Bende takıma yazarım isteyen olursa haber veririm.Slm kizlaarr şeyyybişey dicem ben 14. Takım kaptaniyim ve yardimcim takima hiç uğramiyor kendisi izne ayrılmıştı ama takima geliyordu artik hiç gelmiyor ve benim yardimciya ihtiyacim var ama takimimdaki hiç kimse olmak istemiyor ne yazıkki teklifim şuu herhangi bir takimdan yarışma kurallarını bilen liste işlerinden anlayan kisacasi kaptanin yokluğunda takimi idare edebilecek bir gönüllünün 14. Takima transfer olmasi böyle birsey teklif etmeye hakkim var mi bilmiyorum ama yazmak istedim
Hadi gözün aydın arkadaşım.Slm kızlar grubumdan bi arkadaşım kaptan yardımcısı olmak istediģini belirtti ve kaptan yardımcımı buldumilgilendiģiniz için hepinize teşekkür ederim
Kararın hayırlı olsun. Ama "androidin bozulsun" güzelmiş..şuan size koşu bandinin üstünde yaziyorum
kizlar yaz geldi kuzey her dk peşinden koşturuyor bide minnak boyla yürüyor iyice ele avuca sigmaz oldu
aksam tel elime alsam sevgili eşim benimle değil tel ile evlisin androidin bozulsun diyor
bu ara takima yetisemiyorum tabi ki diyeti birakmiyorum ama artik normal üye olarak devam etmek istiyorum böylece yüküm hafiflemiş olur
birde mayista tatil isi var 5-10 günde degil 1-1.5 aylik bir süreç bu nedenle herkes kaptanini bilsin @The Queen yeni kaptanimizseaBahAR im guncellemede cansutr silip beni silip kaptanliga @The Queen i eklersen sevinirim
Ellerine sağlık canim listemizi çok güzel idare ettin listeyi diğerlerinin altina alintilicaksin balim yaptim benHerkese slm kilon veren butun arkadaslarimi tebrik ediyorummmm
Kuzu önceki paylaşımları ile birlestirmen gerekiyorHerkese slm kilon veren butun arkadaslarimi tebrik ediyorummmm
canimm anladim simdi evettt ahh bu acemilikkkkkEllerine sağlık canim listemizi çok güzel idare ettin listeyi diğerlerinin altina alintilicaksin balim yaptim ben
evet oyle yapmaliymisim kaptan yeyisti yardimima sagolsun:)Kuzu önceki paylaşımları ile birlestirmen gerekiyor
Olsun kuzum bizde böyle böyle öğrendikcanimm anladim simdi evettt ahh bu acemilikkkkk
Tatlım Bende karar defterini tekrar okudumKaptan arkadaşlarım yardıma ihtiyacım var.
455. Etapta 58,7 ile sağlık nedeniyle izne ayrılan üye bu etapta 60,6 ile dönecek.
Peki ben ne yapacağım?
Yeni üye gibi işlem görür diyor karar defterinde.
Direk 60,6 ile baslatacakmıyım?
Listeye nasıl yazicam peki?Tatlım Bende karar defterini tekrar okudum
Arkadaşın durumu extrem durum 1.maddeye giriyor bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?