Cumhuriyet'i dünya konuştu

Onlar dünyaya hakim ,para onlarda çifte standart var aslında fransa haksızken haklıyı oynuyor , oysaki ,memleketim terör konusunda mağdur oldu yıllarca davutoğlu orada bulunmıyacaktı , siyasetini beğenmiyorum
aynen emacım,dediğin gibi..

hanzala öldürüldüğünde nerdeydiniz peki ? hani düşünce özgürlüğü hani fikirleri için karikatüristlerin öldürülmesine karşı olanlar ??

dimi hanzala yazdım da adını bile bilmeyenler vardır açıklamakta haklısın tatlım:KK14:

Bence boşuna yormayalım kendimizi, çünkü müslüman coğrafyada yaşayan insanların ölümünü de müslümanlara bağlayan yorumlar gördüm ben burda. Yine anlamayacak olanlar var yani :KK14:

Bence boşuna yormayalım kendimizi, çünkü müslüman coğrafyada yaşayan insanların ölümünü de müslümanlara bağlayan yorumlar gördüm ben burda. Yine anlamayacak olanlar var yani :KK14:
bende bu konuda daha fazla kafa ağrıtmak istemiyorum zaten sadece hanzala diye bir gerçeğin varlığından da haberdar olalım istedim yorumlar zaten belli :KK14:

hanzala öldürüldüğünde nerdeydiniz peki ? hani düşünce özgürlüğü hani fikirleri için karikatüristlerin öldürülmesine karşı olanlar ??
Cumhuriyetin yaptığını onaylamıyorum ama bu örnekte biraz anlamsız geldi bana.
Naci Ali nin ölümünün üzerinden 30 yıla yakın bir süre geçti sanıyorum.
Burda ''nerdeydiniz'' diye sorduğunuz kişi şahıslarsa zaten büyük çoğunluğu o günlerde çocuktur,cumhuriyet gazetesi ise de 30 yıl önce o gazetenin sahibi,genel yayın yönetmeni,yazarları aynı değildir .
Öyle bir yazmışsınız ki, ''3 yıl önce öldürülen bir Filistinli karikatüriste aynı insanlar hiç tepki vermedi ''gibi anlaşılıyor.

bende bu konuda daha fazla kafa ağrıtmak istemiyorum zaten sadece hanzala diye bir gerçeğin varlığından da haberdar olalım istedim yorumlar zaten belli :KK14:

Biz öldürülen fransız karikatüristlerin adını ezbere biliyoruz şu an Medya ssayesinde. Ama çoğu insan hanzalayı çizen Naci El Ali'nin adını bilmez. İşte medya gerçeği de bu farktan ortaya çıkıyor zaten.

Cumhuriyetin yaptığını onaylamıyorum ama bu örnekte biraz anlamsız geldi bana.
Naci Ali nin ölümünün üzerinden 30 yıla yakın bir süre geçti sanıyorum.
Burda ''nerdeydiniz'' diye sorduğunuz kişi şahıslarsa zaten büyük çoğunluğu o günlerde çocuktur,cumhuriyet gazetesi ise de 30 yıl önce o gazetenin sahibi,genel yayın yönetmeni,yazarları aynı değildir .
Öyle bir yazmışsınız ki, ''3 yıl önce öldürülen bir Filistinli karikatüriste aynı insanlar hiç tepki vermedi ''gibi anlaşılıyor.
şahıslar olarak demiyorum tatlım o kadar çok dünya gündemine oturdu ki şu olay tarihe adını altın harflerle yazdırdı ama diyorum ki aynı olay hanzala içinde geçerliydi olayın üstü herzamanki gibi kapatıldı çünkü o zaman öldürülen bir fransız değil filistinli üstelik müslümandı

Biz öldürülen fransız karikatüristlerin adını ezbere biliyoruz şu an Medya ssayesinde. Ama çoğu insan hanzalayı çizen Naci El Ali'nin adını bilmez. İşte medya gerçeği de bu farktan ortaya çıkıyor zaten.
tam da tahmin ettiğim gibi bildiğimiz hep yaşadığımız ve yaşayacağımız şeyler :KK14:

Cumlen guzel, medya haric. Oraya Muslumanlarin insan canina verdigi kiymet yazsa idin daha dogru olurdu. Yasim musaitken ben dehatirlayamadim, Parkon'un dedigine bakilirsa 30sene onceki bir olaymis. Fransizlarin karikaturistleri oldugunde cikarttiklari velvelenin ceyregi kadar bile velvele cikartmadiklarina gore muslumanlarin gozunde pek bir degeri yokmus demek ki.. O yuzden duymamisizdir.
Ha bir de ustelik yazar cizer takimindan biri, bir sanatci.. Islamda resim put sayilmiyor muydu? Belki de gunahkar sayiliyordu zaten, hic degmez..

Son düzenleme:
X