- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #3.561
Bu arada Nuraycım eviniz hayırlı olsun inşallah yaaaa ne güzel bir duygudur kimbilir ya sadece ikinize ait bir ev Rabbim huzurla sağlıkla oturmayı nasip etsin
nihanım teşekkür ederim.
elbette gözün olduğundan hissetmiyorsun böyle. oy bide açıklamış. anlıyoruz ki biz söylemek istediklerini... ben de uzağım sevdiğime. etrafımda sevdiğiyle, nişanlısıyla, eşiyle gezen, vakit geçiren çiftleri gördükçe benim de içim gidiyo. en basit şeylere bile hasret duymak ne demek iyi biliyorum. onları gördükçe ne kadar şanslılar acaba şu anın değerini biliyorlar mı diye geçirdiğim bile oluyo. biz birlikte bir kaç saat geçirebilmek için ayları sayıyoruz.
sonumuz iyi olsun nihanım. sonunda 'her mutlu aşığın sonunu' yaşayalım. mutlu bir masala başlayalım
Değil mi Nuurayım ya,birlikteyken her anın kıymetini bilmek lazım,sanırım en çok bunu öğreniyoruz biz. Kaç yıl sonra en basit şeyleri birlikte yapabildik. Zor gerçekten ama tabi ki çok da güzel. Önümde bir zaman olsa seve seve ve tabi sabırslıklabeklerim o günü de...Böyle hiçbir şeyin belli olmaması beni daha çok üzüp yoruyor sanırım
Kızlar bu arada alakasız olcak ama bu elbise nasıl, fikirlerinizi alabilir miyim?
Eki Görüntüle 667645
umudunu kaybetme canım. gün doğmadan neler doğar lafı çok doğru. inan hiç beklemediğin bi şekilde olaylar şekillenmeye başlıyor. bide bakacaksın ki bu zor günler geride kalmış.
bir an önce gönlünüzdeki gibi bir hayatı nasip eder inşallah allahım size de.
üzerine başka bişey almadan, dışarıda rahatlıkla kullanabileceğin aynı zamanda şık bi elbise bence canım..
çok seviyorum üstü biraz oturan, altı bol etekli elbiseleri
teşekkür ederim laviniiiimmmNurayımmmmmm eviniz hayırlı olsunnnnnnn
canım sanırım bu pardesü gibi bişey. hani onun yerine bunu giyebilirsin gibi geldi bana :26:Ben de beğendim de kararsız kaldım canım, o üstündeki deri parçalar abartı mı diye ama şık da duruyor.
Kumaş cinsinde %100 polyester diyor:26: Kullanışlı olur mu ki?
üzerine başka bişey almadan, dışarıda rahatlıkla kullanabileceğin aynı zamanda şık bi elbise bence canım..
çok seviyorum üstü biraz oturan, altı bol etekli elbiseleri
teşekkür ederim laviniiiimmm
canım sanırım bu pardesü gibi bişey. hani onun yerine bunu giyebilirsin gibi geldi bana :26:
Astarlı elbise diyor canım, % 100 polyester yazıyor ama bilemedim ki:26: Yani ben dışarda kap giyiyorum sürekli de, bunu kışın ya da geçiş dönemlerinde giyerim daha çok.
Hoşbuldum elma şekerimmHoşgeldin kestaneeem.
Benim lokumummmmselam gelinciklerimmm :112:
nisan ayı çok yoğun geçecek topiciğimizde desenize.. güldenim, lavinim, berfinim nişanlanıcak
elbiseler bakıcaz, yüzükler seçicez
gülden kuşum düğün tarihiniz tekrar hayırlı olsunnn
pufumun peliniyle çok mutlu fotoğraflarınıı gördüm gördüm maşallah kuzularıma dedimmm ve sevdim siziii
pelomm yuvana hoşgeldinnnnanlat bakalımmm söz sende, topladın mı istanbuluuuuu
çağlamikimmm, prensesimm eniştenin damatlığı hayırlı olsunnninsan nasıl bi başka oluyo dimiii dimi, ben de erimiştim aşkıcığımı öyle görünceee.. smokin severlerdenim ben de, bu smokini sen giy diye dikmişler demiştimm
mervemmm nasılsın kuşumm?
yağmurcum sen nasılsın?
kuzularımmm, biz haftasonu ev'lendikkkkkkkkevimizi tuttuk yaniii..
yok böyle bi duygu, böyle bi aşkevime aşık oldum bi andaaa. içim kaynadı sıcacık yuvamıza, hemde sadece videosundan herşeyi yerleştirdim kafamda. canım evimm. hem bütçemize göre hem de isteklerimize göre olduu
Hoşbuldum yağmur.Nurayım,sağol kuşum gördüğüm kadarıyla sen süpersinevinize de size de
Peliiincim,hoşgeldin sende
Güldenim,hayırlı olsun tarihiniz cnm
Pelincimmmm hoşgeldin canımmm
Kuzuuum.Bütün futurafcıklarınızı gördüm fiysbuktan. Allah daim etsin muhabbetinizi. Evinin yerleşmiş halini ve gelinliğini görmek istiyorummm ki.
Pelmiğimiz gelmiş hoş gelmiş....
Ne güzel hazırlıklar yapmışsın öyle ev mi yerleştirceksiniz siiiiizzz
Huzurla yerleştirip huzurla yaşayın inşallah pelinim. :119::119:
maşallah canım kırk bin kere
Çiçeğini yesinler senin nasıl da güzel öyle.
Kurdelalar da renk renk ne güzel olmuş ben de kuzenimin eşinin çiçeğini böyle süslemiştim. İnciler de takmıştım.Çok seviyorum böyle
Kına kıyafetin de pek güzel canım, çook yakışmış
Az kaldı pelinim ya gelin olup gideceksiiiiinnn
Çeyiz taşınsın evin kurulduğu günler de gelecek tatlım, merakla bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?