ablacım hoşgeldin,cübbeli iyi hoş insanda öbür tarafa gidip gelmiş gibi anlatıyor,huriler falan hergün salavat çekerse adamlar cenette huri verilicekmişCübbeliyi görünce aklıma sakalına gurban olayım diyen üye geldi,sormayın kimdi diye zira hatırlamıyorum bile
bu kelimeyi konuşana gülmek geldi içimden keleşim.Hoşuna gitti demiii
ablacım hoşgeldin,cübbeli iyi hoş insanda öbür tarafa gidip gelmiş gibi anlatıyor,huriler falan hergün salavat çekerse adamlar cenette huri verilicekmiş
bu kelimeyi konuşana gülmek geldi içimden keleşim.
kızkardeşime bahsetmiştim çok söz yalansız çok para haramsız olmazmış dediRakı içiyor desem adam çarpılır,ayran desem uyku yapar ne içiyor böylede konuşuyor..
Yaaa bu gözler bunuda okudu burada
kızkardeşime bahsetmiştim çok söz yalansız çok para haramsız olmazmış dedi
soruyorlar buna 2. eşi hanım istemezsse diye bu diyorki hanımlar zaten istemez o nedenle sormaya gerek yok,ee işin aslı öyle değilki,hanımında rızası olması gerek değilmiRakı içiyor desem adam çarpılır,ayran desem uyku yapar ne içiyor böylede konuşuyor..
Yaaa bu gözler bunuda okudu burada
Cübbeli Ahmet hoca deyince aklıma direk ''senin telefonunda blutus varmı'' videosu geliyor
gavur icadı kullanmayıversinCübbeli Ahmet hoca deyince aklıma direk ''senin telefonunda blutus varmı'' videosu geliyor
abla birde
soruyorlar buna 2. eşi hanım istemezsse diye bu diyorki hanımlar zaten istemez o nedenle sormaya gerek yok,ee işin aslı öyle değilki,hanımında rızası olması gerek değilmi