• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cumartesi beta HCG sonucu çıkarmı

buse3478

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2025
10
0
1
23
Bugun kan tahlili verdim sağlıkocağında yarın sonuç çıkarmı bilen yardımcı olabilir mi

Bugun kan tahlili verdim sağlıkocağında yarın sonuç çıkarmı bilen yardımcı olabilir mi
Evet hatta çıkmıştır bile ben sabah 9 gibi veriyordum barkod alıyordum internet üzerinden aile sağlığı labaratuarından bakıyordum 5 gibi de çıkmış oluyordu hatta en sonki betamı dün verdim 3 dr çıkmıştı tekrar gittim sağlıkocağına

E nabıza hemen düşmüyor ama aile sağlığı laboratuvarına hemen düşüyor
Merhaba bişey soracaktım. Bende sabah kan verdim sağlık ocağında da söylediğiniz sisteme girdim beyaz ekran çıkıyor sonuçum çıkmadığı anlamına mı geliyor

Eklentiler

• IMG_4557.png
    IMG_4557.png
    139,2 KB · Görüntüleme: 21
Evet çıktı maalesef negatif🥺 nasip değilmiş artık. Çok teşekkür ederim ama sizin sayinizde öğrendim yoksa bekliyordum hala e nabıza düşmedi
E nabız düşmez yarın düşer anca. Hakkınızda hayırlısı olsun üzülmeyin bende çok kez hayal kırıklığı yaşadım ama çok şükür Rabbim nasip etti Rabbim ne zaman vereceğini biliyor kafaya takma sağlıklı beslen spor yap 🙏🏻

Back