Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

geçmiş bayramınızı canı gönülden kutluyorum kızlarımm
hasta bi gelinciğiniz geldi :2: ama çokta mutlu, çünkü bayramda ailesine kavuşmuştu bol bol öpüştü,koklaştı onlarla hasret giderdi. grip olmadan dönseydi daha iyiydi .

lavinkom da benim gibi hastaymışsın bayramda. şimdi iyi misin canım?

nihanım, yazdıklarını okurken düşüncelerim sürekli değişti durdu. oh çok şükür, yok artık, daha neler, neyse bu da bi adım gibi gibi şeyler geçti...
ben babanın inat edip erkek tarafına git gel yaptırmasının, seni onların gözünde daha değerli yapacağına pek katılmıyorum. şahsen benim aileme böyle yapan aileye ben daha bi uzak olurdum sanırım. çünkü ortada bişey yok, gülünüp eğlenilmiş, üstelik evinizde misafir edilmiş. ee sorun ne o zaman? neyi merak ediyosa açık açık sormalı, çekincesini dile getirmeliydi. yani baştan bi problem varsa sen bunu insanlara da hissedirirsin bu sebeple karşı çıkıyorum diye. insanlarda açıklamalarını yapar, ona göre bi yol çizer.
allah yardımcın olsun canım. allahın emri bu sonuçta sen garip bi istekte bulunmuyosun.

mervemmmm, balımm sevdiceğin babasına şaşırdım :26: gerçi sevdiceğin nasıl davranmanı istiyosa öyle davran bence de.. okuldaki kızlara gelince, bence sürekli seni sormaları iyi bişey. hani farkındalar varlığının ve sürekli sevdiceğini seninle anıyolar. allahım kötü fırsat kollayanlara da fırsat vermesin.

Ne ilginç bir adammış böyle, ne diyeceğini bilemez insan böyle bir durumda da.

Daha resmiyet yok bi de tavır yapıyor, neyse ki sevdiceğin biliyor durumu.

Ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırdım ben de.:26::44:

Hava değişiminden olmuştur kuzucum,geçmiş olsun.

Öyle yapacağım canım ama çok gereksiz muhabbetlerdi bence. Amin canım,Allah korusun kötülerden.

Çünkü benden önce evlenmesini istediği çocukları var.. Çünkü ona göre benim daha 2-3 yılım var haklısın yani kuşum.Kalbin ısınması... sanırım kilit nokta bu ısınmamış galiba öyle anladım ben, bir şey de demedi ki
Sana da çok geçmiş olsun canım, iyi misn şimdi?

Nurayım geçmiş olsun sana da bu ara herkes hasta havalar değişken ya.Ailene de kavuşmışsun oyy..Annem artık bayramlar da gelmezsiniz de orda olursunuz diyince nasıl kötü oldum o anEvlenmek istiyom tabi de aileden ayrı bayram da çok zordur ya
Dediğin gibi ben de ne düşüneceğimi şaşırdım bir ara oh dedim sonrasında ağladım durdum...Bi garip yani...Annemlere göre kıymetli olurmuşum ama ne gerek var adamları zora sokmaya, bir de 17 saatlik mesafe ben bile gidemiyorum ki nasıl gelsinler her daim... Söylediklerine de kesinlikle katılıyorum ve kızdığım noktada bu. Bize dair bir şey net bir şekilde konuşulmadı... Ne bileyim babam yarimi alır bir odaya başbaşa konuşur aklını karıştıranları sorar diyordum ben kesin ama yapmadı... Bana bile sormadı bir şey. Çok tuhaf davranıyor bence de çözemiyorum Bu bence de çok normal yaşımız da durumumuz da uygun çok şükür neden garip karşılıyor evlenme isteğimi anlamıyorum

Mervecim çok şaşırdım adamın tavırlarına, daha aileler bile tanışmamışken siz böyle bir teklifte bulunmamışken niye mesaj atıyor ki... Sevdiceğin iyi tanıyor babasını demek ki, üstünde durma.Zor bir dönem yaşıyorsun mervecim ama inan Allah'ın izniyle geçecek... Bol bol dua et, hatta bazen ağla ama sonra toparlan ve ders çalış pes etme. Kızların seni sormasına da üzülme merak etmişler, cevaplarını da almışlar, yarin mesafeyi korumalı önemli olan bu

Hiç bilmiyorum canım. Ben de umursamamaya karar verdim. İnşallah Nihanım,senin de benim de Sibelimin de zor günleri son bulsun artık.

Öfff...

Yine mesaj geldi sevdiceğin babasından....

''Sen bana neden cevap yazmıyorsun ?''yazmış. Sevdiceğe söyledim,aramış babasını.Ben sana Mona'ya mesaj atma demedim mi,neden atıyorsun demiş... Olayların seyrine bakınız...

Mona'yı bırakacaksın.

Bırakmazsan seni silerim.

Bana baba deme,git onun ana babasına ana-baba de.

Yemin ediyorum yeter artık yaaa. Yüzüm hiç gülmeyecek mi benim ?

Bebeklerim beniiiim hepinizii çoook özlüyoruuummm İşler yoğun ben yoğun evlilik hazırlıklarına başladık sürekli koşturmaca halindeyiz fırsatım olmuyo kk'ya girmeye

hafta sonu netten teklif aldığımız çoğu yere gittik sevdicekle beraber, polonezköydeki çoğu mekan bildiğiniz kendin pişir kendin ye mekanlar, hatta öyleki kır düğünü mekanı diye girdik ve kendimizi mangal yaparken bulduk

Rivadan basladık, polonezkoye gittik dönüşte çubuklu çınaraltına gittik Nuray lokumumun düğün mekanına sonra mihrabat korusuna baktık orayıda cok begenmıstım ama istedikleri para araba parası ve inanın sadece olay manzara. Çimler yapay, kır düğünü havası yok ve işin komiği alanın yukarsında restaurant bölümü var ve maymun oynar gibi sizi izliyolar düğünde bitek fıstık atmaları eksik olur heralde
Çınaraltının ulasımı rahat, konumu güzel deniz kenarı ama adam öyle bir itici geldiki bana ve bize sanki fiyat almaya değilde çalmaya gelmişiz muamelesi yaptı. Sevdicekle iskeleye inmek istedik cunku hayalımde hep ordan sandalla gelmek vardı adam bağra çağra kenarlara basmayın çürük valla boylarsınız denizin dibini falan dedi korkuda inemedim bile. tadilat olmicak mı dedim 2013 ü kapadık 2014e düşünüyoruz bişiler dedi. Bide bize bildiğiniz arsa var mı ? yada sahil kenarı yer 7000 8000 kiraya kadar tamamız falan dedi alakasız bir görüşme oldu yani ama benim kalbimi riva tarafında bir villa öyle bir çeldiki gözüüm bişii görmüyoooo inşallah orası nasip olur tam kır düğünü hatta köy düğünü olcak yer herkesi nasıl taşırız ederiz bilmiyorum tek kafama takılan bu dua edin nolur

bugubuguumm sen bence minikten bi depresyon yasıyosun bende bi ara böyleydim burnum sürekli sızlıyodu hersey yolunda gibiydi ama durduk yere hüngür hüngür aglıyodum ani ruh hali değişiliği yaşıyodum nası geçtiğini bile bilmiyorum vallahi sevgiliciğin babasıda cidden entrsan adammış sevgilin ne derse öle hareket et kuzum cevap falan yazma..

kuzuuummm bende nurayıma katılıyorum acıkcası. İnşallah bu süreçi cok fazla uzatmaz babacık hayırlısı olsun tatlım

Nurayımm cok gecmiş olsunn bebişim tüm bebeklerimiiinnn geçmiş bayramıda mübarek olsun

neler duyuyorum.
iyi de bu adam seni tanıyor mu canım. ne diye karşı çıkıyor, bırakacaksın o kızı diyor? sebep??

lokumlar prensesimm aşklı hazırlıklarda demek
çınaraltındaki adamın davranışlarına çok şaşırdım :26: geçen sene büşra da bi adamın tavrından şikayetçiydi sanırım. bizimle ilgilenen çok iyiydi ama, eyüp müydü adı neydi hatırlamıyorum sarışın uzun boylu bi abi, şöyle diyim düğün anında gelinliğimin kuyruğunu topladığımız düğme koptu da adam motoruyla gidip iğne iplik aradı bana. o kadar iyiydi. organizasyon işindeki kişiydi sanırım.
gönlüne göre olması çok çok önemli nazlimumm, o istediğin yer olur inşallah. bi otobüs tutulsa aracı olmayanlar için ?

Allah Allah yaa, ne kadar ilginç bir adam. Derdi ne yani onunla sohbet etmedin diye mi bırakcakmış sevdiğin seni... Bence sen hiç karışma canım,sevdiceğin gerekeni yapar.

Pufum hayal edebiliyorum mekanınızı yaa.. Çok güzel olacaktır her şey
Bizim burda nerdeee öyle mekanlar , mis gibi göl var kıymetini bilmiyorlar valla yap bir göl manzaralı mekan hiç yani
Muhtemelen benim düğünüm pek de nezih bir ortamda olmayacak Neyse hayırlısı babam verseydi de

ya vallahi biz çok şaşırdık kuzum bize fiyatı söylemedi bile biliyo musun? ayarlarız hallederiz dedii şapşik adam

Büyük ihtimalle oyle olcak kuzum cunku hem yerin bulunması cok zor biz bile zor bulduk hemde uzak işteee uzaaak düğün tarihini 6 ay kalınca ancak alabiliomusuz galba dimi kuzuum ya günü almadan yeri tutmayalım dedik bide memur oraya gelebilir mi acaaba (

Nihan'ım nerde olursa olsun yeterki mutlu huzurlu yuvamıza bian eveelll uçalım diorum ama Allah yukarda yalan diyemem istediğim yer olmassa baska yer içime hiç sinmeyecek

Bilmiyorum bebeklerim. Tanışıklığımız falan yok x'in sevgilisiyim sadece işte... Annemle de tartışıyoruz bu konu yüzünden,seni istemiyorlar işte,o aileden sana hayır gelmez bırak gibisinden şeyler söyledi yine az evvel.Bilemiyorum,boşa mı kürek çekiyoruz,sonu yok mu,bunların hepsi birer işaret mi,anlayamıyorum.

Pufuummm. Gönlüne göre bir mekan bulursunuz inşallah kurbik eniştemizle,ne kadar az kaldı maşallah sizin de kuzum,su gibi aksın her işiniz.

Öyle tabi kuzum yaaa ben de öyleyim aslında hep içimde kalacak biliyorum Ama yok yani yarimin elinde olan bir şey de değil... Bizim memleket küçük bir ilçe ve orda olacak düğün büyük ihtimal ve orda nikah salonu bile yok ki. Artık bahçe düğünü filan olur Umarım çoooooook güzel bir yerde yaparsınız siz canım

Öyle deme amaaa, her şeyi işaret olarak algılarsak hiçbir karara varamayız ki. Senin aklın ve gönlün evet diyor mu diyor.. Gerisi hallolur. Annen de endişelenmiş ondan öyle demiş sıkma canını

ocakta 2014 defterleri açılacak heralde nazlım. 2013 ünkü öyle olmuştu. hemen 1 ocakta başvurun bence siz. nikah saati alırken de mekanı arayıp istediğiniz saatte yer uygun mu diye öğrenin.işlemlerinizi yapın, ordan da hemen gidip mekanın sözleşmesini yapın. sağlık raporunu falan aralığın sonunda halledin bence.

adamın zoruna bak ya tanımadan etmeden ayrılacaksın o kızdan diyo.. annen de bundan endişe ediyo, bi yönden haklı canım senin iyiliğini düşünüyo çünkü. üzülmeni istemiyo. ama sevdiceğin kendini sevdirecek, zamanla annen ona güvendikçe anlayacak evlendiğin adamdan başkası dış kapının dış mandalı olacak. o el üstünde tutarsa kimse hiç bi şey yapamayacak.
yüreğin bir an evvel feraha çıkar inşallah kuzum.
kursa falan gidiyor musun? ne yapıyorsun şu sıralar? beklemek çok sıkıcı, insanı iyice bunalıma iten bişey çok iyi biliyorum.

Öyle deme amaaa, her şeyi işaret olarak algılarsak hiçbir karara varamayız ki. Senin aklın ve gönlün evet diyor mu diyor.. Gerisi hallolur. Annen de endişelenmiş ondan öyle demiş sıkma canını

Dersaneye gidiyorum ve sıkı bir şekilde ders çalışıyorum.Kitap okuyorum,nette oyun falan oynuyorum.Kimseyle görüşmüyorum lokumum.

Ayrılalım madem dedim...Ne anası istiyor beni ne babası... Ne kadar direnebileceksin dedim ? O da ben seni bırakamam dedi,düzelecek her şey falan dedi işte....

Şimdiden tadı kaçtı her şeyin...

kız anası babası gibi. hiç tanımadan ben seni vermem derler ya. aynen öyle olmuş. ne varda istemiyorlar anlamadım ki. akıllarında biri mi var acaba? daha en başından böyle şeyler yaşamak ilişkiyi de yoruyo. ama umarım sevdiceğinden yana yüzün hep güler canım. o adam gibi arkasında durur sevgisinin ve sana sahip çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…