- 23 Temmuz 2009
- 1.657
- 107
- 688
- 35
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #2.721
Pelimiimm kalbim ruhum hayatım ömrüüüm kardeşöteeeemm! Senii çoook seviyoorummmmmmmmm çoookk!gün geçmiyoo banaa resmeen
kadınlar günümüüüzz kutlu olsun aşklaarııımmmm
Opram ben arnavuutuumm kuzuummbizde teyze tete, amca acodur sende göçmen misin yoksaaaaaaaaaaammm
Elisimm, yanımda kal şarkısını çok severim ben de. paylaşımın içn sağol bebeğim. hatta yanımda olmadığı için yine gözlerim doldu
pelinimin aşk masalı mutlu sona ulaşıyo bugün. yepyeni bi sayfa açılıyo artık hayatına. kalbinden geçen o bütün güzellikleri, o bütün heyecanları allahım nazarlardan korusun. aybik enişteyle birlikte tonton nene ve dede olduğu günleri görsünler inşallah, torunlarını sevsinler.onlara aşkı öğretsinler, kendilerine hayran bıraksınlar.
çiçek için müstakbel eşime gösterdim demişsin, oyy yerim ben seni yahu ! çiçek kardeşi, herşey kardeşi olabiliriiizzz mis pelom.
Eliiifffff hoşgeldinnn kuzummantalyada olduğunu unutmuşum ben, nişan hazırlıklarına daldın giremiyosun sanıyodum :26: ay azıcık kaldı nişana da
bugün 100 den düştük biz
kadınlar gününüz kutlu olsun kk
Tünaydınnn kuzucanlarr
Eliscşm Yanımda Kal'ı daha yeni mi keşfediyorsun sennnn,ben çok severim bayağı eski şarkısır. Bir de Harun Kolçak'ın Doğum Günü diye bir parçası var onu da severim.
Elif gelmiş,hoşgelmişşşşş
Nuraycım kocaman bir 'yuh' diyorum kadına. Ama güzelliğin başını döndürmüş, ellere bakmayı unutmuş
Pelincim en son sen varsın, siz ve aşkınız mucize gibisiniz. Artık bu mucize taçlanıyor, artık bu mucize ebediyete kadar birlikte olacak inşallah.
Dünyada olduğu gibi,Allah hepimize ahirette de eş olabilmeyi nasip etsin sevdiceklerimizle
nihanımm karanfili bizim yerimize de koklaaa bize gece sne gul almıslardı bu sene bişi yok
nurayım koptum cidden bole arıza tipler cıkıyo aradabenim de babanemin mevludunde geldi basıma.. yanımda nisanlım da vardı ustelik kosturup duruodu ordan oraya onu da abim, kuzenim falan sanmıs teyze yuzukleri de gormuyolar zaar
bak nisanlısı da burda dediler
e ben onu abisi sandım yaaa diye sok gecirdi kadıncagız ne ara nisanlandı bu daha kucuk degil miydi dio... madem kucugum sen niye goz koyuyosun o zaman tiyzeeeeee
böörtlen de yuzukle olmuyo askım alnına yazdırcam bu kız evlenmelik kız degildir baska kapıya diye dio
ay Çağloommm harbi matraksınız.Madem konu göz koymalara kadar gitti bende size bişey anlatayım (yazayım) ben lise sona giderken nişanlıcan hep beni okuldan almaya geliodu.Kapıdaki bekçi abiyede sevgilim olduğunu hiç çaktırmıoduk.O bizi hep abi kardeş biliodu.Abin geldi falan diodu iş böyle olunca yakın arkadaşlarım hariç herkes abi kardeş olduğumuzu sanmış.Bigün kızın biri yanıma yanaştı geçen gün seni almaya biri geldi ya abindi sanırım hani falan yapmaya basladıı ben çaktım dalgayı bastım kalayı o benim sevgilim göz mü koydun yoksa falan kız nasıl kaçacağını şaşırdı.Bu abi kardeş olayı başımıza çok sık geldi bizim nişanlıcanla çok benzetiolar bizi çünkü bekçi amcayada lise bitince yıl sonu gidip biz sevgiliydik dedik.Şok oldu adamcağız
Yarın benim büyük günümmmmmmmmm
Çok amatör ve hızlı bir foto çektim kıyefetimle,görmek isterseniz yüklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?