Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

ayy pelommmm ya cok duygusal cok farklı bişi olsa gerekkkk anlatırsın artık bize nası bir his oldugunu kusummm bol bol

Allah nazarlardan kem gözlerden saklasın kırk bir kere maşallah

aşktan o kusumm aşktan ondan gecmio o gunlerrr

böörtlene hep dert yanıorum ben yaa cok var diye o da askım az kalıo bak diye teselli ediyo ben de bak su kadar kalsın az kaldı dicem bu kadar kalsın az kaldı dicem diyorum

ama o kadar kaldıgı zamanlara geldik mi bana hala cok var gibi gelio

100 den duselim ohoo taamam daha saymam bile cok az kalcak diyodum

ee dustuk bana hala cok var gibi geliyo

son 1 gun de de ohoo daha 24 saat var yeaaaa cok var dicem heralde

Ay Çağlam ya güldürdün benii

Sevgili dostlarımmm sizinle muhabbetimi yaptım güzel haberler aldımm mutlu oldum artık yatabilirimmmmm hepinize iyi geceler hepiniz rüyanızda sevdiklerinizi görün ama aşk dolu Hayırlı geceler yarın görüşürüz Allaha emanet olunn inşallah

iyi geceler kusummm ben de 12 yi beklioruuummm

böörtlen 12 ye kadar hat almaya calıscammm tekrardan alabilirsem ne ala

alamazsam simdiden iyi geceler öptüm seni mualla, dedi bana

mualla da kimmm! diye basının etini yiyemeden hat cat diye kesildi

Çağlacık dedi ya Hakk'ın huzurunda diye işte nikah günü Rabbimin gönderdiği melekler olacak o salonda ve sizi ayakta alkışlayacaklar çünkü çooook hayırlı bi şey evlenmek
Canım ya ağlatacaksınız beni amaaaa

Çoook hayırlı bir şey nejlacım... Ama doğru insanla, doğru zamanda... Ben inanıyorum ki doğru zamanda doğru kararı verdim...

Hayatımızdaki tüm dönüm noktalarının bir tercih olduğuna inananlardanım... Evet kader var bu bi gerçek ama kaderimizi etkileyen şeyler bizim elimizde... Burda da devreye iradelerimiz giriyo...

Eğer ben o mutsuz ve umutsuz anımda sevdiceğime bu şansı vermeseydim eminim hala çok mutsuz olucaktım... Ama o hayatımda yer edinmek için, kalbime sahip olmak için ole çok savaş verdi ki... Ve kazandı da...

Ben bu yüzden şanslı hissediyorum... Beni böyle seven başka biri çıkamazdı karşıma!

Anlatırım tabikii kurabiyeemmm bende nasıl bir his olduğunu inan çok merak ediyorum, sanırım "evet" dediğim anda kafama dank eder

ayağına basmayı unutmasam bari

Amaaa az kaldı kiiii gerçekten az kaldı kurabiyeemmm günler sular seller gibi geçicek bi bakmışız pistteyiz yürüyoruz.. Herkes bizi alkışlıyor, duvak açılıyor ve ilk dans başlıyooooooor...

Allahım sana geliyooruuummm

ay pelooooom resmennn heyecan yaptım simdiii yaaaa ve nedense yururken böörtlenin kuyruguma bastııgı geldi gozumun onune

tam youtube videoluk oluruz o zaman

ben salına salına yurumeye devam ederken bi bakıorum yanımda bi böörtlen yooookkkkk

allah korusun

ev olmadan hiç bir şey yoluna girmiyor zaten hepsi oluurr ama çok sona iş bırakmamaya bakın bence; mesela son 1 ay da yapacaklarım
saç boyatmak, lazer epilasyon, düğün yerindeki ıvır zıvırlar -konsept belirleme, fotoğrafçı, yemeklerin seçimi-, dişçiye gidip dişlerimi temizletmek, davetiyelerin dağıtılması, evin yerleştirilmesi; abooo ne çok işim varmış gözüm korktu şimdi :))

bu arada günaydın bayanlaaarrrr

Günaydın cupcakelerim.

Ders çalışmak için uyandım,bir selam vereyim dedim kimsecikler gelmemiş daha.

Kestanemmm. Seni yirimmm ben. Maşallah size binlerce kez. Hem hökümet nikahı,hem imam nikahı ha. Oyyy helal olacaksınız birbirinize,ne güzel. Günler su gibi akıp geçsin,gelsin o günler bir an evvel.

Pufuummm. Bence kurbik enişte haklı. Bak ne güzel gezmelere gidiyorsunuz.

Kurabiişşş. Dün ilk defa yaptım mediyi. Allahım nasıl kaptırdım kendimi,bitmesin istedim.

Akşam olsun da yine yapayım hemen.

Sabah sabah bastim kahkahayi sorma gitsin kurabiyem

Ayy Allah korusun bebi ya dusunme sen ole seyler insallah hersey cok guzel olucaaakk :123:

Gunaydiiinlaaaar bu sabah uyuyakalmisim resmen ruhen ve bedenen uyuyorum bunlari yazarken

kızım ya wayy de ya wuhuu de.. hepsi bir arada kullanma yoksa başka zaman diyecek bişey bulamayabilirsinn tasaruflu kullann

ohohooow pastammm aşka gelen aşkınızı severimmmmmmmmmmmmmmmmm

berfommmmuz resmen aşk kadını oldu yaaa ay nerde o catlak bu aksam
aşk kadını deil sadece bana deger vermesi hoşuma gidiyo inş öyle olurr çağlam yahuu

hahahhaah sormaaa pastaam bizide geçicek bu bak sana söliiimmm o deli tavrının altında bi romantik fındık yatıyooomuuş meğeeerr

kızım senin yüzünden akşam x manın yanında kullaklarım çınladı inş sizler gibi aşık olabilirim nazlım.

günaydıınnnnnn kızlarrrrr napıosunuz nasılsınız

pelinnn bizle iyi geçin son bi gün medeni halin değişceği için seni dışlayabilirim

bu arada x man kaymakamlık olmazsa olmadı burda yaşarız dedi önceden kesinlikle yaşamam diyordu

Son düzenleme:

Vayyyy. Büüyük konuşmamak lazımmış demek.

Kestanemim bugün bekar son günü.

Pelino şu jetliğiniz hiç bozulmasın,jet hızıyla mutlu olun inşallah.:

lavvinn hoşgeldinnn nasılsın kuzumm

İyiyim aşk böcüğü

Sen nasılsın?

Çok üşüdüm bugün,bi ısınmadı havalar.

Hem biliyo musunuz sularımz kesik 5 gündür.

Su böyle gelmezse cumartesi sevdiceğimin ailesine gidemem ki,nasıl hazırlık yaparım.

Offff

Son düzenleme:
Günaydınnnn gelinciklerr
Pelin,maşallah size Allah mesut etsin inş.hep böyle sürsün inş. yine söylemeden geçemicem!
Tesekkur ederim Yagmur. Darisi basina insallah.
Berfooo valla demedi deme sende kendimi goruyorum hersey bi deger vermekle baslamisti findiiiikkk ve gordugunuz uzre pelotun kalbini fethetti sendeki durum benden farkli olmicaaakk berffff demedi deme
Vayyyy. Büüyük konuşmamak lazımmış demek.

Kestanemim bugün bekar son günü.

Yani simdi ismimin yanina onun soyismi yazilacak artik.. yani ben artik evli olucam...

Deli heyecanliyim
Pelino şu jetliğiniz hiç bozulmasın,jet hızıyla mutlu olun inşallah.:

Laviiiiimm cok sag ol kusuuumm benim insallah hic bozulmaz Allah herkesi cok mutlu etsin laviiimmm

gribim ama hamdolsunsun rabbim bugunlerimi aratmasın

hadi ya sular kesimki. aradınzmı gelcekmiymiş su. çok kötü bidurum:2:

elbise falan ayarladınmı canım. elbisenle tanışsaydık

gribim ama hamdolsunsun rabbim bugunlerimi aratmasın

hadi ya sular kesimki. aradınzmı gelcekmiymiş su. çok kötü bidurum:2:

elbise falan ayarladınmı canım. elbisenle tanışsaydık

Geçmiş olsn kuzummmm

Su borusu patlamış,dün tamir ettiler ama daha gelmedi.

Biz resmen dağ eteğinde oturuyoruz,çıkmıyor bazen su hep sorun.

Geçen hafta elbise aldım,resim çekip gösterecektim size ama pis halimle üstüme giymek istemedim.

Koyu grı diz boyu sıfır kol elbise,tabii burası kış üstüne de hırka giyinmeyi düşünüyorum.

Normalde de giyim tarzım bu olduğu için,abartılı olmasın istedim.

Son düzenleme:
Berfooo valla demedi deme sende kendimi goruyorum hersey bi deger vermekle baslamisti findiiiikkk ve gordugunuz uzre pelotun kalbini fethetti sendeki durum benden farkli olmicaaakk berffff demedi deme

sana baktıkça kendimi görüyorum zaten pelin..
gerçkten sana baktıkça bende güçlü olabilirim mutlu olabilirim dedim..
inş hayırlısıysa olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…