Ellerine sağlık canımSonuç listeleri hazır dereceye giren tüm takım ve bireysel arkadaşlarımızı tebrik ederimayrıca kilo veren herkese tebrikler bir hatam varsa affola beni nerde bulacağınız biliyorsunuz diyim artık cezamızın sonuna gelmiş bulunmaktayız neyseki sonuç listesi hazırlamayı seviyorum
Ellerin dert görmesin tatlım..Sonuç listeleri hazır dereceye giren tüm takım ve bireysel arkadaşlarımızı tebrik ederimayrıca kilo veren herkese tebrikler bir hatam varsa affola beni nerde bulacağınız biliyorsunuz diyim artık cezamızın sonuna gelmiş bulunmaktayız neyseki sonuç listesi hazırlamayı seviyorum
Ellerine sağlık canım..Sonuç listeleri hazır dereceye giren tüm takım ve bireysel arkadaşlarımızı tebrik ederimayrıca kilo veren herkese tebrikler bir hatam varsa affola beni nerde bulacağınız biliyorsunuz diyim artık cezamızın sonuna gelmiş bulunmaktayız neyseki sonuç listesi hazırlamayı seviyorum
Kesinlikle yaradı canım ve evet haklıymışsın
Teşekkürler canımNe demek sweet kaptanım hiç önemli degil ceza sonuçtaevet bende menesa ve akrep kaptanın tebrik ederim birde yst38 i tabikide
Kolay gelsin akrep kaptanım yardıma ihtiyacınız olursa komşu takıma ugrasan yeterEllerine sağlık canım..
Haftaya ceza ödeme sırası bizde
Deadlinecim takım derecelendirmesinde hata varSeninde seabahar
Ay yerlerini mi karıştırmisim pardon hemen düzelteyim Teşekkürler o kadar baktım amaDeadlinecim takım derecelendirmesinde hata var
10.Takım 2.
6.Takım 3.olacak
Ay herseyi karıştırdım gidip ona da bakayım hemen
Teşekkür ediyorum kızlar çok mutlu oldum
Kıyamam sana ben.. telaş yapmaAy herseyi karıştırdım gidip ona da bakayım hemenuykum var galiba hep onun eseri bunlar
Çok meşhur hissettim kendimi :)Halbuki yst38 in 8. Takımda olduğunu da biliyorum ama bugun bir karıştırdım herseyi dün gece 3 te yattım da erken kalktım sanırım algılarım bozuldu
Sanirim hersey şu an yolunda huzurla uyuyayim gidip teşekkür ederim sanada çok teşekkürlerKıyamam sana ben.. telaş yapma
huzurlu uykular..
A meşhursun tabiÇok meşhur hissettim kendimi :)
Olur canım ben gönülllerin birincisiyim takıma ne gerek varA meşhursun tabiiyi geceler canım kusura bakma takımını yanlış yazmışım; )
Tamam canim. Teşekkür ederimKolay gelsin akrep kaptanım yardıma ihtiyacınız olursa komşu takıma ugrasan yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?