- 4 Şubat 2015
- 6.101
- 12.355
- 448
- Konu Sahibi gecenin_resmi
-
Bugüne kadar kullanılan anayasayaların hepsi ithaldir, yerli değildir. Şimdi biz yerliye,
milliye dönmeliyiz.
Bugüne kadar kullanılan anayasayaların hepsi ithaldir, yerli değildir. Şimdi biz yerliye,milliye dönmeliyiz. Biz yeni anayasa dedikçe birileri bundan ciddi anlamda rahatsız oluyor. Yani mevcut anayasadan memnunlar.
Benim teklifim, kararım milletimize bırakılmasıdır. Nihai kararı vekiller değil asil olan millet vermelidir.
Niyetin mi var neden sordun ?gerdek odası mı hazır ? :)))))))))))))))))))))))))))))))
Bilal oğlan ücret mi ödeyecek?ben konuyla ilgili progranm izledim arkadaşlar,Amerikada başkanı takip eden bir komıte olduğundan bahsedildi,bu komite denetliyormuş,başkanın ailessinden biri başkan için hazırlanan uçağa ücret ödemeden binemezmiş örneğin bizde böyle bir komite olacakmı acaba?
bilemiyoruzki,öyle bir komite olacakmı denetleyen yoksa herşey tek eldemi olacakBilal oğlan ücret mi ödeyecek?
sevdim ben bu işi . :)))))))))))))
işin şakası bizimki de komite de olsa o komite sanki senden benden insanlardan olmayacak ki.bilemiyoruzki,öyle bir komite olacakmı denetleyen yoksa herşey tek eldemi olacak
komite olmayacağını düşünüyorum acıkcası ama tam bir fikrim yok,denetleme mutlaka olmalı,işin şakası bizimki de komite de olsa o komite sanki senden benden insanlardan olmayacak ki.
Aktayfadan olacak.
Komite aktayfa ,denetleyen aktayfa ,harcayan aktayfa,yargılayan aktayfa.
eee bu nasıl başkanlık.
bunun adı hükümranlık.
saftık bizde yedik.
başkanlık filan olmayacak ki zaten .komite olmayacağını düşünüyorum acıkcası ama tam bir fikrim yok,denetleme mutlaka olmalı,
Denetleme olmasa güçler ayrılığı ilkesine aykırı davranılmış olur. Denetlenecektir elbette diye umuyoruzkomite olmayacağını düşünüyorum acıkcası ama tam bir fikrim yok,denetleme mutlaka olmalı,
ciddimisnbaşkanlık filan olmayacak ki zaten .
dediydi dersiniz
inşallah diyelimDenetleme olmasa güçler ayrılığı ilkesine aykırı davranılmış olur. Denetlenecektir elbette diye umuyoruz
size yer yok demiş başkanıkta,halkın oyunamı sunacaklar acaba?Haşmetmanın Selahattin ile de anlaşması gerekiyor.Kürtlerin az buz oyu yok .Referandumda bir oy bile önemli.
referandum olur zaten .size yer yok demiş başkanıkta,halkın oyunamı sunacaklar acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?