CUMHURBAŞKANI, HACIOSMAN’DAKİ “HAYIR” ÇADIRINDA!

11 Mart 2013
9.605
12.975
CUMHURBAŞKANI, HACIOSMAN’DAKİ “HAYIR” ÇADIRINDA!

HABER MERKEZİ/ SARIYER GAZETESİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarabya’daki Huber Köşkü’nden çıktıktan sonra Hacıosman’daki “Evet” ve “Hayır” çadırına uğradı. Erdoğan, yoldan geçerken makam aracını durdurup “evet” çadırını ziyaret etti. Bir süre AK Partili gençlerle sohbet eden Erdoğan, yan taraftaki “hayır” çadırından gelen davet üzerine CHP’lilerin bulunduğu çadıra da uğradı. İşte o ilginç anlar;
erdogan-hayir-cadirinda.jpg

http://www.sariyergazetesi.com/2017/gundem/cumhurbaskani-erdogan-haciosmandaki-hayir-cadirinda-61706

Hayircilari mutluluguna bir bakin RTE yi gorunce:confused:
Ekte video var
Sabah haberlerde izledim.Çok hoşuma gitti aslında.Keşke hep böyle olunsa.Okul zamanlarım aklıma geldi izleyince.Sanki hayır diyenler öğrenci,Erdoğan da öğretmenleri,etrafını çevirmiş soru soruyorlar gibi bir görüntü izlenimi uyandırdı ben de.Orada bulunanların da hoşlarına gitmiş bu ziyaret.Hayır deseler de Onların da Cumhurbaşkanı,şikayetlerini ,hislerini dillendirmeleri hakları.Çoğu hayır deme sebepleri bu forumda da dillendirilen şeyler zaten.Kimbilir belki burada da sevmeyen üyeler bir araya gelme şansı olsa aynen böyle yumuşayacaklar.

Sabah haberlerde izledim.Çok hoşuma gitti aslında.Keşke hep böyle olunsa.Okul zamanlarım aklıma geldi izleyince.Sanki hayır diyenler öğrenci,Erdoğan da öğretmenleri,etrafını çevirmiş soru soruyorlar gibi bir görüntü izlenimi uyandırdı ben de.Orada bulunanların da hoşlarına gitmiş bu ziyaret.Hayır deseler de Onların da Cumhurbaşkanı,şikayetlerini ,hislerini dillendirmeleri hakları.Çoğu hayır deme sebepleri bu forumda da dillendirilen şeyler zaten.Kimbilir belki burada da sevmeyen üyeler bir araya gelme şansı olsa aynen böyle yumuşayacaklar.
Aynen

Tartismis dendi nette ama o videoyu izlemedim..benim fikrim yine degismezdi ama en azindan karsit gorusde olsa neden evet neden hayir diye sorulmasi guzel birsey tum siyasiler icin de boyle olmali

sevgi pıtırcıgına dönüşmesenizde olumlu bir hareket oldugunu söylemek gerek
bir kaç haftadır bu siyaset topigini ziyaret ediyorum ve burada herkes çok gergin direk siyasetin içinde olmasak bile bu kadar geriliyorsak siyasetin içindeki insanları biraz anlayalım evet keskin söylemler var rahatsız edici ama olumsuza kötü derken olumluyada iyi demek gerek hayırcıların hepsi terörismi diyor yoksa teröristler hayır diyor mu diyor :KK66: biraz karıştı galiba
şunu kabul ederimki bu adam bu işi biliyor tabiki herkes diyemeyiz ama bazı uç noktadaki insanlar oy veren yüzde 50 ye aptal ,cahil gözüyle baksada sevilmesinin nedeni halka ine bilmesi ve bunu yine ispat etti

Hayircilari mutluluguna bir bakin RTE yi gorunce:confused:
Ekte video var

Bu konudan bir tane daha vardı

Ama yazayım bence normal bir şey sevinmeleri.

Düşünün ki kendi ülkenizin cumhurbaşkanı sizi terörist veya başka sıfatlarla bir kenara itmiyor. Size skandal laflarla bağırmıyor, çağırmıyor ancak sizi dinlemeye geliyor.

Böyle rüya gibi bir şey yani :KK70:

Photoshop falan olmasın, hala şoktayım ben

Oy vermediğim için benim c.başkanım değil,buda demokratik hakkım benim..

Ayrıyeten yumuşama demişsin de,sence bu mümkünmü?

Demekki düşüncelerimiz aynı yoldaymış.:dondurma:
Ama nickine söylemek gibi olmasın ama zayıf buldum ben çadırdakilerin bahanesini.:KK53:Erdoğan çadıra kadar gelmiş.Daha makul sebepler sunabilirdiler.Mesela ankette maddelerden bahsedilmiyor mu?Maddelerden çok genel sebepler öne sunuldu.CB de bence gayet kolay bir şekilde cevap verdi.

Ama nickine söylemek gibi olmasın ama zayıf buldum ben çadırdakilerin bahanesini.:KK53:Erdoğan çadıra kadar gelmiş.Daha makul sebepler sunabilirdiler.Mesela ankette maddelerden bahsedilmiyor mu?Maddelerden çok genel sebepler öne sunuldu.CB de bence gayet kolay bir şekilde cevap verdi.

Keleşe laf yok ona göre :deli: bahane değilki gerçekleri söylemişler..

Hayır çadırını ziyaret etmesini son derece mantıklı bir davranış olarak gördüm.
Fakat hayır çadırında verilen cevaplar 'Hayır' verecek bir birey olarak saçma sapandı.
Fatih Portakal da akşam haberlerini sunarken keşke daha mantıklı açıklamalarla gelinseydi Yavuz Sultan Selim köprüsü'nün verilecek oyla alakasızlığından dem vurdu tıpkı Erdoğan gibi.
Hayır ya da evet oyunun Erdoğan sevgi(sizliği) ile bir alakası olmamalı.
Bu ülke tek bir insanın inisiyatifi ile yönetilemez, işte bu yüzden hayır diyebilmeliyiz.

Bu habere her gözüm çarptığında bir sinir harbi geliyor bana. Siyaset böyle bir şey işte gerçekler değil algıları nasıl yönettiğinizdir önemli olan ve ne acı ki muhalefetin algıları manipüle edememe hastalığı kronikleşmiş durumda.Chp'nin grup çalışmalarına katılmayıp işim var deyip kısır gününe giden ertesi gün de ayy hele bir bakayım kızlar ne yapıyor diye çadıra uğrayanları koyarlarsa böyle yerlere soracakları soru heralde köprü olur. Sadece "rejim değişikliğine karşıyım" bile deseler millette kırmızı çizgi alıgısı oluşurdu.

Yahu geneli böyle bu hayircilarin:bicak:sorarsin neden hayır saçma sapan cevaplar:KK56:bilgi yok,, Birikim yok,,:duduk:bide yalandan entel dantel takilmazlarmi.. Kafanı duvara vurasin gelir..:kızgın:

Yahu geneli böyle bu hayircilarin:bicak:sorarsin neden hayır saçma sapan cevaplar:KK56:bilgi yok,, Birikim yok,,:duduk:bide yalandan entel dantel takilmazlarmi.. Kafanı duvara vurasin gelir..:kızgın:
Evetcilerin verdigi mantikli cevaplar! karsisinda ne diyecegimizi bilemiyoruz ondandir :) bilgi ve birikimiz karsisinda donduk kaldik

Evetcilerin verdigi mantikli cevaplar! karsisinda ne diyecegimizi bilemiyoruz ondandir :) bilgi ve birikimiz karsisinda donduk kaldik
Fakat o da ne?

Çadırdaki hayırcılar...

Bu fırsatı tepiyor, bu imkânı heba ediyor, bu güzelim pası gole çeviremiyor...neden çünkü kendileride bilmiyor neden hayır dediklerini .. sadece erdoğana kıllık olsunda vatanmış,, milletmiş hak getire almanyasından tut,, hollandasından tut,, isviçresinden tut,, ve memleketimin içinde yabancı sevicilerden tut hayırda birleşenleri de gördük..ama ne yazıkki o sandıktan EVET çıkacak ve sizler genemi ,,genemi erdoğan diyeceksiniz ,,bizde karşınıza geçip gene erdoğan,,gene erdoğan diyeceğiz,, karşınızda menderesi koruyamayan halk yok artık..

X