Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

ayy cok sevindim o zaman yuffidikkkk ben cuma gunu gidicem dişçiye izin alabilirsem buyuk ihtimal kaplama yapabilir diolar da

annemlerin dişçisi zaten eli hafif dedi annem ama işlem zor mu merak ettimm

off ya korkuyorum dişçiden işte dugun hazırlıklarının en zor kısmı benim için dişçi

bizim de bugun son 55 artıkkk :123: baska da yooook

kavusma safagımız da seninle hemen hemen aynı kusum

Nurayikomm 19 sadece 19 gün sonaa enişteylesin wuuu 3 haftadan bilem azzz oyy seni yerim ben ya rabbim ayırmasın sizi yaa
aminn canım teşekkür ederim.
sen nasılsın ne var ne yok

ayy 55 çok azzzz kiii, hemen geçer kiiii
düğünde lens takmak istiyorum. işte benimde en büyük korkum bu. o lensi nasıl takıcam bana kimse göz makyajı yapamaz kolay kolay, yani kalemi, rimeli zor sürerler. gözümü çok kırparım. kendi kendime bile zorlanıyorum. o lensi nasıl sokucam gözüme
lens takmazsam da düğünüme dair hiçbişeyi göremicem.

Bildiğin gibi nurayım şükür diyim yinede iyiyim sizlerin mutlu haberlerini duydukça en azından mutlu oluyorum
işle de biraz sıkıntılarım var bu aara dha çok patronumla biraz hele birde bazı firmalardaki çirkeflerle uğraşıyorum varya deli ediyorlar beniii kendimi zor tutuyorum

allah yardımcın olsun yağmurcum. zor böyle insanlarla uğraşmak, uğraşmak zorunda olmak.

Çağloom bebeim bizimde çelik kapıcımız sağolsun elektrik hattındaki bir kabloyu delmiş bizimde duvarımız delinicek Napalım Allah sağlık versin kırılıp yapılıp sıvanıp tekrar boyanacak.Sonradan olmasındansa şimdiden olması daha iyi tam yerleşmeden

Son düzenleme:
allah yardımcın olsun yağmurcum. zor böyle insanlarla uğraşmak, uğraşmak zorunda olmak.

nuraycım olaya bak...geçen hafta 2 kez aradılar patronumla görüşmek istiyormus o şahsında patronu beni arayan asistan bende asistanım.Neyse geçen hafta müsait değiller die geçiştirdim çnkü firmayı tanımıyoruz konuyu size söyleyemem bende bilmiyorum diyor peki bana aktarın dedım bağlamıyorda neyse bugün 3.cü arayış yine bu sefer diğer patronun adını verdi tamam konu neydi dedim hanfendi bilmiyorum dio (bastırarak yalnız) bana aktarın ben bağlıyım dedim hanfendi anlamıyorsunuz galiba ben asistanım direk bağlayamam size dio bende dedim ki bende asistanıyım direk bağlayamam sizde anlamıyorsunuz sanıırım(bi an duraksadı) sonra müsaitmi değiller dedi hayır bağlıcam ama konuyu bilmeden önüme geleni bağlayamam dedim ısrarla yok dio adınız neydi dedi söyledim iyi peki bende derim ki yağmur bağlamıyor sizbilirsiniz dedim güldüm sonra karışmam dedi adınızı vericem yağmur bağlamıyormuş die dedi iyi olur karışmazsanız dedim adımıda verin dedim kapattım delirdim varya küfür edicektim az kalsın dedim sakin ol seviyesine inmee ya ne salaklar var Allahım holding bide düşün nasıl holdingse böyle aptalları asistanım die dolaştırıyorlar kimbilir birde ne kadar alıyordur bu saygısızlıklarıyla

patronuna müsait bi zamanda bu durumu anlat canım. haberi olsun. için rahat etsin en azından.

çağlam,nurayım güzel dilekleriniz için sağolun ama heves falan bırakmadı bende...hep şükrederdim burda sizleri okuyunca (iş problemlerinizi) demek bende yaşayacakmışım...bir-iki hafta içinde işten ayrılıcam. dua edin kızlar hayırlı olan kararı verebileyim

patronuna müsait bi zamanda bu durumu anlat canım. haberi olsun. için rahat etsin en azından.

canım anlatmasam bile içim rahat yani patronum zaten herkesle konuşmaz herseyi öğrencem öyle onun adına o yüzden konusma şeklimide biliyorum isterlerse dinlerler ama öyle bişi olursa ben o kızı şikayet etmesini çokta iyi bilirim inş.arar patronuda görüşmelerimizi bi dinlesin bakalım nasıl bir asistanı var pes yani.. Benim patronum derdi ki ilk zaman sen öyle bi konuşacaksın ki ben olmasam bile yada konuşmasam bile benim adıma konuşur gibi sana bakıp beni değerlendiriyorlar beni bilmeyenler derdi sen beni temsil ediyorsun yeri geldiğinde doğru söylüyor adam

ezgim bende ayrılmayı düşünüyorum ama haber salcam herkese sizinde aklınızda bulunsun geçen cok büyük sıkıntı yasadım hakkım yeniyor benimde zaten rahatta değildim oof off seninde rabbim yardımcın olsun sen rahatım diyordun hayr cnm?

ezgimm noldu
ah canım allahım hakkında hayırlısını versin.
ben de nasıl çalışmak istiyorum bir an önce istanbula gelince işim olsun istiyorum.
ama çok hassasım ben, böyle insanlar benden çok şey alır götürür allah herşeyin hayırlısını versin.
önce sağlık ve huzur.

o zaman hiç düşünme bile yağmurcuum. neyseki patronun aksi biri değilmiş.
öyle saygısız, arsız insanların önü hep açıktır zaten. olan iyi düşünen insana olur. o yıpranır, o hastalanır düşünmekten.

Son düzenleme:

ahh bitanem aksi mi değil bi anı bi anını tutmaz 3-4 gün önce öyle bi laf söyledi ki herkesin içinde o gün nasıl ağladım anlatamam çok haksızlık ediliyor bana bende birde 2 patron var ve 2 side nasıl biliyormusun biri ak diosa diğeri kara der düşün beni artık aynen arsız pisliklerin önü açık burdada görüyorum onu ballılar vaalla sinir oluyorum ya yıpranmazmıyız hemde nasıl
dualarınızı esirgemeyin kızlar ne olur

Son düzenleme:

ben büyük ihtimal iş bulmadan ayrılmak zorunda kalıcam yağmurcum. ben rahatım burda herşeyden önemlisi huzur var.evime yakın.ama alanımın çok dışında bir sektör.ve benim için gelecek yok bu şirkette.patronum ilk günden beri ayrılmak istersem bana destek olacağını söyledi. şimdi ben bi kursa yazıldım 3 aylık. ben cumartesileri ayda 1 gün çalışıyorum günde 4-5 saat sadece. patrona gidip durumu anlattım sadece 3 cumartesi için istedim.zaten izin hakkım var ama gerekirse yıllık izinden düşürebileceğini bile söyledim. tersledi beni falan izin vermedi ses etmedim. bugün yine aynı konuyu açtı bana.başka alana yöneldiğim içn çok kırıcı laflar etti ve işini kaybedersin gibisinden laflar etti.
nurayım ben dürüst davrandım açıkça söyledim.isteseme aylık nöbetleri arkadaşlarla değişirdim, farklı bahanelerle gidip izin alırdım. ama o zaman arkasından iş çevirmiş olurdum ve bu benim vicdanıma,ahlakıma çok ters. pişman değilim etik davrandığımı düşünüyorum ve sonucu ne olursa olsun kimse için kişiliğime ters davranmadım.kendimce doğru olduğunu düşündüğüm şekilde davrandım.

ezgosummmm cok ciddi bir karar bu bebegimm emin misin? gerci bir kere hevesini kırdılar mı birdaha oraya adapte olman cok zor biliorum dualarım seninle kusum insallah hakkında hayırlı olan olur

benim de bazı zorluklara sabretmemin tek nedeni gelecek meselesi... benim bundan onceki isimde cok iyiydi hala patronumla konusuruz ederiz butun ailesi her zaman arar sorar ama baktıgın zaman gelecegim yoktu orda... kendini tekrar eden bir işti oysa ben kendimi daha cok ifade eden bir iş istiodum

yani bir yerden bir yer eksik olabilio ve gercekten ne istediginden eminsen arzu ettigin yere gelene dek is hayatında bazı zorlu sınavlardan gecmen illaki gerekiyor

kariyer hedefleyen bayanlar icin ozellikle... bizler icin hem es hem ev hem is sorumlulugu zaten baslı basına bir mesele ustune de eger yaptımız iş bizi tatmin etmiorsa o zaman hiç degmiyor

gonlunu ferah tut... her seyde bir hayır oldugu gibi bunda da vardır kusum

elisommmmmmmmmmm hazırlıklar ne alemdeeeeeeee bakim dugundasımmmmm biz kına mekanımı da tuttuk haftasonu kesinleşti artık 31 mayıs

Son düzenleme:

canım işte o yüzden sabrediyordum, kariyer planlarımı hep erteliyordum ama kırıldım bir kere...hem yaşım daha 22 şimdiden bişeyler yapmam gerek ki gelecekte daha rahat olayım.o kursa bu yüzden yazıldım.zaten sınavı kazandıktan sonra alanımla ilgili bir yerde çalışmam gerekiyordu adaylık süremi doldurmak için. biraz erken işsiz kalmam gerekicek. hem sınava odaklanırım boş kaldığım sürede.bilmiyorum ya...şuan cidden sağlıklı düşünemiyorm ve öfkeyle kalkıp zararla oturmak istemiyorum. bekliycem o yüzden bir hafta falan

Allah yardımcınız olsun canlarım yaaa işte huzursuzluk çok kötü neredeyse zamanının çoğunu orada geçiriyor insan inşallah en kısa sürede rahata kavuşursunuz. Arada değişiklik iyi oluyorr

Çağlommm halımız eksik bizim kusum halı yok salon ve oturma odası için diğer herşey tamam gibi Allah ıma şükürler olsun Aşkıma damatlık alıcaz bu ay içinde gelinlik ayakkabımıda aldım çok cicik şuan başımıza elektrik çıktı eksikler bitmez eme olsun zaman azaldıkça kalplerim dahada çok uçuşmaya başladı tepemde Hayırlı olsun kusum salonu biz çoktan tutmuştuk artıkın hem kınadaş hem düğündaş olduk Çağloommmm Çok az kaldı minnak kaldı Çağlooommmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…