- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
- 598
Teşekkür ederim canımN Nana canım üye 3.kez bildirimde bulunmayınca diskalifiye oluyor sanirim üye takımada uğraşıyor o yüzden takim kurallarina uymadığı icin diskalifiye olarak düzelttim yanlışın varsa düzelt canımoynakbasi34 canim ortalamayı düzeltip 29a bulunduğu 31 olarak duzeltmemisiz sizde de onu duzelttim
ay evet unutmuşum ekliyorum şimdi bende burayadeadline canim takim ortalamanizi virgulden sonra 3 haneli yazmaniz gerek kuzum..
tatlım bireyselde birinci bizim takımdan EceZ(54.2/51.7/2.5/%4.61) mezun olmak istiyorsonuç listeleri hazır dereceye giren takımları ve bireyselleri tebrik ederimsonuçlar bu hafta baya iyi sonuçlar için http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-126
aa arada kalmış hemen kaydırayım düzelteyim iki kez baktım amatatlım bireyselde birinci bizim takımdan EceZ(54.2/51.7/2.5/%4.61) mezun olmak istiyor
olmalıydı ama %4,61
ellerine sağlık canımaa arada kalmış hemen kaydırayım düzelteyim iki kez baktım amahemen bir koşu gidiyorum
Tatlım ben 9.takımdayım ama haksızlık olmasınsonuç listeleri hazır dereceye giren takımları ve bireyselleri tebrik ederimsonuçlar bu hafta baya iyi sonuçlar için http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-126
ya bugün bana bişeyler oldu gidip kontrol edip geleyim ben birdaha kusura bakmayın cuma yorgunluğu herhaldeTatlım ben 9.takımdayım ama haksızlık olmasın
6.takım 4.---0.498
9.takım 5.olacak ---0.478
ben 9. takımı la 6. takımın puanlarını karıştırmışım ya ondan olmuşTatlım ben 9.takımdayım ama haksızlık olmasın
6.takım 4.---0.498
9.takım 5.olacak ---0.478
ya bugün bana bişeyler oldu gidip kontrol edip geleyim ben birdaha kusura bakmayın cuma yorgunluğu herhalde
ben 9. takımı la 6. takımın puanlarını karıştırmışım ya ondan olmuşteşekkür ederim canım
evet görmezden gelseydin hem zaten ha 6 ha 9 dimi ters dönmüş hali sonuçtaOlurmu tatlım insanlık Hali
Hepimiz yapıyoruz
Gerçi hiç farketmesem daha iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?