Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Bu arada Nuraycım eviniz hayırlı olsun inşallah yaaaa ne güzel bir duygudur kimbilir ya sadece ikinize ait bir ev Rabbim huzurla sağlıkla oturmayı nasip etsin

Bu arada Nuraycım eviniz hayırlı olsun inşallah yaaaa ne güzel bir duygudur kimbilir ya sadece ikinize ait bir ev Rabbim huzurla sağlıkla oturmayı nasip etsin

amin canım benim. teşekkür ederim.
allahım sizlere de nasip etsin en güzellerini

Değil mi Nuurayım ya,birlikteyken her anın kıymetini bilmek lazım,sanırım en çok bunu öğreniyoruz biz. Kaç yıl sonra en basit şeyleri birlikte yapabildik. Zor gerçekten ama tabi ki çok da güzel. Önümde bir zaman olsa seve seve ve tabi sabırslıkla beklerim o günü de...Böyle hiçbir şeyin belli olmaması beni daha çok üzüp yoruyor sanırım

Kızlar bu arada alakasız olcak ama bu elbise nasıl, fikirlerinizi alabilir miyim?

umudunu kaybetme canım. gün doğmadan neler doğar lafı çok doğru. inan hiç beklemediğin bi şekilde olaylar şekillenmeye başlıyor. bide bakacaksın ki bu zor günler geride kalmış.
bir an önce gönlünüzdeki gibi bir hayatı nasip eder inşallah allahım size de.

Kızlar bu arada alakasız olcak ama bu elbise nasıl, fikirlerinizi alabilir miyim?

Eki Görüntüle 667645

üzerine başka bişey almadan, dışarıda rahatlıkla kullanabileceğin aynı zamanda şık bi elbise bence canım..
çok seviyorum üstü biraz oturan, altı bol etekli elbiseleri

Amiiiiin canım, ben de böyle aniden olmasını ve o anı mutlulukla yaşamak istiyorum. HAni bazen çok beklenen şeyler gerçekleştiğinde tad alamazmış ya bazen insan öyle olmaktan da korkuyorum, o yüzden hayırlısıyla ve mutlulukla nasip etsin Rabbim.
Hepimize inşallah.

üzerine başka bişey almadan, dışarıda rahatlıkla kullanabileceğin aynı zamanda şık bi elbise bence canım..

Ben de beğendim de kararsız kaldım canım, o üstündeki deri parçalar abartı mı diye ama şık da duruyor.
Kumaş cinsinde %100 polyester diyor:26: Kullanışlı olur mu ki?

Nurayımmmmmm eviniz hayırlı olsunnnnnnn
teşekkür ederim laviniiiimmm

Ben de beğendim de kararsız kaldım canım, o üstündeki deri parçalar abartı mı diye ama şık da duruyor.
Kumaş cinsinde %100 polyester diyor:26: Kullanışlı olur mu ki?
canım sanırım bu pardesü gibi bişey. hani onun yerine bunu giyebilirsin gibi geldi bana :26:

teşekkür ederim laviniiiimmm

canım sanırım bu pardesü gibi bişey. hani onun yerine bunu giyebilirsin gibi geldi bana :26:

Astarlı elbise diyor canım, % 100 polyester yazıyor ama bilemedim ki:26: Yani ben dışarda kap giyiyorum sürekli de, bunu kışın ya da geçiş dönemlerinde giyerim daha çok.

Astarlı elbise diyor canım, % 100 polyester yazıyor ama bilemedim ki:26: Yani ben dışarda kap giyiyorum sürekli de, bunu kışın ya da geçiş dönemlerinde giyerim daha çok.

evet canım mevsimlik gibi kullanabilirsin . ben begendim.
aslında berfin, merve falan daha iyi bilirdi bunu. belki bu tarz bişey kullanıyolardır. hani kullanışlı mı, rahat mı diye :26:

Hoşgeldin kestaneeem.
Hoşbuldum elma şekerimm
Benim lokumummmm

Evet çok mutluyduk, çok eğlendik nazlımla da. bi aloyla buluşup görüşmek ne güzelmiş ki, biz mesafeleri çoktaaan aştık bi bütün olmuşuz bi kez daha hissettik.

istanbul'u topladım ama kendime daha mı çok cici aldım ne evimiz için pek de bişey almadım aslında :26: bi ikea çıkarması yaptık ama onsuz olmaz

Eviniz hayırlı olsun nurayımm müthiş ötesi bi duygu evi tutmak. biz çok mutlu olmuştuk evimizi tutunca sanki herşeyi yerleştirmiş, yaşamaya bile başlamıştık evde. eminim sizde de aynısı oldu.. insanın içi bile kıpır kıpır oluyo oooyyy..

Geçmişi okuyamadım ben. Sanırım nisan ayı içinde 3 nişanımız varmış biri kuzentoşum zaten, onu biliyorum ben bilmesem lime lime ederim etlerini berfine ve lavinime hayırlı olsun ben yokken ne guzel gelişmeler olmuş oyle

Nurayım,sağol kuşum gördüğüm kadarıyla sen süpersin evinize de size de
Peliiincim,hoşgeldin sende
Güldenim,hayırlı olsun tarihiniz cnm
Hoşbuldum yağmur.
Pelincimmmm hoşgeldin canımmm

Hoşbuldum nejla

Bugun hem 2 aydan düşüyoruz hem de bütün çeyizlerimi evimize taşıycaz bu akşam. bu haftaiçi beyaz eşyalarımız gelecek
çok heycanlıyım ev şuan berbat durumda öğlenden beri çeyizlerle uğraşıyoruz, ne guzel ciciler çıktı annişim almış, yerim ki pemiş pembiş şeyler

evimi bi bütün olarak görmek istiyorum artık hadiiiiii

gelinlik için de, figen hanımcığımla görüştümm 30 mart'ta yola çıkıyor gelinliğin şekerim dedi ağzını yediğimin hatunu gelinliğimdeki gelişmeleri falan anlattı hadi gelsin artık o daaaaaaa

bu arada kınalığımı aldık. oleg'den nasiplendim yine çook beğenerek aldım kınalığımı. evde olucağı için kınam abartılı bişey almadım. daha sonra da giyebileceğim bi elbise olsun istedim.

Bi de gelin tacımı ve gelin çiçeğimi de aldıııkkkk

Son düzenleme:
Kuzuuum. Bütün futurafcıklarınızı gördüm fiysbuktan. Allah daim etsin muhabbetinizi. Evinin yerleşmiş halini ve gelinliğini görmek istiyorummm ki.

Pelmiğimiz gelmiş hoş gelmiş....
Ne güzel hazırlıklar yapmışsın öyle ev mi yerleştirceksiniz siiiiizzz
Huzurla yerleştirip huzurla yaşayın inşallah pelinim. :119::119:

Pelincim benim de seni görünce ilk işim takvimine bakmak oldu artık 2 ay bitiyor kiiiiiiiiiiii

Kuzuuum. Bütün futurafcıklarınızı gördüm fiysbuktan. Allah daim etsin muhabbetinizi. Evinin yerleşmiş halini ve gelinliğini görmek istiyorummm ki.

Pelmiğimiz gelmiş hoş gelmiş....
Ne güzel hazırlıklar yapmışsın öyle ev mi yerleştirceksiniz siiiiizzz
Huzurla yerleştirip huzurla yaşayın inşallah pelinim. :119::119:

Bebeklerim teşekkürler, darısı başınıza inşallah

Nihanım evimizi yerleştiremicez henüz, sadece yavaş yavaş mutfak falan hallolur. Ben istanbul'dayken kayınannim temizlik yaptırdı, şükür temizlik işi halloldu. Mobilyalar gelince de bi temizlik yapılır herşey ve heryer miss olur, oohh

Kınalığımmm Nette nar çiçeği renginin resmi var bende kendi resmimi paylaşayım dedim

Gelin çiçeğim tam istediğim gibi oldu Benim çok içime sindi ve acaip doğal duruyo, şimdiye dek kime gösterdiysem gerçek gibi tepkisini verdi Bütün herşeyini tek tek kendim seçtim Tül kullandırmadım, kurdele ile bağlattım

Bu da gelin tacım

maşallah canım kırk bin kere
Çiçeğini yesinler senin nasıl da güzel öyle.
Kurdelalar da renk renk ne güzel olmuş ben de kuzenimin eşinin çiçeğini böyle süslemiştim. İnciler de takmıştım.Çok seviyorum böyle
Kına kıyafetin de pek güzel canım, çook yakışmış
Az kaldı pelinim ya gelin olup gideceksiiiiinnn
Çeyiz taşınsın evin kurulduğu günler de gelecek tatlım, merakla bekliyoruz

Nihanım sağ ol canım benim
Utandırıyosun Daha güzelleri sana nasip olsun bitanem inşallah tez zamanda...

Bende sevdim kına kıyafetimi Kuzenim tam o ortadaki kemerine taşlı işleme yaptırırız falan dedi ama ben sade seviyorum, dokundurmayacağım hiç. Zaten takılarımla bütünleşecektir.

Az kaldı vallahi canım ya çok şükür

Sizin için de böyle gün sayalım artık inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…