- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
- 598
Sagol tatlım inşallahcanım ben de yardım ederim 1. takımdayım bu arada bişey lazım olursa bana da haber verebilirsin bende takım kapanınca çok üzülüyorum belki o arada sizin takım canlanır yada kaptan olmak isteyen birileri çıkar
Kaptanim bencede kapatmayin takimi, he ne turlu yardima ihtiyaciniz olursa yazin buraya, hangimiz musaitsek ilgilenelim.Bende elimden geleni yaparim.Takimima da sorayim kaptanlik gorevini ustlenmek isteyen eski uyelerimiz vs olur mu diye..çok sagolun kızlar o halde gittiği yere kadar gidecek takim :) kapatmak zaten çok zor bir karar katılımı artirmamiza canlandirmamiza yeni üyeye yardımcı olursanız sevinirim
ne sıkıntısı canım sadece son ortalamayı vırgulden sonra 3 haneli yazıyoruz üyelerde yuvarlama devam ediyor düzelttim sakıncası yoktur umarımHadi bakalım açılışı ben yapayım :) umarım sıkıntı olmaz
hepinize çok teşekkür ederimKaptanim bencede kapatmayin takimi, he ne turlu yardima ihtiyaciniz olursa yazin buraya, hangimiz musaitsek ilgilenelim.Bende elimden geleni yaparim.Takimima da sorayim kaptanlik gorevini ustlenmek isteyen eski uyelerimiz vs olur mu diye..
Canım, sonuç listelerinde 472 etap yazılmış o nedenle sende ortalamayı 29 a bulmuştum ama o 31 e bölünecek -0.53 yerine -50 olacak ortalama da 0.300 olacak. Düzeltmeyi yapıyorum kuzuHadi bakalım açılışı ben yapayım :) umarım sıkıntı olmaz
ne sıkıntısı canım sadece son ortalamayı vırgulden sonra 3 haneli yazıyoruz üyelerde yuvarlama devam ediyor düzelttim sakıncası yoktur umarım
Canım, sonuç listelerinde 472 etap yazılmış o nedenle sende ortalamayı 29 a bulmuştum ama o 31 e bölünecek -0.53 yerine -50 olacak ortalama da 0.300 olacak. Düzeltmeyi yapıyorum kuzu
Tuttu tuttu %0.300Ne demek bende teşekkür ederim
Acıkçası yuvarlamalardan belki paçayı kurtarır % 0.30 baraşını aşarız diye umdum ama tutmadı
Canım yanlış yere yazmışsın ama yazmışsın madem 2. takıma gelebilirsin.Merhaba bende yarışmaya katılmak istiyorum nasıl katılabilirim boyum 160 kilo m 88
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?