tekila58 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Haziran 2010 257 0 46 İstanbul 11 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi tekila58 #1 1bucuk yasında bır kızım ve 3yasında bı oğlum var cumartesıde calısan bı anneyım.kızımıda verebılecegım bır yer bılen varmı.vede cumartesı calısan .yada sadece oğlum için cumartesıde calısan bı yerde olur.salı carsmba prsmbe cuma cmtesı gıdecek yani..nolur yardım edın cok zor durumdayım..kızım bakıcıda oğlum babannede ..oğlumla 1aydır ayrıyım 18:
1bucuk yasında bır kızım ve 3yasında bı oğlum var cumartesıde calısan bı anneyım.kızımıda verebılecegım bır yer bılen varmı.vede cumartesı calısan .yada sadece oğlum için cumartesıde calısan bı yerde olur.salı carsmba prsmbe cuma cmtesı gıdecek yani..nolur yardım edın cok zor durumdayım..kızım bakıcıda oğlum babannede ..oğlumla 1aydır ayrıyım 18:
G gonulgul Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Haziran 2011 175 9 68 İstanbul 11 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi tekila58 #2 numaramı bıraktım ararsanız gorüşebiliriz...
tekila58 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Haziran 2010 257 0 46 İstanbul 11 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi tekila58 #3 kartal soğanlıkta oturuyorum.yuva anaokulu veya kres arıyorum..maltepe pendık kartal olabılır
F fmez Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Kasım 2011 24 0 36 Bursa 9 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi tekila58 #4 Şehir belirtmemişsiniz.Ben Bursa Nilüferde oturuyorum.Bursa'da ikamet ediyorsanız iki çocuğunuza birden evimde bakabilirim.
Şehir belirtmemişsiniz.Ben Bursa Nilüferde oturuyorum.Bursa'da ikamet ediyorsanız iki çocuğunuza birden evimde bakabilirim.
semraa58 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2011 33 0 36 İstanbul 26 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi tekila58 #5 merhaba ben semra eren kbende kartal yakacıktayım çocuk gelişimi mevzunuyum eğer sizin içinde uygunsa çocugunuza kendi evımde bakabilirim bana olumlu yada olumsuz dönerseniz sevinirım
merhaba ben semra eren kbende kartal yakacıktayım çocuk gelişimi mevzunuyum eğer sizin içinde uygunsa çocugunuza kendi evımde bakabilirim bana olumlu yada olumsuz dönerseniz sevinirım
T tsppst Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ocak 2012 3 0 36 İstanbul 13 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi tekila58 #6 Acıbadem- Goztepe taraflarında cumartesi günleri acık tavsiye edebileceginiz bir anaokulu var mıdır acaba?
Acıbadem- Goztepe taraflarında cumartesi günleri acık tavsiye edebileceginiz bir anaokulu var mıdır acaba?