• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    45
konuyla çok ilgili biri olarak sorayım, seçim ayın kaçında?

ekmeleddin ihsanoğlu

Ekmeleddin kocaa kooonaak eeeeekmeleddin amman aaamman
Nazlı da yarim yine yine geldi aaaklıma
Nasıl edeyim başımdaki sevdaya aman aman
Orta da boylu bir güzele vurgunum

Bu adamın adını duyunca aklına 'Eklemedir Koca Konak' türküsü gelen bir ben miyim? :24::27:

Son düzenleme:
ekmeleddin ihsanoğlu

Ekmeleddin kocaa kooonaak eeeeekmeleddin amman aaamman
Nazlı da yarim yine yine geldi aaaklıma
Nasıl edeyim başımdaki sevdaya aman aman
Orta da boylu bir güzele vurgunum

Bu adamın adını duyunca aklına 'Eklemedir Koca Konak' türküsü gelen bir ben miyim? :24::27:

bana etimekli pasta gibi geliyor, rejim böyle brşey :27:

bana etimekli pasta gibi geliyor, rejim böyle brşey :27:

Sen de mi rejimdesin, kışın yediğimiz pastalar, börekler yazın...öhöm
Benim durum daha kötü siyaset programı izleyemiyorum cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili kafamda Zara'nın sesi yankılanmadan:27:

Son düzenleme:
Yok yokkkk:)
Gayet dogru anladik merak etmeyin..
Elbet ideoloji sözkonusu olunca vazgecilen seyler zamani gelince birilerinin önüne konur:)))

2-3 ay önce olsa Erdoğan derdim ama şimdi oy kullanmayacağım.

Var evet. Son seçimde 22 TL demişlerdi. Ama tahsil etmek cezadan daha çok masraf çıkıyormuş o yüzden istenmiyor kimseden. Hakı b*kunu kurutmuyor yani. :27:
Çok bir şey de değilmiş. :D ben 100 küsür diye şey vardı diye hatırlıyorum. Gitmeyebilirim de o zaman. :d

Çok bir şey de değilmiş. :D ben 100 küsür diye şey vardı diye hatırlıyorum. Gitmeyebilirim de o zaman. :d

Kuzenim de adayların hiçbirini beğenmemiş. Protesto edeceğini, oy pusulasına Devlet Bahçeli yazıp atacağını söylüyor. :27: Böyle bir şey de yapabilirsin gidip. :1:

Erdoğan gelmesinde kim gelirse gelsin diye oymu verilir yahu
e o zaman terörist birini aday gösterseler Erdoğan olmasında bumu olsun diyeceksiniz

birinsan bazı insanlara başbakan gibi görünürken bazılarına terörist görünebilir.

nasıl baktığınıza bağlı.

örnekleyelim.

sizce ortadoğu'yu kan gölüne çeviren örgütlere silah ve para desteği sağlayan kişi devlet adamı olabilir mi?

bence olamaz.

ama geri kalmış ülkelerde olur mu olur. :6:

Hala lafı dolandırıyorsunuz yaa. Hala bana genel seçimlerden referandumdan örnekler veriyorsunuz referandum çok başka bir şey biz seçimlerden söz ediyoruz. Ve gördüğünüz gibi genel seçimler de direkt alınan % 60 bir oy yok, ben yerel seçimlerden söz ediyordum yani yakın geçmişten ve % 45 oy almış diyorum siz ne dediniz son seçimlerde % 60 a yakın oy aldı dediniz ama hesap ortada üzerine konuşmaya gerek yok. Hiçbir yerel seçimde % 50 nin üzerine bile çıkamamış bize % 60 diyorsunuz.

Biatçı evet tam oturan bir tabir ve bu hakaret değil sözlüğe açıp bakın ne anlama geldiğini. Koşulsuz şartsız bir kimsenin egemenliğini kabul etmek. Ve burada siz ve sizin gibi düşünen hiçbir kesimden daha Allah için Erdoğan da şurada yanlış yaptı evet sözünü duymadık ne yapsa haklı ne yapsa mükemmel o hep ülkesini milletini düşünür, ses kayıtları çıkar acaba mı bile demeden Erdoğan çıkıp montaj dedi ya başladınız montaj demeye, bir zamanların darbeci paşaları akp düşürme çetesi Erdoğan'ın haklarında atıp tuttuğu insanlara yine Erdoğan'ın ağzıyla konuşup darbeci dediniz, ülkeyi kaosa sürükleyecekler kavga çıkacak dediniz ama Erdoğan cemaat ile papaz olunca o insanlara Erdoğan masum dedi ya kumpas dedi ya sanki senelerce haberi yoktu bundan, bir anda masumlardı canım cemaat tıktı oldu bu cemaat senelerdir devletin yargının içinde biz zaten biliyorduk Erdoğan da onlarla eleydi ağlayarak çağırmıştı sevgili Gülen efendiyi ülkene dön diye Türkçe olimpiyatlarında ne oldu o kankalara bir dersane meselesinden yollar ayrılınca o meydanlarda darbeci bunlar akp yi yıkmak istiyorlar dediği kişileri şimdi cemaat tıkmışta haberi yokmuş gibi çıkarıyor bizim sayemizde çıktılar diyor bir de hayır efendim onun sayesinde o kadar sene içeride yattılar. Biat etmek değil mi bu Erdoğan'ın haksız dediğine haksız deyip zama gelip devran dönünce aynı kişilere pardon siz masumdunuz cemaatin oyunu deyince ay evet masumlardı zaten demek. Kendi düşünceniz fikriniz yok muydu seneler önce ilk hapise tıkıldıklarında o belgelerin sahte olduğuna inanmıyordunuz ama.

Cemaat ile senelerce eleleyken darbeci değillerdi de yollar ayrılınca mı darbeci oldular? Cemaat yargıda devlette hep oldu Etdoğan da senelerce pekala buna göz yumdu elele tıktılar o askerleri içeriye hal neyi savunuyorsunuz anlamıyorum cemaat darbeciydi madem en baştan anlayıp niyetini sokmasaydı devlete yargıya cemaati o zaman gayet memnundu. Hadi o paşaların yerini cemaat almak istedi diyelim. Kankalar düşman oldu ya, peki o darbeci dediği paşalar nasıl birden masum oldu senelerce meydanlarda atıp tuttuğu kişileri nasıl bir emirle çıkarabildi senelerce o belgelerin sahte olduğu anlaşılmadı da şimdi mi anlaşıldı madem belgeler doğruydu hani senelerce Erdoğan'ın dediği gibi neden çıkardı suçlu insanları dışarı, madem sahte baştan neden bunlar sahte demedi de, senelerce o insanlar suçsuz yere yattı kim yatırdı kim hayatlarından şereflerinden namuslarından çaldı tabii ki cemaat-AKP birliği ama tarih bunları affetmeyecek biliyorsunuz siz de. O yattığı günlerin hesabını kim verecek? AKP hiç işin içinde değildi dimi cezalar onanırken de çok kınamıştı değil mi şimdi mi aydı bunu kızlarına eşlerine anlatın isterseniz. Erdoğan tamamen pürüpak diyebiliyorsanız işte yine biaata gelmiş oluyoruz zaten.

Bir Ortadoğu tutturmuş gidiyorsunuz eee ne yapıyor Erdoğan meydanlarda ekranlarda bağırıp duruyor başka ne yapıyor ya. IŞID rehine almışta kaçırmışta hiç ses yok Erdoğan o kaçırılan kişilerin adını dahi anmıyor neden mi söyleyeyim.

IŞID ile anlaşma yapan Erdoğan'dır. Bunların da hepsi danışıklı dövüştür. Özellikle IŞID o insanları rehin aldı, özellikle şu anda isimleri geçip dikkate alınmıyor, özellikle Musul olayları ile ilgili olaylarda yayın yasağı geldi insanlar rehinelere ne oldu ne etti düşünmesinler, yayın organları kurcalamasın diye neden o rehinelerin aileleri ortada yok neden sesleri çıkmıyor? çünkü onların aileleri Musul'da bir otelde misafir ediliyor IŞID tarafından. Gözlerden uzak kimsenin ulaşamayacağı şekilde. Başbakan Erdoğan Cumhurbaşkanlığı adaylığını koyacak, hemen akabinde rehinelerle ilgili konuşmalar gelişmeler olacak özellikle yayın organlarına açılacak ve kurtarılacaklar sözde. Karşılanacaklar filan. Erdoğan Ortadoğu'yu dize getirdik diyecek herkeste helal olsun diyecek oh gelsin oylar bekleyin ve görün! Doğu kürtlerin olacak ve sonra Ortadoğu topraklarına katılacak eğer sizin Erdoğanınızın bu planı övülecek birşeyse övünün.

Haa bir şey daha hani pkk 1 temmuzda kadar süre vermişti Türk devletine aleni tehdit etmişti çözümle ilgili birşeyler yapılmazsa gerisine karışmayız demişti. Ne tesadüf ki meclis tatile çıkmadan çözüm paketinin 2. halkası açıklanacak. Yaa böyle işte canım kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyorlar bizimle.

Ayrıca ilah filan yazan arkadaşı görmediğim için cevap yazmadığımı anlamaman zaten enteresan. Kaldı ki ben de aynı düşünüyorum Erdoğan'ı ilah yapmayacağım gibi Atatürk'ü yapmam çünkü tapılacak put değildir Atamız. Çok değerli bir şahsiyettir bu ülke adına bu ülkeye gelmiş en yüce şahsiyettir ama bunun ilahlık ile alakası yok. Minnet, teşekkür anlatabiliyor muyum ama karşımızda türbana okula girmeyi, okula Atatürk sayesinde gidebilmekten daha üstün gören birileri olunca, Atatürk sayesinde oy kullanıp Erdoğan'ı seçiyorsa Atatürk sayesinde iken Erdoğan ile Atatürk'ü kıyaslayan yazılar paylaşan birileri olunca hatta o inkılapların da zorla yaptırıldığını iddia eden şeyler paylaşan kişiler olunca Atatürk'ü korumaya çalışmak bile bize içler acısı bir durum geliyor ülkemde. Hala Atatürk sonrası chp zihniyeti konuşuluyor bir konu olunca biz o dönemleri savunuyormuşuz gibi. Bir kişinin yazdığı üzerinden gidip görmediğimiz bir yazı üzerine ezberci demek çok komik. Hele hele sizin Erdoğan darbeciler suçlu bunlar akp yıkma çetesi derken yuhhh deyip şimdi de masumdu onlar canım cemaat tıktı zaten bizimde senelerdir hiiç haberimiz yoktu hatta yırtındım valla ben çıkarmak için senelerce filan deyip dönünce, ya tabii canım paralel devletin işiydi Erdoğan'ın parmağı olur mu hiç helal olsun diyen de yine sizdiniz. Ezbercilik bu oluyor canım örnekleri çoğaltabiliriz.

çok iyimsersiniz.

insana değer vermeniz çok güzel.

ama bir gerçek var; seslendiğiniz insanlar sadece manşet okur, bu uzunlukta bir yazıyı okumaz.

okusalar ne olup bittiğini zaten bilirlerdi. :50:

Bu seçimin sonucu belli ki zaten..
Onu başbakan yapan sistem şimdi cumhurbaşkanı yapacak.
En çalkantılı dönemde sandıktan en son Akp çıktıysa belli sonuç.

o dort hirsizi arkasina alip konusma yapan adamda onlar gibidir.tek derdi paralel pensilvanya bilmem ne olmus.yazik inandigimiz gunlerede guvendigimiz gunlerede yazik...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kesinlikle oy kullanmayı düşünmüyorum, eşim beni muhtemelen sürüklücek ama gitmicem:27::27:

Back