Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Pufim bende Bulgaristan göçmeniyim aynen bizdede :109:

Tünaydınnn kuzucanlarr

Eliscşm Yanımda Kal'ı daha yeni mi keşfediyorsun sennnn,ben çok severim bayağı eski şarkısır. Bir de Harun Kolçak'ın Doğum Günü diye bir parçası var onu da severim.

Elif gelmiş,hoşgelmişşşşş

Nuraycım kocaman bir 'yuh' diyorum kadına. Ama güzelliğin başını döndürmüş, ellere bakmayı unutmuş

Pelincim en son sen varsın, siz ve aşkınız mucize gibisiniz. Artık bu mucize taçlanıyor, artık bu mucize ebediyete kadar birlikte olacak inşallah.

Dünyada olduğu gibi,Allah hepimize ahirette de eş olabilmeyi nasip etsin sevdiceklerimizle

Pelinle eniştemize kocaman bir alkııııııııııııııııııııııııışşşşşşş
Onlar bugüüüüünnn:123::123::119::119::109::109: böyleleerrr...
Biz de böyleeee :81::81::118::118::118:

Allah hiç utandırmasın ve çok çok çok mutlu etsin inşallaaahhhh

Nurayıım hayırlı olsun tatlışım az kaldııı, sayılı gün çabuk geçer derler

Ve hepinizin kadınlar günü kutlu, mutlu, mübarek olsun
Bugün bize karanfil geldi bu vesileyle
Hepinizeee mis gibi öpücükler

Son düzenleme:

Yok tatlım daha yeni keşfetmedim ama bu yakınlarda en sık dinlediğim şarkı bu.Bende paylaşmak istedim sizinle

nihanımm karanfili bizim yerimize de koklaaa bize gece sne gul almıslardı bu sene bişi yok

nurayım koptum cidden bole arıza tipler cıkıyo arada benim de babanemin mevludunde geldi basıma.. yanımda nisanlım da vardı ustelik kosturup duruodu ordan oraya onu da abim, kuzenim falan sanmıs teyze yuzukleri de gormuyolar zaar

bak nisanlısı da burda dediler

e ben onu abisi sandım yaaa diye sok gecirdi kadıncagız ne ara nisanlandı bu daha kucuk degil miydi dio... madem kucugum sen niye goz koyuyosun o zaman tiyzeeeeee

böörtlen de yuzukle olmuyo askım alnına yazdırcam bu kız evlenmelik kız degildir baska kapıya diye dio

ay Çağloommm harbi matraksınız.Madem konu göz koymalara kadar gitti bende size bişey anlatayım (yazayım) ben lise sona giderken nişanlıcan hep beni okuldan almaya geliodu.Kapıdaki bekçi abiyede sevgilim olduğunu hiç çaktırmıoduk.O bizi hep abi kardeş biliodu.Abin geldi falan diodu iş böyle olunca yakın arkadaşlarım hariç herkes abi kardeş olduğumuzu sanmış.Bigün kızın biri yanıma yanaştı geçen gün seni almaya biri geldi ya abindi sanırım hani falan yapmaya basladıı ben çaktım dalgayı bastım kalayı o benim sevgilim göz mü koydun yoksa falan kız nasıl kaçacağını şaşırdı.Bu abi kardeş olayı başımıza çok sık geldi bizim nişanlıcanla çok benzetiolar bizi çünkü bekçi amcayada lise bitince yıl sonu gidip biz sevgiliydik dedik.Şok oldu adamcağız

Çok güldüm Çağlaşum ya, insan beğendiyse aslında bir parmağına bakar alyans var mı yok mu diye. Bir tuhaf şu teyzecikler
Bana da teklifler gelince paşa çıldırıyor, malum biz de yüzük de yok
Karanfili de koklar size de gönderirim kokusunuuuu...
Bak bu da bendeen sizee

ay sizinki de ayrı bi komikmiş elisom yaaaa kızın yerinde olmak istemezdim enemmm

biz benzemeyiz hiç o dev gibi ben minnak... ama bitane kuzen var abim olur kendileri ona benzetiolar zaten nisanlımı kadın da o zannetmiş yanımda gorunce

baya bi dalgasını gectik böörtlenle

abii abicigimmm diyip duruodum bi ara... abin yesin seni diodu o da

ben de isyan ediodum abi dedik bagrımıza bastık goz koydu terbiyesiz diye

Kızlar siz deyince aklıma geldi.

Birkaç hafta önce bir veli geldi direk odama.

'Ben bilmem kimin halasıyım, çocuğun sınıfını biliyor musunuz?'

böyle saçma sapan bir soru sordu.ben de 'idarecilere sorun'falan dedim.

Baktı kadın ben onu sepetliyorum(Yanlış anlaşılmasın,öğrencinin annesi va babası dışındakileri veli kabul edip görüşmem), saçma sapan lafı uzatıyor 'Yok ten rengin ne güzelmiş,bla bla bla....'

Kısa kestim gönderdim, tenefüste bi öğrt.odasına gittim ki bana soruyorlar bi kadın seni sorup duruyordu buralarda diye.

Hasbinallah!

Hiç gelemem böyle şeylere

Pelintom şimdi "evet" demek üzere...Rabbim utandırmasın, heyecanlarını, mutluluklarını daim kılsın inşallah

Merhaba şekerlerrrrrrr Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsunnnnnnnnn Pelincimmmmmmm enişte ile size büyük tebriklerrr Artık siz bir ailesiniz inşallahhhh öpüyorum kocamannn

Su gibi olmuşş genee kardeşöteem beniiimmm çok duygulandııııımmmm beeeen yaaa resmini görünce doldu gözleriimm kıyamamm onaa benn

Süprizlerimizle pelotum dahadaa mutluu olduuu bencee ezgootumm

pelini kaybettikkk

yaşasınn bize yer açıldıııı

bir ömür boyu mutluluklar... sen de diğer gelinciklerde inş çok çok çok ama dünyalar kadar çooook mutlu olun

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::1

kutlama yapıyoruzzzzz

Yarın benim büyük günümmmmmmmmm

Çok amatör ve hızlı bir foto çektim kıyefetimle,görmek isterseniz yüklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…