düşünce ve fikrin özgürlüğü hakaretten geçmemelidir.bu ülkede düşünce ve fikir özgürlüğü kalmamış !!!
düşünce ve fikrin özgürlüğü hakaretten geçmemelidir.
herkes kendini savunabilir bu her kesime tanınmış bir haktır . benim kendi dedem çıkan bir tartışma sırasında haklı olsa dahi şerefsiz sözü kullanmış aleyhinde dava açılmış ve hakkında 3 aya kadar hapis cezası verilmişti.Yani bu ister başbakan olsun ister mehmet ağa karar hep aynı.
ben erdoğanını karıştırmam karıştıranın da neden karıştırdığı bellidir .Benim için öncelik devlettir yani bu süleyman demirel de olsa bi başkası da olsa sen devletin başındaki adama da hakaret edemezsin bana ya da ayşe,fatmaya da hakaret edemezsin bu kadar net.Olmaz ama Erdoğan diktator olduğu için kendisine a dense bilene hemen tutuklatiyor zihniyetinde bi kesim arkadaslar .. amaa bilmiyorlar ki kendilerinin de boyle.bir hakkı olduklarını. .
ben erdoğanını karıştırmam karıştıranın da neden karıştırdığı bellidir .Benim için öncelik devlettir yani bu süleyman demirel de olsa bi başkası da olsa sen devletin başındaki adama da hakaret edemezsin bana ya da ayşe,fatmaya da hakaret edemezsin bu kadar net.
bilemiyorum tatlım ama gönlümüzden geçen tabiki de olmamasından yana..Aynen katılıyorum . Inşallah bundan sonra böyle şeylerle k arsilasilmaz
niye verdin hemen beniBen de birini verdim umarım yakında yayınlanır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?