Cumhuriyet Kutlamasında Erdoğan'dan Şok Tehdit: YA TEK BAŞINA İKTİDAR YA DA...

ben vizyonun ne demek olduğunu biliyorum

ha bilmiyor olsa idim bu kadar yazışmada 50 kere yine bakardım googleden zeymur bel altı vurma :cool:

Yahu vizyon diyorum Gürsel Tekin'in gazatelere el koyarız konuşmasını veriyorsun.

Gürsel Tekin tü kaka, gazeteye el koyan RTE oy verilesi.

Ben Gürsel Tekin için CHP ye oy vermiyorum, söylediği de doğru demiyorum.

Ama sen RTE gazeteye el koyuyorsa doğru yapmıştır derken, Gürsel Tekin CHPli ve gazateye el koyan bir zihniyete oy vermem dersen kendinle çelişirsin...

Sunun şurasinda 48 saatten az kaldı.
Ak mı karamı goreceksiniz.

Gerci Ak parti tek başına gelse mazeretler havada uçuşacaktır. Oy caldı şu oldu bu oldu...

Onceki secimde Ak parti tek basina iktidar olamayinca hiç oy calindı gibi içerikler ortada yoktu...

Halkın tercihlerine saygı duymayı öğrenmeli insan...

Yahu vizyon diyorum Gürsel Tekin'in gazatelere el koyarız konuşmasını veriyorsun.

Gürsel Tekin tü kaka, gazeteye el koyan RTE oy verilesi.

Ben Gürsel Tekin için CHP ye oy vermiyorum, söylediği de doğru demiyorum.

Ama sen RTE gazeteye el koyuyorsa doğru yapmıştır derken, Gürsel Tekin CHPli ve gazateye el koyan bir zihniyete oy vermem dersen kendinle çelişirsin...
doğru yapmıştır dediğim yazıyı bekliyorum zeymur !!!

bende diyorumki vizyonları zihniyetleridir benim için

Sunun şurasinda 48 saatten az kaldı.
Ak mı karamı goreceksiniz.

Gerci Ak parti tek başına gelse mazeretler havada uçuşacaktır. Oy caldı şu oldu bu oldu...

Onceki secimde Ak parti tek basina iktidar olamayinca hiç oy calindı gibi içerikler ortada yoktu...

Halkın tercihlerine saygı duymayı öğrenmeli insan...

cıks cıkss tabikide trafolar yüzünden tek başına iktidar olacak lütfen yani lütfenn :cool:

Daha bu tehdit değil asıl tehdit iktidar olunca olacak...
O zaman bunların çok basit kaldığını görücez....

X