Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

hepinize çok teşekkür ederim bebeklerim.
Allah'ım korudu bizleri. çok çok büyük bir felaketten ucuz kurtulduk.
Çağlam çok özledim seni hep aklımdaydın ama nurayımdan alıyordum iyi haberlerini. öyle mutlu oldumki yazdıklarını görünce ilaç gibi geldi senin mutluluğun. Allah daim etsin canım benim

Elisoooo hoşgeldin sefalar getirdin taze gelinimizz

Okudum yazdıklarını bir çırpıda, ve hemen evlenesim geldi

Sizi görünce şnsan evliliğe imreniyor yeminle hee

Çok mutlu olun inşallah canım benim, iki cihanda yüzünüz hep gülsün

allah hep korusun sizi bebeğim benimmmmmm

ayy yerim ben seniii nurayım saolsun guzel dileklerinizi hep iletti bana darısı basına kusumcannn eminim senin de aşk dolu aşk kokulu bir yuvan olacak

kız nihan aşk olsun neden alınalım kujucum ama sen bu kdr karamsar olma anlıyorum seni ben beklemek belirsizlik cok zor ama atlatıcaksınız bu dönemi de insallah..

Yavrum niye alınalım şakalamanı yerim senin Mutluluk gerçekten bulaşıcı Nihanım paylaştıkça büyüyor sıçrıyor hepiciğimize sıçrasın bulaşsın mutluluk inşAllah

Hoşbulduk canım benim Evlenin hemencik sizin mutlu günlerinizinde keyfini cıkaralım burada Amin canım cümlemizin yüzü gülsün inşAllah

Kızlar merhaba

Artık burda bende varım

Benim evlilik tarihimde 15 Eylül / İstanbulda oturacağım / Evim hazır / Gelinliğimin ilk provası 13 Temmuzda ay cok heyecanlı

kocikim bana mamiş yapıyomuşşş hatunlar acaba aksama ne yicem o bal ellerinden hihihihi

yaowws hos geldin aramıza sonbahar gelini bu heyecanların tadını cıkar bol bol

Heeeyyyy Antalya'dan kucak dolusu sevgiler
Çağlamiko bu Antalya'yı bal gibi yapmış bize bırakmış gitmiş
Çok mutluyum ben allahım hepinizi daha da mutlu etsin ve bugünleri göstersin.

Düğünüme gelince 16 Haziran gerçek miydi, fotograflar olmasa inanamıcam o derece :) prensle prensesmişiz gibiydi tüm ilgi alaka, hazırlık... Kuzguncuktan düğün mekanına giderken kaç kişi arabasının kornasıyla bizi selamladı, kaç kişi fotografımızı çekti sayamadık :) Rixosta da tüm hızıyla devam ediyo bu balayı çiftiyiz diye el bebek Gül bebeğiz :)
Düğün açık alandaydı ve 11 e doğru yağmur başladı , sel götürdü nerdeyse her yeri, erken bitti bu yüzden ama çok güzeldi yine de.
Anlatmak istediğim çok şey var size, okumak istediğim geçmiş ... Ama en mutsuz anımda tanıdığım, yıllar önce iki yabancıyken şimdi en yakın olduğum hala bana söylemesi tatlı bi garipliğe bürünen sevgili kocam mızmızlanıyo :)
Öpüyorum hepinizi çokça.. Kendinize iyi bakın .. Hıı bide inşallah tez vakitte hepiniz evlenin :)

Tatlım ömür boyu mutluluklar Kocacım kelimesini söylemek ne kadar tatlı geliyor yaaaa heyecan veriyor insana Çağla Elis ve sen artık bol bol kocacım diyorsunuzdur Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah

ayy yerimm sizi yaa çağlaaaa nuraaayyy
kocacım allah kocacımm diolar yaa olan var olmayan var ama
mutlulugunuzz daim olsunn bebeklerimmmm hep bu anı beklediniz (bekledik ) tadını çıkarın ohh
nurayım dönüştee uzun uzun anlatmanı beklioruzz senindee

kız nihan aşk olsun neden alınalım kujucum ama sen bu kdr karamsar olma anlıyorum seni ben beklemek belirsizlik cok zor ama atlatıcaksınız bu dönemi de insallah..

İnşallah Çağlacım, desteğinizle daha kolay atlatıcam inanıyorum...

Yavrum niye alınalım şakalamanı yerim senin Mutluluk gerçekten bulaşıcı Nihanım paylaştıkça büyüyor sıçrıyor hepiciğimize sıçrasın bulaşsın mutluluk inşAllah

hepimiz çok mutlu olalım ki... Bi de aşk dolu olalım

Amanııııııınn bir gelin gördüm sanki
Güzel hatun senin burda ne işin var yahu gitsene kocacığının yanına
Ama iyi ki böyle çabuk geldin yaa merakta bırakmadın bizleri ooyy
Valla Nurayım artist gibiydin maşallah kuzum ya, ben çok beğendim her şeyi, mekan da süperdi belli ki, sen zaten ışıl ışıl parlıyordun
Yağmur da bereketmiş hem hepiniz bereketli gelincikler oldunuz.
Balayının tadını çıkaaarrrr, sonra da gel bize anlat

Buguuum, kübüşüümm inşallah hakettiğinizden dahada mutlu aşkları yaşamaya yelken açmışsınızdııır

Çağla pastam, Nuray lokumum veeeeeeeeeeee Eliskooom Allah mutlulugunuza mutluluk katsın ınss

Herkesleri öpüüyoorumm

Pufitooo ödümü kopardın kızım sen
Valla hakettin bunu Farzetkide yazdıklarını okudum o neydi öyle, bitti yazsını görünce çok üzüldüm.
Ama sonra bakıyorum gülücükler var aşağıda... e okumadan geçemiyorum noluyo yaa dedim Ama neyseki çok çok güzel bir aşk masalı okuduğumu anladım
Ayrılmayın ama hiç, mutlu olun hepp

İnşallah minik kurabiyeeem ayrılığın bunalımını henüz atamadım üstümdeeen ama geçicek inşallaaahh

sen napoosun bakimmmmmmmmm

İnşallah minik kurabiyeeem ayrılığın bunalımını henüz atamadım üstümdeeen ama geçicek inşallaaahh

sen napoosun bakimmmmmmmmm

Kolay değil canım, ama aşkına sarıl sımsıkı çabucak atlatırsın umarım.
Ben de çeyiz meraklısı oldum çıktım Pufum yaa,almadım daha hiç de habire bakınıyorum sitelere. Bievde çok şirin bir üçlü saklama kabı gördüm bir de ekmek kutusu ama farklı amaçla kullanırım ben onu, alsam mı diyorum. Kapıda ödemesi var mı ki onun biliyor musun canım:44:

kuzum ben netten alışveriş yapmooruuum ilk aldıgım çeyizlerinde yarısından fazlasını anneme verdim hatuna ev dizdim ıvır zıvırla Nevresim falan zevki pek değişmiyo insanın istersen onlarla başlaa kuzum

Ben de öyle yaparım belki, ama ne bileyim ilk kez bu yıl böyle heveslendim ben, geçen yıl bile bakmazdım böyle. Şimdi çok alasım var bi yerden başlayasım var. Gördün mü resimlerini canım sence nasıllar?:44: Nevresimlere bayılıyorum zaten, al al doymam sanırım

Bu çeyiz alışverişi ne zormuş hanımlar yaa...
beğenmek ayrı zor, almak ayrı zor... Hele benim gibi kararsızlar için daha zor.
Bu baharatlıklar da banyo takımı gibi mi bilemedim ki, beğenmiştim de ama:26: Karar veremedim

günaydın herkeşleyee

nurayımitommmm Allah bir ömür ayırmasın o elleri... diyodum sana dimiii Antalya ahhh antalyaaa suan orda olmak icin neler vermezdim... ya da sadece evde olsam da olurdu hihihi

pufitosummmmm sonundaaa neden bu kadar özletiosunnnn amaa selotla konustuk cok yogundu en son dedi valla vurcam gelip ordakileri hee

vee ben dun aksam askımın mamişlerinin tadını bile cıkaramadım yaaa... eve gittim kocikin zoruyla bi tabak corba ictim ve kendimi yataga attım... rgl sancısı mide bulantısı bas agrısı zaten evde gecircemiz kus kadar vakit var o da ziyan oldu yatar yatmaz uyumusum uyandıgımda sabah olmus iş vakti gelmişti..

bunun bi couzumu olmalı yeaa yiteeer hayatım calısmak ve uyumaktan ibaret olmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…