• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cumhurbaşkanlığı'nda şehit çocuğundan ağlatan terör sorusu

nicksiz

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2010
1.855
1.640
373
Diğer
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu Başak Tahan'a devretti. Çorum'dan gelen Necip Can isimli bir şehit çocuğu Erdoğan'a terör operasyonları hakkında soru sorarken gözyaşlarına hakim olamadı. Erdoğan, "Bu teröristlerle ilgili mücadelemiz yoğun bir operasyon dizisiyle devam ediyor. Biz bu terörü teröristleri milletimizin huzuru, refehı için sonuna kadar mücadele ederek devam edeceğiz. Bizim şehidimizin kanı yerde kalmaz, kalamaz. O yüzden bu mücadelenin devamı geliyor. özellikle Güneydoğu bölgesi başta olmak üzere, bir taraftan operasyonlar devam ederken, bir taraftan da şehit ve gazilerimize yönelik devletimizin aldığı bir dizi yardımlar paketi var. Bunlar içinde konut edinmeden tutunuz, konutların yeniden inşasına yönelik birçok bakanlığımızın çalışmaları var. Şehitlerimiz bize emanettir. Onların aileleleri, çocuklarını açıkta bırakamayız" dedi.

http://www.cumhuriyet.com.tr/video/...da_sehit_cocugundan_aglatan_teror_sorusu.html

O çocuğa o soruyu sordurana da
Çocuk ağlarken ruhsuz ruhsuz konuşmaya devam edene de
23 Nisanı bile şova, sömürüye dönüştüren AKPye de
Siyasal İslam denen ucubeliğe de

.....yım. Bir milli bayramdan bile, yetim bir çocuktan bile sömürü yapmaya çalışan hükümetin de insanların da bunları hala destekleyenlerin de içine s....yım. Bu ülkenin bu hale gelmesinde katkısı olan herkesin beynine tüküreyim.

Kıyamam ya nasıl bir vicdan o çocuğu öyle zor durumda bırakabilir?

Bu nasıl bir vicdansızlıktır aklım almıyor. Kıyamadım ben de , o çocuk o kadar saf ki gözyaşlarına kıyamadım. Bu çocuğu böyle boynu bükük görmek içimi parçaladı.

Bu kadar vicdansızlık olmaz,çocuk zaten büyük bir travma yaşamış,bu da yetmezmiş gibi bir de dalga geçer gibi şehitlerle ilgili soru sorduruluyor.
Kimse çocuğu da teselli etmiyor ya.
Allah bilir içinden "nerden buldular bu çocuğu ,hazır soru verdik soramadı " demiştir bu vicdanla

Çocuk üzerinden prim yapmaya çalışanlar, vatan için asla damla kanını akitmayacaklar.... Hükümet dussun diye vatanı dusurmeye razi olup, hukumeti istemiyor diye yurt dışındaki yöneticilere bile hak verecek olanlardır...

Üzülme cocugum seni üzen, hükümet değildir...terörü bitirmeyen,senin buradaki ''''sözde sana uzulen'''' ablalarinin destek verdiği güçler, hayran olduğu Rusya ABD almanyadir.. Terore destek veren güçleri seven vatanı nasıl sevebilir ki!!!!

Unutma cocugum, senin gozyasin bir gün akmayacak ,, ben sana gerçekten kiyamam, laf olsun yada hükümete giydireyim yada senin üzerinden prim yapayım diye değil...gerçek ve içten kiyamam

Çocuk üzerinden prim yapmaya çalışanlar, vatan için asla damla kanını akitmayacaklar.... Hükümet dussun diye vatanı dusurmeye razi olup, hukumeti istemiyor diye yurt dışındaki yöneticilere bile hak verecek olanlardır...

Üzülme cocugum seni üzen, hükümet değildir...terörü bitirmeyen,senin buradaki ''''sözde sana uzulen'''' ablalarinin destek verdiği güçler, hayran olduğu Rusya ABD almanyadir.. Terore destek veren güçleri seven vatanı nasıl sevebilir ki!!!!

Unutma cocugum, senin gozyasin bir gün akmayacak ,, ben sana gerçekten kiyamam, laf olsun yada hükümete giydireyim yada senin üzerinden prim yapayım diye değil...gerçek ve içten kiyamam
Eğer iktidarda olupta çocuğunu askere gönderen tek bir kişi var ise samimiyetinize koşulsuz inanacağım aksi taktirde siz bunu birbirimize bizimde küllahımıza anlatın

Eğer iktidarda olupta çocuğunu askere gönderen tek bir kişi var ise samimiyetinize koşulsuz inanacağım aksi taktirde siz bunu birbirimize bizimde küllahımıza anlatın

Şekerim ben takla da atsam siz gormezsiniz ve benim size ispat etme gibi bir çabam asla yok

Polemikler yuzunden olan her zaman haklı olup ispat edemeyen olur hayatta.

Çok konuşan kılığına uydurur , haklı yanlız kalır Allahtan çok değilsiniz sukur ediyorum idrak diliyorum hayatim

Son bir rica benimle ugrasmayin ben şuana kadarrrrrrrrr hicccccc kimseden alıntı yapıp yorum yapmadim , kendi yorumumu yazdım kimseye takışmadım, takisip çileden çıkartmadim

Ben sizleri onemsemyorum o yüzden alintilayip polemik içine girmiyorum

Sizde bazılarının dediği gibi beni onemsemeyin ve alıntı yapıp mahalle kavgasına laf dalaşına dondurmeyin
Şuana kadar hiç bir tartışmada sen haklisin deyip kenara çekilen gordun mu hele siyasette
Kişilerin girişleri bellidir ben kendi gorisunu sonuna kadar sende aynı şekilde kendi gorisunu sonuna kadar savunacaksin

Sonuç yok!!!!!

Ben fikrimi yazıyorum özgür.irademle sizde.fikir yazın neden yazıyorsunuz diyen yok sorgulayan yok

Ah yavrum senin bir damla gozyasina sebep olanlarin allah belalarini versin baskada birsey demiyirym.

İnsan olan birinin dayanabilecegi birsey degil.

Şekerim ben takla da atsam siz gormezsiniz ve benim size ispat etme gibi bir çabam asla yok

Çok konuşan kılığına uydurur , haklı yanlız kalır Allahtan çok değilsiniz sukur ediyorum idrak diliyorum hayatim

Son bir rica benimle ugrasmayin ben şuana kadarrrrrrrrr hicccccc kimseden alıntı yapıp yorum yapmadim , kendi yorumumu yazdım kimseye takışmadım, takisip çileden çıkartmadim

Sizde bazılarının dediği gibi beni onemsemeyin ve alıntı yapıp mahalle kavgasına laf dalaşına dondurmeyin
Şuana kadar hiç bir tartışmada sen haklisin deyip kenara çekilen gordun mu hele siyasette
Kişilerin girişleri bellidir ben kendi gorisunu sonuna kadar sende aynı şekilde kendi gorisunu sonuna kadar savunacaksin

Sonuç yok!!!!!

Ben fikrimi yazıyorum özgür.irademle sizde.fikir yazın neden yazıyorsunuz diyen yok sorgulayan yok

çocuk bayramında ağlayan
Esmaya ağlayıp berkini yuhalatan
Kendi ve çocuğu için ülkenin bütün kaynaklarından faydalanıp fakir fukaranın çocuğu için şehitler lazım diyen cumhurbaşkanı nın çelişkisini anlarsınız sandım özür dilerim bir daha alıntı yapmam

şu demogojiye profilinizdeki şempanze bile kaba etiyle güler.
bugun baska bi konuda da sizinle aynı kafaya sahip birine yazdım bu kadar berbatsa batı kullanmayın sundukları teknolojiyi.. adamların icadı olan interneti telefonu bilmemneleri kullanıp burda milleti vatan haini ilan ediyorsunuz
çocuklar mı çözecek bu meseleyi bırakın bayramlarını kutlasınlar eğlensinler keyif alsınlar
bu çocuk şehit çocugu olmasaydı doğru muydu eline verilen soru? neden kalkıp biri de sarılmamış bunların kalpleri mi kararmış diyemiyorsunuz?
ananız değil babanız değil kardeşim gözünüz kapalı savunmayın kimseyi.

Sonuç yok!!!!!

o kadar samimiyetsiz ki şu vatan severliğiniz şehitleri bile alet etmekten çekinmiyorsunuz.
madem o kadar vatanseversiniz bizler hainiz her ay çıkarın verin 100 lira şehit ailelerine

Back