Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hatta çıkmıştır bile ben sabah 9 gibi veriyordum barkod alıyordum internet üzerinden aile sağlığı labaratuarından bakıyordum 5 gibi de çıkmış oluyordu hatta en sonki betamı dün verdim 3 dr çıkmıştı tekrar gittim sağlıkocağınaBugun kan tahlili verdim sağlıkocağında yarın sonuç çıkarmı bilen yardımcı olabilir mi
E nabıza hemen düşmüyor ama aile sağlığı laboratuvarına hemen düşüyorBugun kan tahlili verdim sağlıkocağında yarın sonuç çıkarmı bilen yardımcı olabilir mi
Bna bi barkod vermediler nasıl bkılıyoE nabıza hemen düşmüyor ama aile sağlığı laboratuvarına hemen düşüyor
Evet söylemesen vermiyorlar zaten o an kan verirken alacaktın maalesef geçti artık e nabıza bak yarın akşama belki orada görürsünBna bi barkod vermediler nasıl bkılıyo
Merhaba bişey soracaktım. Bende sabah kan verdim sağlık ocağında da söylediğiniz sisteme girdim beyaz ekran çıkıyor sonuçum çıkmadığı anlamına mı geliyorE nabıza hemen düşmüyor ama aile sağlığı laboratuvarına hemen düşüyor
Resim atar mısınızMerhaba bişey soracaktım. Bende sabah kan verdim sağlık ocağında da söylediğiniz sisteme girdim beyaz ekran çıkıyor sonuçum çıkmadığı anlamına mı geliyor
Diğer sonuçlara bakabiliyorum ama bugün verdiğim beta hcg çıkmıyorResim atar mısınız
Çıkar bekleyin biraz dahaDiğer sonuçlara bakabiliyorum ama bugün verdiğim beta hcg çıkmıyor
Merhaba çıktı mı sonucunuzDiğer sonuçlara bakabiliyorum ama bugün verdiğim beta hcg çıkmıyor
Evet çıktı maalesef negatifMerhaba çıktı mı sonucunuz
E nabız düşmez yarın düşer anca. Hakkınızda hayırlısı olsun üzülmeyin bende çok kez hayal kırıklığı yaşadım ama çok şükür Rabbim nasip etti Rabbim ne zaman vereceğini biliyor kafaya takma sağlıklı beslen spor yapEvet çıktı maalesef negatifnasip değilmiş artık. Çok teşekkür ederim ama sizin sayinizde öğrendim yoksa bekliyordum hala e nabıza düşmedi