- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #2.561
ayy pelommmm ya cok duygusal cok farklı bişi olsa gerekkkk anlatırsın artık bize nası bir his oldugunu kusummm bol bol
Allah nazarlardan kem gözlerden saklasın kırk bir kere maşallah
aşktan o kusumm aşktan ondan gecmio o gunlerrr
böörtlene hep dert yanıorum ben yaa cok var diye o da askım az kalıo bak diye teselli ediyo ben de bak su kadar kalsın az kaldı dicem bu kadar kalsın az kaldı dicem diyorum
ama o kadar kaldıgı zamanlara geldik mi bana hala cok var gibi gelio
100 den duselim ohoo taamam daha saymam bile cok az kalcak diyodum
ee dustuk bana hala cok var gibi geliyo
son 1 gun de de ohoo daha 24 saat var yeaaaa cok var dicem heralde
Sevgili dostlarımmm sizinle muhabbetimi yaptım güzel haberler aldımm mutlu oldum artık yatabilirimmmmm hepinize iyi geceler hepiniz rüyanızda sevdiklerinizi görün ama aşk doluHayırlı geceler yarın görüşürüz Allaha emanet olunn inşallah
Canım ya ağlatacaksınız beni amaaaaÇağlacık dedi ya Hakk'ın huzurunda diye işte nikah günü Rabbimin gönderdiği melekler olacak o salonda ve sizi ayakta alkışlayacaklar çünkü çooook hayırlı bi şey evlenmek
ayy pelommmm ya cok duygusal cok farklı bişi olsa gerekkkk anlatırsın artık bize nası bir his oldugunu kusummm bol bol
Allah nazarlardan kem gözlerden saklasın kırk bir kere maşallah
aşktan o kusumm aşktan ondan gecmio o gunlerrr
böörtlene hep dert yanıorum ben yaa cok var diye o da askım az kalıo bak diye teselli ediyo ben de bak su kadar kalsın az kaldı dicem bu kadar kalsın az kaldı dicem diyorum
ama o kadar kaldıgı zamanlara geldik mi bana hala cok var gibi gelio
100 den duselim ohoo taamam daha saymam bile cok az kalcak diyodum
ee dustuk bana hala cok var gibi geliyo
son 1 gun de de ohoo daha 24 saat var yeaaaa cok var dicem heralde
rahat olabilmen ne güzel ben çok pimpirikliyorum çok detay düşünüyr m bu da beni çok yoruyor
Allah kolaylıklar versin bu hazırlıklar yorucu gerçekten
bizim iki aydan biraz fazla var gelinliiği sipariş verdik ama ben de hala alamadım davetiye ev vs bunlara tabi hiç başlamadık mobilyamın bi kısmıyla beyaz eşyalarımızın bi kısmını alabildi k henüz
ay pelooooom resmennn heyecan yaptım simdiii yaaaa ve nedense yururken böörtlenin kuyruguma bastııgı geldi gozumun onune
tam youtube videoluk oluruz o zaman
ben salına salına yurumeye devam ederken bi bakıorum yanımda bi böörtlen yooookkkkk
allah korusun
berfooo hatuuuunn kırmızıııı kravaat almalaaar, evlerde ağırlamaaalaaar vaaayy diyoooruumm ooy diyoorum vuhuuuuuuuuuuwww diyoruummkızcelerın dedıgıı gıbı aşşkk rengii en ateşlisinden pis fındıkk kurduuuuuuuu seniii
aşk kadını deil sadece bana deger vermesi hoşuma gidiyoohohooow pastammm aşka gelen aşkınızı severimmmmmmmmmmmmmmmmm
berfommmmuz resmen aşk kadını oldu yaaaay nerde o catlak bu aksam
hahahhaah sormaaa pastaam bizide geçicek bu bak sana söliiimmmo deli tavrının altında bi romantik fındık yatıyooomuuş meğeeerr
kızım ya wayy de ya wuhuu de.. hepsi bir arada kullanmayoksa başka zaman diyecek bişey bulamayabilirsinn tasaruflu kullann
aşk kadını deil sadece bana deger vermesi hoşuma gidiyo
inş sizler gibi aşık olabilirim nazlım.
günaydıınnnnnn kızlarrrrrnapıosunuz nasılsınız
pelinnn bizle iyi geçin son bi günmedeni halin değişceği için seni dışlayabilirim
bu arada x man kaymakamlık olmazsa olmadı izmitte yaşarız dediönceden kesinlikle yaşamam diyordu
Beeeen geldiimm ben geldim de ben geldiiimmm
Aşkımın kollarından uçtum da geldim
Müstakbel eşim benim
Biz cuma akşamı imam nikahı da kıyacakmışız şekerler ben bu adamın jetgil hallerine ölüyor ve bitiyorum
Ultra hızla olan istememiz nişanımız şimdi nikahımız
Bizim tek planladığımız şey düğün tarihi sanırım onun dışında spontane hayatımızın her anında var
Kinder sürpriz gibiyiz aşkımızın içinden ne çıkçak belli değil
Bu da günün şarkısı
[video=youtube;Pw--VCbfqnE]http://www.youtube.com/watch?v=Pw--VCbfqnE[/video]
Ahh Tarkaaaaann canımmm Tarkann
Nostaljiiiiii
Ah nihayet aşk kapımı araladı
Usul usul yanıma sokulup
Özüme daldı
Sen daha önceleri nerelerdeydin
Demlendim kollarında
Ateşinde
Ben nasıl da senden böyle habersizdim
Yenilendim dudaklarında
Yok yok sende
lavvinn hoşgeldinnn nasılsın kuzumm
Tesekkur ederim Yagmur. Darisi basina insallah.Günaydınnnn gelinciklerr
Pelin,maşallah size Allah mesut etsin inş.hep böyle sürsün inş. yine söylemeden geçemicem!
Berfooo valla demedi deme sende kendimi goruyorumkızım ya wayy de ya wuhuu de.. hepsi bir arada kullanmayoksa başka zaman diyecek bişey bulamayabilirsinn tasaruflu kullann
aşk kadını deil sadece bana deger vermesi hoşuma gidiyoinş öyle olurr çağlam yahuu
kızım senin yüzünden akşam x manın yanında kullaklarım çınladıinş sizler gibi aşık olabilirim nazlım.
günaydıınnnnnn kızlarrrrrnapıosunuz nasılsınız
pelinnn bizle iyi geçin son bi günmedeni halin değişceği için seni dışlayabilirim
bu arada x man kaymakamlık olmazsa olmadı burda yaşarız dediönceden kesinlikle yaşamam diyordu
Vayyyy.Büüyük konuşmamak lazımmış demek.
Kestanemim bugün bekar son günü.
Pelino şu jetliğiniz hiç bozulmasın,jet hızıyla mutlu olun inşallah.:
İyiyim aşk böcüğü
Sen nasılsın?
Çok üşüdüm bugün,bi ısınmadı havalar.
Hem biliyo musunuz sularımz kesik 5 gündür.
Su böyle gelmezse cumartesi sevdiceğimin ailesine gidemem ki,nasıl hazırlık yaparım.
Offff
gribim ama hamdolsunsun rabbim bugunlerimi aratmasın
hadi ya sular kesimki. aradınzmı gelcekmiymiş su. çok kötü bidurum:2:
elbise falan ayarladınmı canım. elbisenle tanışsaydık
Berfooo valla demedi deme sende kendimi goruyorumhersey bi deger vermekle baslamisti findiiiikkk ve gordugunuz uzre pelotun kalbini fethetti sendeki durum benden farkli olmicaaakk berffff demedi deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?