Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    45
konuyla çok ilgili biri olarak sorayım, seçim ayın kaçında?

ekmeleddin ihsanoğlu

Ekmeleddin kocaa kooonaak eeeeekmeleddin amman aaamman
Nazlı da yarim yine yine geldi aaaklıma
Nasıl edeyim başımdaki sevdaya aman aman
Orta da boylu bir güzele vurgunum

Bu adamın adını duyunca aklına 'Eklemedir Koca Konak' türküsü gelen bir ben miyim?

Son düzenleme:

bana etimekli pasta gibi geliyor, rejim böyle brşey

bana etimekli pasta gibi geliyor, rejim böyle brşey

Sen de mi rejimdesin, kışın yediğimiz pastalar, börekler yazın...öhöm
Benim durum daha kötü siyaset programı izleyemiyorum cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili kafamda Zara'nın sesi yankılanmadan

Son düzenleme:
Yok yokkkk:)
Gayet dogru anladik merak etmeyin..
Elbet ideoloji sözkonusu olunca vazgecilen seyler zamani gelince birilerinin önüne konur:)))

2-3 ay önce olsa Erdoğan derdim ama şimdi oy kullanmayacağım.

Var evet. Son seçimde 22 TL demişlerdi. Ama tahsil etmek cezadan daha çok masraf çıkıyormuş o yüzden istenmiyor kimseden. Hakı b*kunu kurutmuyor yani.
Çok bir şey de değilmiş. ben 100 küsür diye şey vardı diye hatırlıyorum. Gitmeyebilirim de o zaman. :d

Çok bir şey de değilmiş. ben 100 küsür diye şey vardı diye hatırlıyorum. Gitmeyebilirim de o zaman. :d

Kuzenim de adayların hiçbirini beğenmemiş. Protesto edeceğini, oy pusulasına Devlet Bahçeli yazıp atacağını söylüyor. Böyle bir şey de yapabilirsin gidip.

Oy kullanamıyorum bu seçimde şimdi hatırladım.:26:

Erdoğan gelmesinde kim gelirse gelsin diye oymu verilir yahu
e o zaman terörist birini aday gösterseler Erdoğan olmasında bumu olsun diyeceksiniz

birinsan bazı insanlara başbakan gibi görünürken bazılarına terörist görünebilir.

nasıl baktığınıza bağlı.

örnekleyelim.

sizce ortadoğu'yu kan gölüne çeviren örgütlere silah ve para desteği sağlayan kişi devlet adamı olabilir mi?

bence olamaz.

ama geri kalmış ülkelerde olur mu olur.

çok iyimsersiniz.

insana değer vermeniz çok güzel.

ama bir gerçek var; seslendiğiniz insanlar sadece manşet okur, bu uzunlukta bir yazıyı okumaz.

okusalar ne olup bittiğini zaten bilirlerdi.

Bu seçimin sonucu belli ki zaten..
Onu başbakan yapan sistem şimdi cumhurbaşkanı yapacak.
En çalkantılı dönemde sandıktan en son Akp çıktıysa belli sonuç.

o dort hirsizi arkasina alip konusma yapan adamda onlar gibidir.tek derdi paralel pensilvanya bilmem ne olmus.yazik inandigimiz gunlerede guvendigimiz gunlerede yazik...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kesinlikle oy kullanmayı düşünmüyorum, eşim beni muhtemelen sürüklücek ama gitmicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…