Herkese merhaba..
Ben dün gece döndüm uzun tatilden.. nasıl gittiysem öyle döndüm. Bu kafayı bavula koymaya devam ettiğim sürece zaten durum bu.. Yas dönemini atlatamadım ne yazık ki.. daha ne kadar ağlamaya devam ederim, fikrim yok. Eve döndüm daha da kötü oldum. İlk defa Bulut'un beni karşılamadığı bir eve girmek... geri döndüm zaten. Dışarılarda dolandım biraz. Sonra bir daha girdim falan..
Neyse.. Benim kafa hala gidik. Böyle idare edeceksiniz beni. Çıkar yolunuz yok. Bu da geçecek. Her şeyin geçip gittiği gibi.. Sadece keyifsiz günlerim devam ediyor ve size bunu yansıtmak istemiyorum. Yansıtıyorsam da kusura bakmayın olur mu..
Bunları niye yazdım ki ben şimdi.. Ne diyecektim. Ay yok.
Hah dur hatırladım.
471. ve 472. etap raporlarını hazırlamamıştım. Hazırlamayacağım. Sadece karne varsa hazırlarım ve üyelerle ilgili durumları kendi listeme eklerim. Performans sonuçlarına bakarım.
Oylama yapmışsınız, güzel düşünmüşsünüz. Etaplar birleşmiş. Yani taaaa haftaya kadar zamanım var. Yavaş yavaş hazırlarım yapacaklarımı. Bireysel sıralama listesine de bakayım, bu ay mıydı hatırlamıyorum.
Yapacaklarım bitince bir toparlama mesajı ile durumu bildirim arkadaşlar..
İyi bayramlar, iyi tatiller.. Sağ salim dönün evlerinize.
Hosgeldiniz, umarim zaman her turlu uzuntunuzu, acinizi biraz olsun dindirmenize yardimci olur..Herkese merhaba..
Ben dün gece döndüm uzun tatilden.. nasıl gittiysem öyle döndüm. Bu kafayı bavula koymaya devam ettiğim sürece zaten durum bu.. Yas dönemini atlatamadım ne yazık ki.. daha ne kadar ağlamaya devam ederim, fikrim yok. Eve döndüm daha da kötü oldum. İlk defa Bulut'un beni karşılamadığı bir eve girmek... geri döndüm zaten. Dışarılarda dolandım biraz. Sonra bir daha girdim falan..
Neyse.. Benim kafa hala gidik. Böyle idare edeceksiniz beni. Çıkar yolunuz yok. Bu da geçecek. Her şeyin geçip gittiği gibi.. Sadece keyifsiz günlerim devam ediyor ve size bunu yansıtmak istemiyorum. Yansıtıyorsam da kusura bakmayın olur mu..
Hah dur hatırladım.
471. ve 472. etap raporlarını hazırlamamıştım. Hazırlamayacağım. Sadece karne varsa hazırlarım ve üyelerle ilgili durumları kendi listeme eklerim. Performans sonuçlarına bakarım.
Oylama yapmışsınız, güzel düşünmüşsünüz. Etaplar birleşmiş. Yani taaaa haftaya kadar zamanım var. Yavaş yavaş hazırlarım yapacaklarımı. Bireysel sıralama listesine de bakayım, bu ay mıydı hatırlamıyorum.
Herkese merhaba..
Hah dur hatırladım.
hoşgeldin güzel insanHerkese merhaba..
Hah dur hatırladım.
3. Takım: sahgull adlı üyemizin 2016 yılı izin hakkı dolmuştur.
Tatlım bu izinden sonra dolmuş oldu. Yani 2016 yılında daha izin kullanmayacak.Bahar ablacım bu konu ile ilgli bişey sormak istiyorum sahgull arkadaşımız izinli diye ben geçen hafta listeye eklemedim onu kendisi de izin modunda olduğu için bildirim yapmadı 2016 izin hakkı doldu derken şu an izinli mi değil mi yoksa bu izinden sonra mı doldu
Ellerine sağlık BaharcımBurada olmadığım için 471. ve 472. etap raporlarını hazırlayamadığımı biliyorsunuz.
Yapılması gerekenleri yapım, listelerimi güncelledim.
Size aktarmak istediklerim şöyle:
1. Takım: ispanyol adlı üyemizin 2016 yılı izin hakkı dolmuştur.
1. Takım: tektas adlı üyemiz mezun oldu, tebrik ediyorum. Karnesi:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlari.126756/page-52#post-47231661
3. Takım: sahgull adlı üyemizin 2016 yılı izin hakkı dolmuştur.
6. Takım: magicdarkwish adı üyemiz mezun oldu, tebrik ediyorum. İkinci mezuniyet olması sebebiyle karne hazırlamadım.
10. Takım: breeze3547 adlı üyemiz mezun oldu, tebrik ediyorum. Karnesi:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlari.126756/page-52#post-47215020
14. Takım: marlin18 adlı üyemiz mezun oldu, tebrik ediyorum. Karnesi:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlari.126756/page-52#post-47246955
Genel:
1) Performans Uygulaması 19. tur sona ermiş ve ceza alan takım 1. Takım olmuştur. Ayrıntılar için tıklayınız:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iflama-yarismasi.638656/page-17#post-47256397
2) Bireysel sıralama listesini bu hafta hazırlayacağım.
3) 4. ve 10. takımın iletmiş olduğu yönetim kadro güncellemelerini yaptım.
4) Yapmış olduğunuz oylama neticesinde 473. ve 474. etap birleştirilmiş olup, ilgili etap 474. etap olarak adlandırılacaktır.
Tatlım bu izinden sonra dolmuş oldu. Yani 2016 yılında daha izin kullanmayacak.
Tatlım bu izinden sonra dolmuş oldu. Yani 2016 yılında daha izin kullanmayacak.
Canım bahar geçtiğimiz etapta yanına not alabilir bu hafta dahil etmezsiniz sanırım bu şekilde olur ilgili msji alintilayip baharı etiketle istersenKızlarkuzularinannesi adlı üyemiz 1 temmuzda bildirim yapıp izne ayrılmak istemiş, bunu görmedik maalesef. Liste hazirlaninca eksik var mi diye sorduk ama gormemis olmalı. Şimdi kendisi yurtdışında ve bildirim yapamadı haliyle. Bizim yuzumuzden haksızlığa uğramasını istemiyorum, bunun için bir şey yapılabilir mi
71/69,8/1,69/ izne ayrılmak istiyor
Teşekkür ederim canım, alintiladimCanım bahar geçtiğimiz etapta yanına not alabilir bu hafta dahil etmezsiniz sanırım bu şekilde olur ilgili msji alintilayip baharı etiketle istersen
Evet canımm öyle oluyorEtaplar birleşince kilolar ikiyemi bölünüyodu ya
Unuttum vallaEvet canımm öyle oluyortatiller, keyifler derken unuttun dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?