• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Cumartesi de açık olan kreş arıyorum acil yardım

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

tekila58

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2010
257
0
46
İstanbul
1bucuk yasında bır kızım ve 3yasında bı oğlum var cumartesıde calısan bı anneyım.kızımıda verebılecegım bır yer bılen varmı.vede cumartesı calısan .yada sadece oğlum için cumartesıde calısan bı yerde olur.salı carsmba prsmbe cuma cmtesı gıdecek yani..nolur yardım edın cok zor durumdayım..kızım bakıcıda oğlum babannede ..oğlumla 1aydır ayrıyım :((:18::14:

Şehir belirtmemişsiniz.Ben Bursa Nilüferde oturuyorum.Bursa'da ikamet ediyorsanız iki çocuğunuza birden evimde bakabilirim.

merhaba ben semra eren kbende kartal yakacıktayım çocuk gelişimi mevzunuyum eğer sizin içinde uygunsa çocugunuza kendi evımde bakabilirim bana olumlu yada olumsuz dönerseniz sevinirım

Acıbadem- Goztepe taraflarında cumartesi günleri acık tavsiye edebileceginiz bir anaokulu var mıdır acaba?

Back