- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #4.821
Merhaba canlarım ben geldim.Kocaman heyecanlar yaşayıp,mutluluktan yanakları kasılmış şekilde geldim.Öncelikle hepinize çok teşekkürederim bebeklerim.Sizde burda bizimle heyecanlanmışsınız inanın hissettim enerjinizi Başlıyayım özetleyerek yazmaya
Kına gecesinin olduğu sabah mutluluktan uçacak gibiydim.Nihayet beklediğim günlerden bir tanesi gelmişti.Hiç gergin değildim gerçekten.Kuaföre gittim güzelce hazırlandım.Kuaförde kahkahalar havada uçuşuodu resmen.Akşam kına gecesinin olacağı salona geçtik.İnsanın en çok istediği beklediği şey gerçekten dostları,akrabaları oluyor.Kına gecem çok ama çok güzel geçti maşAllah çok eğlendik.Ben baya bi ağladım kına yakılırken insan atmosferden cok etkileniyor gerçekten.Canımıniçi bitanecik kocam serçe parmağını kaldırmış açmıcam parmağımı bak anne diye bağırdı herkesi güldürdü.Sonra alnımdan öpüp kucağına alıp götürdü beni.Gece testi kırma adetimizle şenlendi.Testiyle çıkıp bir güzel bekar kızlarla oynadım testiyi kafalarının üstünden geçirip hayırlı ve bereketli bir evlilik geçirmelerini diledim.Sonrada kırdımHerkescikler çok beğendi.Çoluk çocuk şekerleri süpürdü.Gerçekten çok eğlendim kınamda.
Düğün günümüze gelince uykumu güzelce alıp kalktım.Hava biraz yağışlıydı.Olsun dedim bereketli geliniz demek ki :) moralimi hiç bozmadım.Canım kardeşim,kankam ve beni kocacım ve kankası arabayla alıp kuaföre götürdüler.Benle birlikte sabah 5 gelin vardı.Hepsi heyecanlı,ışıl ışıl bekliyodu.İlk beni aldı Damla ablaMakyaj,saç derken prensesler gibi olup çıktım Aşkım ilk gördüğünde bir süre donup kaldı.Gözleri doldu.Kolay değildi 6 sene bu anı beklemiştik ikimizde.Arabada bağıra çağıra şarkılar söyleyerek foto çekimine gittik.Orda da çok eğlendik gerçekten.Her foto çekiminde kulağımda sürekli seni seviyorum prensesim deyişi ki fotolara bile yansımış :) Eve geldik annem benim kralicem görür görmez açtı çeşmelerini.Kurban olsun yavrusu ona.Hiç yemek yiyemedim desem heyecandan yeridir.Sonra kapıda davullar zurnaların sesi duyuldu.İşte geldiler!!! Yağmurda durdu yerini güneşe bıraktı.
Babam girdi odaya elinde kırmızı kuşağımla.O an başladım ağlamaya.Baya zor oldu benim için ayrılık.Herkes ağladı.Kayınvalidem bile ağladı.Kapıdan zor çıkardılar beni kuzen kardeş kapıyı açmadıDualar edildi,amcaların,dayıların,dedelerin elleri öpüldü,havluları omuzlarına atıldı,şekerler saçıldı etrafa.Ve ben bindim gelin arabasına el sallayıp salona gitmeye koyulduk.Çocuklar vampir gibiydi biri bana göz kırpıo gelin abla gelin abla atsanıza zarf bana
Düğünüm çok güzel geçti kızlar şükürler olsun.Herşey gönlümüzce oldu gerçekten.Takı uzun sürdüğü için oynamaya vakit pek kalmadı ama ben oynadığımız süre içinde hiç oturmadım desem yeridir.Çiçek atma törenimde arkamda tam bir ordu oluştuKuzenim boy avantajından dolayı tuttu.Sonra aile fotoları derken sıra geldi vedalaşmaya.Ah vedalaşmak artık ana-baba evinde kardeş yanında yatağında yatmıcak olmak heran görmeme korkusu gözyaşlarım hiç durmadı yine.Ama çok mutluydum garip br duygu kızlar çok garip.Kayınvalidemin evindede bazı adetleri yaptıktan sonra evimize götürdüler bizi.Çok başka bir duyguydu gerçekten.Gözlerim doldu aşkım bitanem geldi sarıldı alnımdan öptü ışıl ışıldık ikimizde
Balayımız mükemmeldi gerçekten.Özel ilgi alaka onca yorgunluğun ardından çok iyi geldi.Bütün güzellikleri yaşayıp geldik kocacımla.
Evlilik bambaşka bir dünya gerçekten kızlar.Hiçbirşeye benzemiyor.Evde sevdiğiniz olması aynı hayatı paylaşmak sabah gözlerinizi açtığınızda onun olması.Öpücüklere boğulmak Siz yemek yaptığınızda mükemmel olmuş deyip ellerinizin öpüp koklanması aynı zamanda kocacığınızın yemek yaparken yorulduğunuzu görüp gelip gelip minnettar bakışlarla size sarılması bunlar yalnızca minicik bir kısmı.Evlilik mükemmel bişey zorluğuda yorgunluguda var ama aşk dolu tavsiye ederim canlarım
hepinize çok teşekkür ederim bebeklerim.
Allah'ım korudu bizleri. çok çok büyük bir felaketten ucuz kurtulduk.
Çağlam çok özledim seni hep aklımdaydın ama nurayımdan alıyordum iyi haberlerini. öyle mutlu oldumki yazdıklarını görünce ilaç gibi geldi senin mutluluğun. Allah daim etsin canım benim
Çağlaaa, Eliiiiiiiiiiisss kırılmadınız değil mi bi önceki mesajımaa...:26:
Sizin mutluluğunuzu anlatmanız bizleri gerçekten mutlu ediyor, ne güzel örnek de oluyorsunuz bizlereee.
Umarım yanlış anlaşılmamışımdır
Elisoooo hoşgeldin sefalar getirdin taze gelinimizz
Okudum yazdıklarını bir çırpıda, ve hemen evlenesim geldi
Sizi görünce şnsan evliliğe imreniyor yeminle hee
Çok mutlu olun inşallah canım benim, iki cihanda yüzünüz hep gülsün
Heeeyyyy Antalya'dan kucak dolusu sevgiler
Çağlamiko bu Antalya'yı bal gibi yapmış bize bırakmış gitmiş
Çok mutluyum benallahım hepinizi daha da mutlu etsin ve bugünleri göstersin.
Düğünüme gelince 16 Haziran gerçek miydi, fotograflar olmasa inanamıcam o derece :) prensle prensesmişiz gibiydi tüm ilgi alaka, hazırlık... Kuzguncuktan düğün mekanına giderken kaç kişi arabasının kornasıyla bizi selamladı, kaç kişi fotografımızı çekti sayamadık :) Rixosta da tüm hızıyla devam ediyo bubalayı çiftiyiz diye el bebek Gül bebeğiz :)
Düğün açık alandaydı ve 11 e doğru yağmur başladı , sel götürdü nerdeyse her yeri, erken bitti bu yüzden ama çok güzeldi yine de.
Anlatmak istediğim çok şey var size, okumak istediğim geçmiş ... Ama en mutsuz anımda tanıdığım, yıllar önce iki yabancıyken şimdi en yakın olduğum hala bana söylemesi tatlı bi garipliğe bürünen sevgili kocam mızmızlanıyo :)
Öpüyorum hepinizi çokça.. Kendinize iyi bakın .. Hıı bide inşallah tez vakitte hepiniz evlenin :)
kız nihan aşk olsun neden alınalım kujucum ama sen bu kdr karamsar olma anlıyorum seni ben beklemek belirsizlik cok zor ama atlatıcaksınız bu dönemi de insallah..
Yavrum niye alınalımşakalamanı yerim senin Mutluluk gerçekten bulaşıcı Nihanım paylaştıkça büyüyor sıçrıyor hepiciğimize sıçrasın bulaşsın mutluluk inşAllah
Heeeyyyy Antalya'dan kucak dolusu sevgiler
Çağlamiko bu Antalya'yı bal gibi yapmış bize bırakmış gitmiş
Çok mutluyum benallahım hepinizi daha da mutlu etsin ve bugünleri göstersin.
Düğünüme gelince 16 Haziran gerçek miydi, fotograflar olmasa inanamıcam o derece :) prensle prensesmişiz gibiydi tüm ilgi alaka, hazırlık... Kuzguncuktan düğün mekanına giderken kaç kişi arabasının kornasıyla bizi selamladı, kaç kişi fotografımızı çekti sayamadık :) Rixosta da tüm hızıyla devam ediyo bubalayı çiftiyiz diye el bebek Gül bebeğiz :)
Düğün açık alandaydı ve 11 e doğru yağmur başladı , sel götürdü nerdeyse her yeri, erken bitti bu yüzden ama çok güzeldi yine de.
Anlatmak istediğim çok şey var size, okumak istediğim geçmiş ... Ama en mutsuz anımda tanıdığım, yıllar önce iki yabancıyken şimdi en yakın olduğum hala bana söylemesi tatlı bi garipliğe bürünen sevgili kocam mızmızlanıyo :)
Öpüyorum hepinizi çokça.. Kendinize iyi bakın .. Hıı bide inşallah tez vakitte hepiniz evlenin :)
Pufitooo ödümü kopardın kızım sen
Valla hakettin bunuFarzetkide yazdıklarını okudum o neydi öyle, bitti yazsını görünce çok üzüldüm.
Ama sonra bakıyorum gülücükler var aşağıda... e okumadan geçemiyorum noluyo yaa dedim Ama neyseki çok çok güzel bir aşk masalı okuduğumu anladım
Ayrılmayın ama hiç, mutlu olun hepp
İnşallah minik kurabiyeeemayrılığın bunalımını henüz atamadım üstümdeeen ama geçicek inşallaaahh
sen napoosun bakimmmmmmmmm
Kolay değil canım, ama aşkına sarıl sımsıkı çabucak atlatırsın umarım.
Ben de çeyiz meraklısı oldum çıktım Pufum yaa,almadım daha hiç de habire bakınıyorum sitelere. Bievde çok şirin bir üçlü saklama kabı gördüm bir de ekmek kutusu ama farklı amaçla kullanırım ben onu, alsam mı diyorum. Kapıda ödemesi var mı ki onun biliyor musun canım:44:
kuzum ben netten alışveriş yapmooruuumilk aldıgım çeyizlerinde yarısından fazlasını anneme verdim hatuna ev dizdim ıvır zıvırla Nevresim falan zevki pek değişmiyo insanın istersen onlarla başlaa kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?