cumhuriyet bayramı kutlamaları

BlackCat

Guru
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2008
5.069
9
356
Erzurum
şok olmuş vaziyette haber izliyorum. her yer karışık. ulusta yürüyüş yapmak isteyenlere polis gaz sıkmış. bu ülke ne durumda cumhuriyet kutlamalarına bile izin yok. hiç bir siyasi düşüncem yok. ama çok üzülüyorum ülkem için. bu kadar tartışma bu kutuplaşmalar nerelere götürecek bizi
ayrıca kk topiği takip ediyorum ne cumhuriyet ne türkiye ile ilgili hiç yazı göremedim. hanımlar biz bu ülkenin vatandaşı değilmiyiz. tek derdimiz moda giyim sağlık dedikodu vb mi? bu konu neden konuşulmuyor

maalesef bu forum moda giyim sağlık dedikodu vb için.KK ya yakışan üslup ekşicilerin(çok kızmama rağmen artık hak vermeye başlıyorum) kezban dedikleri tarzda kadınların birbirine laf sokmaları.
Burada böyle bir konu başlığı açılması bunu değiştirmiyor.Bu forumun zihniyeti bu.Zaten böyle yapa yapa bu günlere gelmedik mi.

arkadaşlar dün derdim var ve başka başlıklarda bu konu konuşuldu,tartışıldı zaten..o yüzden burada aktif olunmamıştır..yoksa bu sitenin hepsi duyarsız insanlardan oluşmuyor.aynı konuyla ilgili birden fazla başlık açılınca karışıklık olmuş olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…