- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
Bende yeniyim ama aynı şey benimde aklımdan geçmişti cnmHerkese iyi akşamlar :)
Benim merak ettiğim bir konu varda öncelikle onu sormak istiyorum (yada varda gözümden kaçmışta olabilir), eğer böyle birşeyin olma ihtimali varsada bu duruma göre oylamaya sunmak isterim.
Karar defterinde yer alan ceza puanları, her etap raporunda açıklama istenen bir takım var ise perşembe gününe dek cevap vermezse alacağı ceza puanları yani. Bildiğim kadarıyla herhangi bir şekilde silinmesi yada telafisi söz konusu değil (287. etapta ceza almış 4. takımı göz önüne alarak söylüyorum çünkü arada baya etap farkı var ve hala duruyor). Bugüne dek bu konuda bir değişikliğe gidilmediği için kafamda soru işareti uyandırdı acaba bununla alakalı bir revizyon yapılabilir mi acaba diye ? Ceza alan takıma bir yaptırım ve bunu başarıyla tamamlayan takımında cezasının silinmesi gibi.
Aramızda eminimki çok çok deneyimli kaptan ve yardımcısı arkadaşlarımız var açıkcası kendimi halen acemi görüyorum ki aynuradan sonra gerçekten bu zor ( kendisi gerçekten harika bir kaptandı).
İşin özü sorum budur. :))))
Seneler önce yapılan hataların ceremesini sonrakiler çekmemesi gerekir diye düşünüyorum
Belki bu ceza puanları takımın başarısıyla doğru orantılı olarak belli bi süre sonra silinebilirmi acaba diyorum