Cumhuriyet Kutlamasında Erdoğan'dan Şok Tehdit: YA TEK BAŞINA İKTİDAR YA DA...

lamelifAmine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
5.154
10.077
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 Ekim resepsiyonu dolayısıyla açıklamalarda bulundu.

Ak Saray’da gerçekleştirilen ve çok sayıda ünlü ismin de katıldığı resepsiyonda Cumhurbaşkanı Erdoğan bir konuşma yaptı.

Erdoğan’ın açıklamaları şöyle:
1 Kasım’da milletimizin tercihine saygı göstereceğiz. Millet tek başına iktidar fırsatı verirse istikrar olur. Pazar günü 2023 hedefleri için bir kırılmadır. Seçim güvenliği için her türlü tedbir alındı. Diğer seçimlere göre daha sağlıklı bir çalışma olacak(Sözcü).

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklması işte böyle; "Millet tek başına iktidar fırsatı verirse istikrar olur"...

Bu durumda soru şu: Peki, millet AKP'yi tek başına iktidar yapmazsa ne olur?..

http://www.sarizeybekhaber.com.tr/g...tehdit-ya-tek-basina-iktidar-ya-da-h6594.html

Sözlükte "istikrar" ne demek?
1. Aynı kararda, biçimde sürme, kararlılık; ödünç alma, borçlanma.
2. Yerleşme, oturma.
3. Denge.

İstikrar kelimesinin ingilizcesi
n. stableness, stability, constancy, steadiness, ballast, easiness, permanence, permanency, steady, uniformity
Köken: Arapça

Istikrar ne demek? (Ekonomi)
(Stability) Arapça’dan geçme. Kelime anlamı aynı kararda, biçimde devam etme, kararlılık demektir. Genel ekonomik faaliyetlerde daralma ve aşırı genişleme gibi ciddi bir dalgalanmanın görülmemesi durumunu ifade eden iç ve dış istikrar diye ikiye ayrılabilir (Bkz. İç Denge, Dış Denge) İç ekonomik istikrardan fiyatların sabit kalması, üretim ve istihdamın düzenli biçimde genişlemesi anlaşılır. Genellikle üretim ve istihdam değişmeleri aynı yönde olur. Üretim genişledikçe istihdam da artar ve işsizlik azalır, fiyatlarda da makul bir artış olur. iç ekonomik istikrarın bozulması, enflasyon ve İşsizlik şeklinde kendini gösterir. Ekonomik konjonktürün genişleme aşamalarında gelir ve harcamalardaki artış, aşırı fiyat artışları ya da enflasyona dönüşür. Daralma aşamasında ise fiyatlardaki artış eğilimi yavaşlar, milli gelir düşer ve işsizlik oranı yükselir. O bakımdan bir ekonomide Konjonktür Dalgalanmalarının önlenmesi ekonomik istikrarın da sağlanmasına yardımcı olacaktır. Ekonomik istikrarın diğer yönü, dış dengenin yani ödemeler bilançosu dengesinin sağlanmasıyla ilgilidir. Bu da dış ödeme açık ve fazlalarının giderilmesini gerektirir.

Kaynak: http://istikrar.nedir.com/#ixzz3q3gNHIof

İstikrar şart tabi.

Sonuçta 13 yıldır ülkeyi böyle acınası hale getirmek, paramızı değersizleştimek, işsizi çoğaltmak, asgari ücreti yerinde saydırmak (üstelik para değer kaybederken), öğretmenlere cinnet geçittirmek, bu kadar işçi ölümüne seyirci kalmak, bu kadar şehit vermek, halkı uyuşturmak istikrar gerektiren şeyler.

Düşün ki 13 yıldır asgari ücrete (pardon askeri ücrete) 400 tl zam yapıp sırf tek başına iktidar sevdasına 300 tl zam yapma vaadi vermek, ancak bizde olur.

Başka ülkede böylesi bir istikrar örneği yok...

önceden paranın değeri ??

son 3 seneyi geç ama 13 sene öncenin para değerini kast ettin sanırmı

Önceden şahtı şimdi şahbaz oldu.

Ne bekliyorsun önceden harikaydık Özallar, Demireller, Çillerler mikemmeldi, halk çok mutluydu ama AKP geldi mafolduk dememi mi?

Yahu hepsinden uzun upuzun bu kaldı, onlar beceremedi bu becerdi daha beterini işte... Zamanları olsa onlar da yapardı...

Önceden şahtı şimdi şahbaz oldu.

Ne bekliyorsun önceden harikaydık Özallar, Demireller, Çillerler mikemmeldi, halk çok mutluydu ama AKP geldi mafolduk dememi mi?

Yahu hepsinden uzun upuzun bu kaldı, onlar beceremedi bu becerdi daha beterini işte... Zamanları olsa onlar da yapardı...

tamam bana kılıçdaroğlunu anlat bana bahçeliyi anlat onların vizyonlarını görmek istiyorum :KK54:

şu an istikrar var mı
yoksa niye yok
yine bahçelinin 4 şartına gerimi döneceğiz

7 hazirandan önce istikrar var mıydı?

Şartlar önemli, neden kabul edilmiyor peki?
En basitinden 17-25 aralık mevzusunda adı geçen bakanlar neden soruşturulmuyor, yargılanmıyor?

tamam bana kılıçdaroğlunu anlat bana bahçeliyi anlat onların vizyonlarını görmek istiyorum :KK54:

13 yıldır iktidar olup icraatleri ortada olan adamlarla, muhalefetin vizyonunu kıyaslamak mantıklı olur mu sence?

Muhalefetin vizyonu benim cebimdeki parayı, kredi borcumu, doları, altını, özelleştirilen kurum kuruluşları etkilemiyor, bizi sadece hükümetin icraatleri etkiliyor.

Onlar seçilir vizyonlarını ve yaptıklarını o zaman tartışırız.

Komple iktidari 50 yilligina kiralayalim Akp'ye huzur icinde cozulsun bu is.Konsantre olamadiniz yahu secime bile ya tek basina lider olamazsak diye.
Daha secim tekrarlanmadan bakanindan,yazarina,basbakanindan,cb'sine herkesin dilinde tek basina iktidar olmazsa mavralari...Ne bu telaş?

7 hazirandan önce istikrar var mıydı?

Şartlar önemli, neden kabul edilmiyor peki?
En basitinden 17-25 aralık mevzusunda adı geçen bakanlar neden soruşturulmuyor, yargılanmıyor?

evet komisyondan geçmemiş neden geçmemiş peki

bunun başka bi oluru yok mu yargı yolu kapandımı tamamen ?
13 yıldır iktidar olup icraatleri ortada olan adamlarla, muhalefetin vizyonunu kıyaslamak mantıklı olur mu sence?

Muhalefetin vizyonu benim cebimdeki parayı, kredi borcumu, doları, altını, özelleştirilen kurum kuruluşları etkilemiyor, bizi sadece hükümetin icraatleri etkiliyor.

Onlar seçilir vizyonlarını ve yaptıklarını o zaman tartışırız.

ama bildirgelerinde ve misyonlarında bizi etkilemeleri ikna etmeleri gerekmez mi ?

:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48: tehdite gel abla tehdite gelll en güncel tehditler burda yeni çıktı:KK48::KK48::KK48:
Evet bu nispeten ılımlı bir "tehdit" olmus. O da Cumhurbaskani olarak tarafsiz kalmasi gerekliliginden herhalde.

Ama haklisin bu sozler Ahmet beyin"bize oy vermezseniz beyaz toroslar geri döner " sozunden buyuk bir tehdit degil. Mesela
" tek basina iktidar olamazsak cocuklariniz is bulamaz" dan da buyuk bi lr tehdit değil.

X