere kadar sıkabilir canınızı önemli olan sizin birirnize tutunmanız
ayrılmak da ne demek mervosum neden vazgececekmişsin sevdigin adamdan ki hiçte bile
hem bastan kötü baslamıs gibi gelse de sonra değişebiliyor... Başlarda kayınvalidem icin bu kadın beni sevmedi ben de onu sevmedim bastan ters basladık böyle gider diyodum.. Ama hiç de öyle olmadı son birkaç ayda öyle değişti ki her şey... Allah nazarlardan saklasın binkere maşallah çok iyiyiz artık yanaklarını mıncırdığımla
Öyle hemen vazgecmek yok yarının ne güzelliklere gebe oldugu nereden bilebilirz ki(hihih gobik bana yakıştı mı )
Nurisss canım annen baban neden alıyor çeyizini, sen gidip kendin istediğini alsan??? İmkanın var mı buna acaba?? Çünkü emin ol bir çok baba neredeyse böyle, misal benimki şimdiye kadar çeyiz için harcadığım parayı duysa neler derdi bana kimbilir. Ben hiç söylemiyorum babama
Canımm var aslında imkanım arabam vardı babam sattırdı bana çeyiz yapacak diye de parasını hesabına geçirttirdi... O para yetecek olmasına rağmen benden daha fazla para istediği için kavga etmiştik... Ki abime 50000 lira harcamış bir adam... Abimin zerre katkısı olmadan.. 3 evi bir arabası var ve bana çeyiz yapamıyor... O olaydan sonra ben senin paranı kullanmam artık dedi biz de konuşmuyorduk zaten.. Beni okutmuş bir ev masrafı yapmış bana ben ona bir şey yapmamışım nasıl evlatmışım... Ki o bir şey aldığı zaman parasını ben verirdim... Bilgisayarla çok uğraşır bilgisayarın olduğu oda soğuk diye laptop aldım... İhtiyacın var mı diye sorduğumda size muhtaçlığım yok derdi... O kavgadan sonra da laptopu bırakıp gitti... Ben ne yapayım ki şimdi bu adama... Şimdi düğüne 1 ay var ve benim hiç bir şeyim yok para hala babamda...
Kusura bakma canım çok sinirliyim yazdıklarıma bile bakamıyorum klavyeyi kırasım var hatam olduysa affet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?