Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

ezgim afiyet olsun.
çağlam böörtlensiz zaman su gibi akıp gitsin inşallah. o yokken sen de ailenle vakit geçirmeye çalış, anın tadını çıkar bitanem. eşle dostla buluş. bekar son zamanların keyfine bak
en güzel zamanlardan biri nişanlılık zamanları... ama böyle uzaktan hiç güzel değil. en basit şeylerin bile hayalini, özlemini taşıyorsun hep

konuyla alakasız olcak ama, pelo hap mı kullancakmış çağlam? ben görmedim eğer yazdıysa da. sadece sanki hap ile ilgili görüştük, endişelerimizi giderdik diye bişey okumuştum :26:

Bakalım Çağlooomm nasıl olacak??? Aynen Pelomuzu yarın tatlı bir heyecan saracak gerisini o bize anlatıcak topiğimizin tazecik gelini olucak Ay ay ayyy çok güzel çookkk

öyle olcak nurayım artık napalım

evet kusum sanırım hap kullanacak... ben de doktora gidiyim istiorum ama ne kdr zaman onceden kullanmak lazım acaba

2 ay once baslıyım desek ki benim dugune gelmeyecek sekilde ayarlamam lazım bu seyirde giderse dugune gelio...

nisan ayında regl olduktan sonra mı yoksa once mi gitmek lazım

yoksa mart ayındaki bitince mi gitmek lazım?

kafam cok karısıyo ya

bizim burdaki kızlar almaya basladıgın gunden tam bir ay sonra olursun ona gore baslarsın falan dediler de

çağlam ben de ilacı regl ın 3.günü başlıyosun diye biliyorum :26:
yanlış biliyorum heralde veya başka bi tür ilaçla karıştırıyo da olabilirim.
peloş bizi aydınlatsııınnnn lütfeeennn.
ben hap kullanmıcaktım ama yine de merak ediyorum.
benim de düğüne geliyo regl. bunun içinde geciktirici hap falan var sanırım. hani haca giden bayanlar kullanıyo. ondan alırım diyodum. (bu arada ben ekim ayından beri günlerimi yazıyorum :) doktora veya eczacıya göstermek istiyodum bunu, geciktirici hapa ne zaman başlamam gerektiğini söylesinler diye.)

Çağloommm bende bu aydaki bitsin doktora gidicem kuzucum.En iyi bilgiyi doktor vericektir.Verdikleri haplar bile değişio.Ben hesapladım bakalım inşAllah şaşmaz

Bebiş ilk gün başlıosun hapa

Son düzenleme:
Elisimmm cok sag ol bebegimm benimm darisi basinizaa minik kusummm

Bebeklerimm acs ye yonlendirdiler bizi bi 20 dk muhabbet tarzi bilgilendirme yaptilar.. korunma yontemleri falan... benimki hapa karsiydi bu sayede tabulari yikilmis oldu... benim adetim malesef cok duzensiz. Ornegin; ocak ayinda 4-8 arasi regl oldum. Subat ayinda 23-28 arasi.. egerki bu ayda 23 nde olursam ben dugunde regl olucam reglimin 1. Gununden itibaren hap kullanmam gerektigini solediler simdi baslarsam duzeni daha da bozulurmus cunku... ben yine de doktora cikmayi dusunuyorum isimi sansa birakmicam.

nurayım siz vaz mı gectiniz? biz ilk 2 ay dedik 2 ay da oncden baslarsam 4 ay

ondan sonra bırakıcam ilaç daha rahat olur diye dusunuyorum ben ama bakalım

elisom bu ayki bitince bidahaki ayki gelmeden gidilcek o zaman okiş

ben de yazıorum 9 aydır falan... gidince gostericem doktora

Pelinimmm regl düzenini bozma ihtimali varmış öyle miii???:44:Napsam acaba ya evlendikten sonra mı başlasam öylede olmaz ki :44:

Bebiş ilk gün başlıosun hapa
evet yanlış biliyomuşum bebegim
pelinim şansa bırakma gerçekten, regl olur olmaz doktora git hemen.

çağlam vazgeçtik gibi yani ilk günden itibaren kondom kullanalım diye düşünüyorum.
tabi doktora gidip sonra karar vermek en mantıklısı.

Afiyet olsun ezgitoooo Ooohh çek çek mis gibi deniz havasını içineee kuzumm

sağolun fıstıklı sarmalarımm gelin sizide yiyim tatlı niyetine tatlı istiyor canım çoooooooooooookk fenaaa

kuzularım. gelinliğimi biliyosunuz. arabamızı da(fuşya rengi). düğün mekanı da fuşya tüllerle süslenecek.
gelelim çiçeğe.
canlı çiçek düşünmüştüm hep, fakat bu kadar güzel yapay çiçekler görünce bunlara da sıcak bakmaya başladım. sizinle de paylaşıcam fikir edinelim hep birlikte.
gelinlikçim çiçek olarak gül tercih etmemi söylemişti bunu da söyleyiveriyim size.
işte beğendiklerim bunlar

1. Eki Görüntüle 650511 Eki Görüntüle 650511

2.

3.

4.

5.

6.

1.ve 2.yi çok beğendim canım.

Bence yapma çiçek de düşünülebilir, bilmiyorum ben tercih ederdim saklaması da daha kolay.

bastakini begendim buyuk gullu buketler cok hosuma gidiyooo

benim iki buketim olcak birini atıcam kendime kalcak olanı canlı yaptıırıyım diorum ama bunlar da cok guzel

ben ayakkabı rengime karar veremedigim icin cicek de secemiorum yaaa

o birinci cicek benim gelinligi de olur mu????

olursa altına aayakkabı nası olur?

canım ben 1. beğendim. bende yapma çiçek yaptırmayı düşünüyorum saklaması açısından. canlı çiçekleri kurutsan bile küfleniyor tuhaf oluyor.aslında 2 tane yaptırmak istiyorum canlı ve yapay. canlıyı düğün sonunda bekarlara atıp, yapmayıda ömürlük saklamayı istiyorum hatta mümkünse araba-çiçek-mekan-davetiye belki birde ayakkabıyı kombin yapmak istiyorum. tabi bunların hepsi mekana ve seçeceğim gelinliğe göre değişiklik gösterecek :))

Çağlacım bence senin gelin çiçeğin pembe beyaz olmalı, 2. resimdeki tonlarda pembe beyaz bir buketi 1. resime uyarlarsak daha güzel bir sonuç elde ederiz.

Şunu çok beğendim bennnn

Şöyle de olabilir senin gelinliğine çok güzel olur:

Bi tane daha buldum:

Son düzenleme:
1.ve 2.yi çok beğendim canım.

Bence yapma çiçek de düşünülebilir, bilmiyorum ben tercih ederdim saklaması da daha kolay.
evet lavinim saklama açısından da iyi olur. canlı çiçekte kurutulup saklanabilir aslında. ben aşkın aldığı çiçekleri de kuruturum hep. duruyolar hala :)
2. çiçekte çok tatlııı ama sanki uçuş uçuş sırf tül bi gelinlikle çok şeker durur gibi.

çağlam dantel gelinliklerle gül öneriyorlar
seninkiyle de olur. ve ayakkabı rengi krem,somon,pembe,fuşya, hatta yeşil bile olur. çiçekteki her renk kullanılabilir bence.
fiyatı da uygun. 80 tl. akşam aşka göstericem bi.

lavim cok seker ciceklerrr

ama benim gelinlik tam beyaz degil ya o yuzden beyaz renk cicek sırıtır mı diye gelio aklıma... :44: pudra rengi bir gul var ya orda o tonda ayakkabı ve cicek mi olmalı diorum o zamanda cok mu bogar?

nurayım ya renkler iddialı mı olur sadece ona karar veremedim ay cidden sinir oldum heee ne zor iş gelin olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…