Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Pelinnnnnnnnnnnn ya elbisene de çiçeğine de tacına da bayıldım yaaa o çiçeği nerede yaptırdın gerçekten çok hoş olmuş yaa

Ay canım inşallah yaa, ben de gün saymak istiyorum ben deee
Gerçekten çok beğendim herbi şeyi
Bence de hiiiç gerek yok taşa, boncuğa canım. Dediğin gibi zaten takıların olacak böyle çok şık elbisen.
Senin ışıltın yeter ki tatlım
Ayakkabının altına şöyle baş köşeye yaz beni.

Pelinnnnnnnnnnnn ya elbisene de çiçeğine de tacına da bayıldım yaaa o çiçeği nerede yaptırdın gerçekten çok hoş olmuş yaa
Nejlacim sag ol canim benim daha guzelleri senin olsun bitanem

Cicegimi wedding world de yaptirdim. Wedding flowers diye geciyo internet sitesi var. Facrbookta da safak cicek olarak geciyo, begenilerimden gorebilirsin tatlim. Zaten arkadaslarima tavsiye edicem sizi dedim. Fiyatta da uzmuyo ve cok tatli bi bayan. Gelin buketicisinde bulamadigim sicakligi buldum ben. Isini de severek yapiyo

Insallah nihanim ya insallah
Cok sag ol bitanem senin guzel gozlerin oyle goruyor
Ayakkabi sorunsalimizi da halledelim insallah yavas yavas baslarim isimlerinizi yazmaya

Kizlar cok yorulduk ama tasidik ceyizlerimi. Resmen bi dunya ceyiz cikti evden ne cok almisim inanamadim carsamba da sanirim beyaz esyalarimiz gelecek ohh hersey halloluyor sukurler olsun

Ve tickerim 1 aya dusuyor! Oyy beni heyecan basiyor bebeklerimmm

:123:

günaydın kızlar

saol nuray inş nisan ayında güzel güzel paylaşımlar yaparız

pelin çiçeğin çok hoşmuş:)
elbiseninde sade olması daha güzel bence:)

sen istanbulda değil yine keşanda oturcaksın dımı

Günaydın kızlar

Nuraycım nejlacm çok teşekkür ederim sag olun bebeklerim... Evet insanın sevdigi adamı oyle gormesi gibisi yokmus gercekten bir kez daha asık oldum prensime Nejlacım darsı basına kusum en kısa zamanda

Nurayım bitanem eviniz hayırlı olsun musmutlu yasayın icindeee insallah çok sevindimmmm artık senin de mis kokulu bi evin vaar

Pelincim güle güle giy salın cicilerini ben de cicigini cok sevdim

Bu kosturmacalar beni mahvetcek dun nerdeyse bayılıyodum... Aktara kosturdum takviye ne varsa aldım. İyi degilim cunku cidden. Aksam eve gider gitmez baska bi işimle ilgiliniyim diye burda kendimi tum gun sıkıorum aksam eve gidiorum evde de tam gaz calısmaya devam ... Haftasonu ful kosturmaca derken sanırım bunyem iflas etti....

Sag salim atlatırım su iki ayı insallah :26:

Sag ol caniiimm
Darisi basina berfom, hayirli olsun bu arada. Nisan ayinda seni nişanliyormusuz

Kesanda oturucam ben canim. :16;

Kurabiyemm tesekkur ederimm
Allah kolaylik versin caglam, zor bi surec umarim atlaticaksiniz hemencik... Allah ev kurana yardim edermis

orası oyle kusum valla ediyomus Allah o kadar buyuk ki daha once biri bana anlatsa kim ben mi yapıcamm hiç dinlenmeden calıscam kosturcam imkansız hayatta yapamam derdim basa gelince oyle bir yapılıyormus ki Allah gücünü kuvvetini veriyo çok şükür

insallah hepimiz atlatalım su kosturmacaları... Benim fiziksel yorgunluk harici bir de kafa yorgunlugum var resmen kafamın icindeki ses susmak bilmio habire su sole bu bole vıdıvıdıvıdıvıdı konusuyo beynim o kadar dolmus yani habire biseyleri dusunmekten

askıcanım da aynı hallerde kıyamammm bitse de gitsek yahu

81
düzceye merhabaaaa
geçen sene de gezmiştim illeri böyle asker şafağında. bu sene ki daha bi başkaymış amaaa
bu lokumun her bişeyi miiisss mis !
çok güzel herşeyin pelinim. mutlulukla huzurla kullan hepsini inşallah
ben sana bişey sorucam, peçete dekupajıyla ilgili. güldentoşuma da sordum ama o da bi anlam veremedi. bi metal kutu boyadım ben, ayna kapağı, sabun ve çay kutusu. sabun da desen görünmüyo bembeyaz kaldı üstü. acaba tutkalı fazla mı sürdüm diye çay kutusunda az sürdüm bu sefer onda da peçete kalktı hep kuruyunca. ayna kapağıyla, metal kutuda çatlak çatlak oldu dökülüyo.
neden böyle oluyo acaba :26: sen de yapıyodun dekupaj böyle bişeyle karşılatın mı hiç?
tutkalım peçete tutkalı bu arada.

çağlamm çok dikkat et canım benim. koşturmacada insan yemek yemeyi, su içmeyi bile cidden unutuyo tansiyonun düşer, şekerin düşer. aman diyim.

biz de bugun 68 deyiz Elisomlaaaa Aksaraya selam

kusum valla zaten normaldede bitamin ve mineral degerlerim eksik son bika haftada da iyice kendimi unuttum acilen bi toparlanma surecine aldım zaten kendimi besiye cekmem lazım

ben cok anlamam o işlerden ama acaba tutkalın bozuk falan olabilir mi tatlım :26:

çağlam tutkalı yeni aldık bide. babama aldırdım. kağıda yazıp vermiştim istediğim malzemeleri. sonra kırtasiyede babam tekrar aradı, ordaki adamla konuştum :) ne için kullanacaksınız tutkalı falan filan sorunca, yapacağım işlemleri anlattım. herşeyi ona göre verdi.
acaba gerçekten bozuk tutkal mı verdi bize :26:
gerçi hiç açılmamıştı. hani böyle kimyasalların ömrü uzundur diye tahmin ediyorum.açılmadığı sürece bişey olmaması gerek.renginde falan da bi bozulma yoktu, beyaz. baskın kokusu olmayan bişey.
beceremedim galiba.
bide yenilen pehlivan güreşe doymazmış misali, yapabiliyomuşum gibi bide tepsi boyadım ama ona henüz peçete transfer etmedim. o da mahfolmasın diye.

bu arada 68 miii :) oy ne güzel. hadi benimde o günlerim gelsiinnn.
ay pelo da 1 ayları görmüş tickerda....

Son düzenleme:
selam kızçelerimmmm
çok yoğunum yea vee uzun süredir atlatamadığım bi halsizlik var öldürüyor beni.
çağloşummm damatlık hayırlı olsunn aşkla giysin eniştemiz
nurayımikomm evinizi mi tuttunuz sizz yerimmm yerrr hayırlı olsun kuşum.detaylı adresi faceten istiyorum hee :))
pelintoşum evini yerleştirmiş, kınalığını,tacını çiçeğini halletmişş jetgelinimizzzz maşallah canım benim hepsi çok güzel güle güle kullan herbişeyinii aşk dolu günlerle dolsun yuvanızz

nihanım hissettiklerini çok iyi anlıyorum.nasıldır o belirsizlikle beklemek,nasıl yorar insanı...biz nişanlımla 4 yıl 8 ay bekledik bu günleri.ve bizim bir anda oldu tam 1 hafta içinde.ve inan tadından yenmiyor bu heyecanlar.daha bir güzel daha bir kıymetli oluyor buna emin ol.bide uzun sürüyor çünkü ilk zamanlar anlamıyosun şoktasın leyla leyla geziyosun sonra farkına varınca o güzelliğin heyecanını yine yaşamaya devam ediyorsun. Allah hepinizin gönlüne göre versin beklemek gerçekten zor ama geçiyor

nurayım acaba dukkandaki saklama kosulundan falan etkisi mi azaldı ki :26: gelir kusum gelir ben illeri saymaya basladıgım sanki dun gibi aradan iki hafta gecmiş bile

eveeet onun arkasından bizz göriciiiz son 1 ayı vay beeee uzun bekleyiş bitiyor mu ne

ezgotum tesekkur ederiiiim ki darısı basınıza kusummmm

ezgimmmm hemen yazıyorumm bitanemm

çağlam olabilir bu tutkalı kullanmıyım en iyisi ben artık. hani dikkat etmem gereken bi püf noktası falan yok heralde, netten de o kadar okudum öyle yaptım. ama olmadı

amin çağlotum inşallahh
kızlar bu arada markafoniden korkmazın seramik tencere setini aldım. 165 tl.
nette korkmazn seramiği için güzel yorumlar okudum sizin bilginiz varmı?

Eklentiler

• $tencere.png
    66,6 KB · Görüntüleme: 29
amin çağlotum inşallahh
kızlar bu arada markafoniden korkmazın seramik tencere setini aldım. 165 tl.
nette korkmazn seramiği için güzel yorumlar okudum sizin bilginiz varmı?

ayy güle güle kullan bu kırmızı cicişleriiiii
benim çevremde hiç kullanan olmadı ezgim. biraz alakasız olcak ama, korkmazın çkb takımını aldım ben de :)
inşallah memnun kalırız ikimizde

kusum korkmaz kaliteli bir marka gercekten... Seramikleri ve dökümleri de oldukca iyi diye biliorum ben de

suan vok tavam ve ızgara tavam eksik benim mesela Korkmazla moneta arasında fiyat farkı cok varsa eger korkmazı tercih edebilirim bende seramik yumurta tavası var ve gayet kaliteli duruyor

Ezgi'cim aynı şeyleri yaşayan, aynı duyguları yaşayan kişilerin olması güç veriyor insana.
Sizler bana umut oluyorsunuz yaaa....
Sizin de bizimki gibi uzunmuş canım artık bi 7-8 yıl olmadan evlensek iyiydi
Rabbim nasip edep izin verirse iki cihanda da birlikte olmak istiyoruz bakalım nasip

İlk kimin resmi-dini nikahı olacaksa özel dua istiyoruum, kabul olurmuş ya

Çağlaşum dikkat et kendine...DÜğünde oynamaya enerji lazıım...
Bol meyve tüket,vitamin al canım

ayy güle güle kullan bu kırmızı cicişleriiiii
benim çevremde hiç kullanan olmadı ezgim. biraz alakasız olcak ama, korkmazın çkb takımını aldım ben de :)
inşallah memnun kalırız ikimizde

sağol nurayım sende güle güle kullan korkmazın kalitesine güveniyorum.eğer önceden cahillik dönemlerimde almamış olsaydım tencere takımlarımı kesinlikle korkmaz yada hisar alırdım.
çağlakuşum markafonide korkmaz şuan baya indirimde. vok tava alabilirsin. korkmazın çeliğine güveniyorumda seramiğini bilmiyordum işte.ama onuda güzel yapmışlardır diye umuyorum.nette ki yorumlarda güzel

Nihancım gerçekten Allah gönlündekini ömrüne yazmışsa bir şekilde oluyor ve buna kimse engel olamıyor.bak buradaki kızlar benim hikayemi biliyor. benim 2014 ten önce adım atmam mümkün değildi (gerçi düğün tarihim hala 2014 ama nişan falan ancak 2014te oalcaktı).babam engeldi bize. ama nasip işte...şükürler olsunki güzel Allah 'ım bu senenin başında bize adım atmayı nasip etti.
inşallah hepimizin gönlündeki ömrüne yazılmıştır

Nurayimm cok sag ol bitanemm
Ayy bende sabuna dekupaj yapmak istiyorum ama bu konularda cok tecrubesizim. Tecrubesiz halimle daha once bi kutu yaptim biliyosun nurayim onun disinda da hic bi bilgim yok bu konuda.
Daha once bi blogda gormustum, kadin metal kutularin hepsinde uyguluyodu cok da guzel oluyodu.
Bende yarin falan baharatligimi boyucam :) birazdan kuzenimle bulusucaz boya falan alayim diyorum.

Ezgim korkmaz cidden iyi bi marka. Ben seviyorum nurayim gibi ckb takimimi korkmaz aldim bende pisman olmicami dusunuyorum :)

Bence seramikte de gayet iyidir :) guzel gunlerde kullan insallah ezgim

Selamlar :128::128::128::128:
Düğünlerinize ne kadar az kalmış böyle son bıraktığımda 4*5 ay falan vardı..
zaman ne çabuk geçiyor böyle şimdi bir kaç cetvele baktım da 1 ay 2 ay falan yazıyor
nisan geldi mi sizin düğünler iyice yaklaşacak :123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…