Cumhurbaşkanı´na hakaretten 2 tutuklama

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Cumhurbaşkanı´na hakaretten 2 tutuklama
05/11/2015 23:43
Facebook'ta Paylaş

RADİKAL - Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube ekipleri tarafından Suruç ilçesinde yapılan çalışmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında hakaret içerikli sosyal paylaşım yapan Mustafa Ş., ile Ferhat T., gözaltına alındı. Polis merkezine götürülen şüpheliler, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Cumhurbaşkanına aleni bir şekilde 'hakaret ve küfür ettikleri' iddiasıyla mahkemeye çıkan Mustafa Ş., ile Ferhat T., tutuklanarak cezaevine konuldu.

Ali LEYLAK-DHA

http://www.radikal.com.tr/politika/cumhurbaskanina-hakaretten-2-tutuklama-1467069/

Hakeretin gerekcesi yoktur sizede yada X partiyede yapılırsa toplumda alması gereken cezayı almalı....
Gereçekten anlamıyorum her yerde(özelikle sosyal medyada) derin manalı hiç duymadığımız küfürler okuyorum ve kötü tarafı bu küfürler herkese ulaşıyor acaba alt beyinleri çok cinsel içeriğemi maruz kalıyolarda bunu tatmin etmek için bu yolumu kulanıyolar diye hiç düşünmüyorum değil hani yanı....

Son düzenleme:
Hakaret kişisel olarak herkese aynı derecede ayıptır. Bu cumhurbaşkanı olmuş, sıradan vatandaş olmuş önemli mi?
İnsan olduğu için insan gibi davranmak lazım. Tek gerekçe bu.
Devlet baba X kişi bana aynı hakareti yaptığında aynen cumhurbaşkanına yapılan hakaret gibi yaklaşıyorsa ne ala değilse kısmen üzücü olmalı.

Kendimize bilene hakaret edildiğinde nasıl sikayet edip ve gerekenin yapılmasını istemek ne denli doğruysa , buda o denli doğru . Herkez konuşurken dikkat etsin ! Recep Tayyip Erdoğan sıradan birisi değil sonuçta ...

herkes kendini savunabilir bu her kesime tanınmış bir haktır . benim kendi dedem çıkan bir tartışma sırasında haklı olsa dahi şerefsiz sözü kullanmış aleyhinde dava açılmış ve hakkında 3 aya kadar hapis cezası verilmişti.Yani bu ister başbakan olsun ister mehmet ağa karar hep aynı.

Olmaz ama Erdoğan diktator olduğu için kendisine a dense bilene hemen tutuklatiyor zihniyetinde bi kesim arkadaslar .. amaa bilmiyorlar ki kendilerinin de boyle.bir hakkı olduklarını. .

Olmaz ama Erdoğan diktator olduğu için kendisine a dense bilene hemen tutuklatiyor zihniyetinde bi kesim arkadaslar .. amaa bilmiyorlar ki kendilerinin de boyle.bir hakkı olduklarını. .
ben erdoğanını karıştırmam karıştıranın da neden karıştırdığı bellidir .Benim için öncelik devlettir yani bu süleyman demirel de olsa bi başkası da olsa sen devletin başındaki adama da hakaret edemezsin bana ya da ayşe,fatmaya da hakaret edemezsin bu kadar net.

Aynen katılıyorum . Inşallah bundan sonra böyle şeylerle k arsilasilmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…