teşekkür ederim baharcım yazmayı unutmuşum kilo aldım ameliyat dolayısıyla, yeni üye gibi işlem yapılır dendiği için listede ameliyattan sonraki başlangıç kilomu ve tarihirimi kaydetmiştik. yani şu şekilde;Burası giderek tufalaşmaya başladı.. Eskiden biri bir soru sorduğunda kaptanlar yarışırdı cevap vermek için.. Dedim ya tuhaf.. Tuhaf bir umursamazlık hali..
İçimden hiç gelmemesine rağmen cevap vermeye MECBUR hissederek veriyorum. Çünkü aranızdan bir kişi çıkmadı cevap için. Bu soru iki gündür bekliyor alanda. Adı da güya paylaşım alanı.. Nasıl paylaşımsa artık.
kollontai soruyu sorarken keşke önemli detayı da verseydin. Kilo mu aldın, kilo mu verdin?
Mecburen her iki şık için de yanıt vereceğim.
Kilo aldıysan, ameliyat iznini çıktığın için ekstrem 1'e girersin ve yeni üye gibi işlem yapılır. Yani listeye girebilirsin.
Yani izne çıkarkenki kilon etap başlangıç kilosu, güncel kilon bitiş kilosu olacak. Aradaki fark bölünmeyecek.
Buradaki tek avantajın kilo aldığın halde listeye girmek için beklemiyor olman. Ama sonucun eksi çıkacak. Bu olmasın diyorsan, kiloyu verene kadar liste dışı kalmaya, iznini uzatmaya karar verebilirsin elbette.
Kilo verdiysen zaten bölünüyor.
Karar defterindeki ilgili bölüm neden kafa karıştırıyor? Daha net olmalı diyen biri varsa, lütfen önerisini sunsun.
masalımgerçekoldu(92,0/91,1/0,9/0,98)9.3.2016 başlangıç kilosu 94,6 hedef 72 (398,etapta izne ayrılan winstonlight isimli üye hamilelik sebebi ile yeni üye gibi işlem gördü.) (458, etap)
winstonlight(72,7/72,7 /0 /%0 ) kilosu sabit/ izinli (398. etap)
baharcım burada da arkadaş mesela sağlık nedeniyle kilo almış ve döndüğünde yeni üye gibi işlem görmüş bende böyle yaptım listede ama senin açıklamana göre bu şekilde yapmamam lazım o yüzden kafam karıştı?
kaptanlarım bi el atsanız?
başka bir örnek de şu şekilde
Mesela ecemavi diye bir arkadas 379. etapta izne ayrılmış şu şekilde:
***3.TAKIM 379.ETAP *** ETAP ÜÇÜNCÜSÜ
Ecemavi : (72,5 / 71.1/ 1.4 /% 1.93 ) izne ayrıldı
Sonra bu arkadas 459. etapta hamilelik sonrası geri dönmüs ve bildirimi şöyle yapmışlar:
***3. Takım 459. Etap***etap beşincisi
ecemavi: (79/78/1/1,27) 379.etapta hamilelik nedeni ile izne ayrılan üye geri döndü başlangıç kilosu 79 hedef kilosu 63
Tatlım senin durumun extrem 1 e girdiğine göreteşekkür ederim baharcım yazmayı unutmuşum kilo aldım ameliyat dolayısıyla, yeni üye gibi işlem yapılır dendiği için listede ameliyattan sonraki başlangıç kilomu ve tarihirimi kaydetmiştik. yani şu şekilde;
kollontai (62,8/,61,3/1,5/2,39) yeni üye başlangıç kilosu 63,8 başlangıç tarihi 10 nisan 455. etapta izne sağlık sorunları nedeniyle izne ayrılan üye geri döndü.
ama sanırım yanlış anlamışım
kollontai (58,7/61,3/....) seklinde olacak doğru anladıysam
zahmet verdim kusura bakma
karar defterinde saglık sorunları ve hamilelik yazıyor ya o yuzden ornek olarak yazmıstım onu canım, bende ameliyat oldum da aynı sekilde mi islem yapıcam onu anlamaya calısıyodumEski kaptanımız hamilelik nedeni ile olduğunu bildirmiş o bakımdan dolayı yeni üye gibi işlem yaptık ecemavi hakkında
sagol canım o sekilde yapayım oyleyse :)Tatlım senin durumun extrem 1 e girdiğine göre
Bence ilk yaptığın hesaplama Doğru
karar defterinde saglık sorunları ve hamilelik yazıyor ya o yuzden ornek olarak yazmıstım onu canım, bende ameliyat oldum da aynı sekilde mi islem yapıcam onu anlamaya calısıyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?