- 7 Kasım 2012
- 11.553
- 11.942
- 498
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #2.741
sanırımmm sular geldiii
heycanla bekliyoruzzz
dualarım senle lavincikkkk
Koydum resmini, üstüne hırka giymek yerine içine beyaz gömlek giymek daha güzel olur dedim.
Sizce beyaz gömlek yerine siyah mı giysem kemere uyumlu olması açısından???
Canım tam ayarında ilk tanışma için :81: Bence beyaz kalsın derim ben
Su gibi olmuşş genee kardeşöteem beniiimmmçok duygulandııııımmmm beeeen yaaa resmini görünce doldu gözleriimm kıyamamm onaa benn
Süprizlerimizle pelotum dahadaa mutluu olduuu bencee ezgootumm
bende çok duygulandım nazomm
inşallah mutlu edebilmişizdir kuzumm pelomuzuuçok çok mutlu olsunnlarr
lavicimm elbise tam kararında olmuş canım beğendim. yarın için Allah yardımcın olsun ve inşallah bundan sonrası hızlı ve güzel gelişsin sizin için
çok yoğun bir cumaydı çok yoruldum. hepinizi öperr güzel mutlu haftsonu dilerimm aşkla kalın gelinciklerim
laviniiiim bencede gaayeet uyguuunn elbıse
Kızlar benım kurbaa rüyasında beni almanyada görmüş orda bi ev arkadasım varmıs ama erkekmişnası izin verdiyyseem diyo neyse bizi ziyarete gelmiş sevgilicik biz beraber odadayken ev arkadaşım odayı basmıs be dayanamam böle sizi bi arada görmeye minnakla biz sevgiliyiiz sana yar etmem gibisinden konusmuş bunlar baya bi dövüşmüşler sona bana demiş hadi kalk gidiyoruz türkiyeye diyeee, ben naapsam beğenirsiniiiz ben gelmıyorum demişim sona türkiyeye dönmüş kurbaam gene aramış beni, o halde bile peşini bırakmıyorum diyo ben demişim tamam gel al beni ozaman o sıradaa annecik gelmıs uyandırmış Bi kerede mustafa ceceliyle görmüştü beni o günden beri dinlemen yasak diyodu şimdide 2. bi emre kadar yurt dısına cıkısım yasakmış bidee ya bu cocuk benı öldürücek bi gün gülmekten ağzını yediğim aksamları zaten sürekli konusuoduk ama bu aksam 3 saat ıcınde cok rahat 20 kere aradı bi keresindede meşguldü telefonum annemlerle konusuodum kimlee konusuodun dio Hans'la dedim deliriyoo
merhaba kizlar iyi aksamlar bende gelebilirmiyim araniza
Mrb hoşgeldin canımm
merhaba kizlar iyi aksamlar bende gelebilirmiyim araniza
laviniiiim bencede gaayeet uyguuunn elbıse
Kızlar benım kurbaa rüyasında beni almanyada görmüş orda bi ev arkadasım varmıs ama erkekmişnası izin verdiyyseem diyo neyse bizi ziyarete gelmiş sevgilicik biz beraber odadayken ev arkadaşım odayı basmıs be dayanamam böle sizi bi arada görmeye minnakla biz sevgiliyiiz sana yar etmem gibisinden konusmuş bunlar baya bi dövüşmüşler sona bana demiş hadi kalk gidiyoruz türkiyeye diyeee, ben naapsam beğenirsiniiiz ben gelmıyorum demişim sona türkiyeye dönmüş kurbaam gene aramış beni, o halde bile peşini bırakmıyorum diyo ben demişim tamam gel al beni ozaman o sıradaa annecik gelmıs uyandırmış Bi kerede mustafa ceceliyle görmüştü beni o günden beri dinlemen yasak diyodu şimdide 2. bi emre kadar yurt dısına cıkısım yasakmış bidee ya bu cocuk benı öldürücek bi gün gülmekten ağzını yediğim aksamları zaten sürekli konusuoduk ama bu aksam 3 saat ıcınde cok rahat 20 kere aradı bi keresindede meşguldü telefonum annemlerle konusuodum kimlee konusuodun dio Hans'la dedim deliriyoo
Berfoocuum, Elisiçiiimm, Ezgotummmm, Çağlalı kurabiyemmm, Elifiimm, lokumluu Nurayımmm, heyecanlı Laviniimm, Nejlacııımmm, Nihanııımmmm, Yağmuşumm veeeeeeee Minikkkk aşkıımmmm
(unuttuğum varsa çooooooook özür dileriimmmm)
Hepinizeeee ne kadar teşekkür etsem az kiiii... Çok sağ olun...
O salonda benimleydiniz! Adeta yuzlerinizi gördüm sandalyede otururken... Neler hissettiğimi anlatmam imkansızz! Sizz çok özelsiniizz çookk, oyle heyecanlanmıssınız kiii, okurken kalplerimizinn bir olduğunu gördümm, hissettimm!
Çok seviyorumm sizleri... Allah ömrümden eksik etmesin, daima yanımda olunn...
Bugun çok güzel bi gündü... Herşey tam olarak istediğimm gibiydi...
İşten çıktığımda saat 12ydi... yarım saat sonra iş arkadasımdann msj geldiii faksın var yazmıss resmi bi açtımm o da nee nazlım faks yollamıs sirkete yeriimm yaaaa nasıl mutluu olduummmHeyecanlı heyecanlı eksiklerimi tamamlamak için çarşıda gezindim Gelin çiçeksizz olur mu dedim koşarak gittimm miss defneye.. bizim nikah piyango oldugu için hazır almak durumundaydım.. Çok içimee sinmedi ama hiç yoktan iyidir diyerek mor-beyaz tonlarında bi çiçeği kaptım hemencikk Ödemeyi de nakit kartımdan yaptım.. Bankaya gidip para çekeyim dedim, bankamatiğin önüne bi geldim o da ne Kartım yok! O sırada da arkadasımlaa telefonda konusuyorum tesadüf eseri aramıs beni Hemen koşa koşa miss defneye gittimm... zeki kız kartımı vermeyi unutmuss, bende heyecan tavan durumda zaten!
Çıktımm hemen eve gittimm, eve gelirkeen bi yandan da nazlımlaa konusuyoruz allahımm eve girer girmez gördüğümm o minikk kartt ve çiçeğiimmm... nazlım bana 2. şoku yaşattıı ben bi yandann telefonda çığlık atıyorumm çılgınsınn sen diyeeeneysekiii nazlı kuşumm beni sakinleştirdii telefondaa ve biraz da duygusallastık sanırımmm nazlımlaa telefonu kapatıncaa şahidim olucakk arkadasım geldi bizee... Hemen üzerimi giydirdi ve kuafore koştuk Saçım makyajım 1 saat içinde hazır oldu zaten
Sonraa damat bey geldiiii:123: Bizi almayaaaa
Ayy öyle farklıydı kiii! Çok eşsiz bi duyguydu çoook!
Salona vardığımızdaa saat 4e çeyrek vardııı, oyleee heyecanlıydık kiii
sonraaa nikah masasınaa oturupp kocamaannn EVEEEEEEEET'lerimizleee inlettikkk salonuuu
Tebrikler, fotograf cekimleri derken hiçbi şeey anlamadan geçti zatenn
Ardındannn eve geçtik zaten... Yarım saat sonra da imam geldi... Dini nikahımız kıyıldı... O daha da farklı bi duyguymus... Birbirimizi eş ilan ettik... Sonra ben üzerimi giyindimm hoca namaz kılmamızın iyi olacağını soyledi cunku... kayınannim 2 tane seccade yaydı odaya... Ön tarafa erkek, arka tarafa kadın geçiyormus... tekbirle odaya getirdiler aşkımı... acaip bi duyguydu... Ardından namaza durduk... Bildiğim tum duaları okudum ama o anda oyle bi heyecanlandım ki sanki hep aynı duayı okuyomuşum gibi hissettim
Namazımı kıldıktan sonra seccademin üzerine oturup dileklerimi, dualarımı etmeye başladım... O anda aklıma berfin geldi... daha önce dua istemişti cunku bugun hoca da soledi, sizin tum dualarınız kabul olacak, edebildiğiniz kadar dua edin dedi.. Bende hepiniz için ayrı ayrı dua ettimm... Allah kabul eder inşallah
Böyle işte aşklarım...
Ezgotummm nikah salonunaa telgraf gondermişş ama ulaşmadı elime ole çok üzüldüm kiiii aybik bakıcakk salı gunu hemensinir olduk ikimizde çünküüü orda 45 dakka oyalandıkk kimse de bişee getirmediii
Çok dolu dolu, heyecanlı ve bi o kadar da guzel bi gundu. Artık evliyim, şükürler olsun bunu da atlattık...
Allah bugunlerimizi aratmasın...
Yaaa çok tatlısınız maşallahyazdıklarını okuyunca yüzümde kocaman bi gülümseme oluştu ah enişteeee başka erkek söz konusu olunca rüya da olsa farketmiyorrr eee seviyor ne yapsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?