Kuzey kore o daGüzel bir söz vardır: G*tüyle inatlaşan donuna s*çar. Ülkenin neredeyse yarısı 35 yaş altı. Netflix, Youtube, Twitter'ı kapatmak ülkeyi o acıdığımız Güney Kore'ye çevirir.
Sinirden o sinirden :) Kuzeyimiz, güneyimiz feleğimiz şaştı, yön duygumuzu kaybettik.Kuzey kore o da
ülkemize uygun olmayan bence yani sistemin gelmesiyle bu durumların ortaya çıkması zaten kaçınılmazdı
Olay o değil işte ne kadar gözü kapalı bakıyorsunuz hakaret davası açılabilirdi ama olay şu ki bunları yasaklamak hadi diğerleri tamam daHerkes sınırlarını bilmeden uymadan yorumlar yapar hakaret ve taciz edici hareketlerde bulunursa sonucu bu olur, sahte hesaplarla işlerine geldiği gibi ortalığı karıştıracak yalan yanlış haber mesaj yorum atan çok ,adam gibi bı düzenleme gelir inşallah yada suç işleyenlere şöyle guzel bı ceza yasalaşırsa süper olacak.
Ne yapılacağını yüzde yüz bilmiyorum ,ama herkesin razı olacağı bi düzenleme yada cezalandırma lazım ,mesala maske ceza gelmeden önce millet umursamiyordu şimdi kuzu kuzu takıyorlar,Olay o değil işte ne kadar gözü kapalı bakıyorsunuz hakaret davası açılabilirdi ama olay şu ki bunları yasaklamak hadi diğerleri tamam da
Sadece bahane oldu
Avukatlık yasası da değiştirilmek isteniyor mesela her şey bana göre adım adım
netflix ne alaka cidden?
Hakaret davası hangi birine acacan siyasetcisinden halkına kadar herkes bı sınırını edebini bilmiyo.genel düzenleme ceza şart bana göre.Olay o değil işte ne kadar gözü kapalı bakıyorsunuz hakaret davası açılabilirdi ama olay şu ki bunları yasaklamak hadi diğerleri tamam da
Sadece bahane oldu
netflix ne alaka cidden?
Kendi insanlari, kendi ordusu,kendi avukatları,kendi düzeni.Olay o değil işte ne kadar gözü kapalı bakıyorsunuz hakaret davası açılabilirdi ama olay şu ki bunları yasaklamak hadi diğerleri tamam da
Sadece bahane oldu
netflix ne alaka cidden?
Yaratıcı ne alaka padişah i anladimdaKendi insanlari, kendi ordusu,kendi avukatları,kendi düzeni.
Ya padişah olacak ya da yeni yaratıcı.
Bu iyi niyetle yapılmıyorsa olay kendşne gelince aklın başına geliyorsa kusura bakma ben bunu zor desteklerim herkes önce kendine bakacakHakaret davası hangi birine acacan siyasetcisinden halkına kadar herkes bı sınırını edebini bilmiyo.genel düzenleme ceza şart bana göre.
Demi inşallah herşeye el atarlar meclis olarak ,güzel bı düzenleme sartAlternatif yapsınlar o zaman. ona kadar milletimize yakismayan cok sey var onlarda düzenleme yapılsın öncelikle