Hoşgeldin moni kaptanım
Hoşbuldum teşekkür ederimHoşgeldin Monicim, başarılar dilerim yeni süreçte
15. TUR / ALTINCI HAFTA
1. TAKIM
431. Etap => -0,02% => 1. NOTA
433. Etap => -1,68% => 2. NOTA => 1. SARI KART
435. Etap => 0,04% => 1. NOTA
436. Etap => 0,26% => 2. NOTA => 2. SARI KART
438. Etap => 0,14% => 1. NOTA
2. TAKIM
431. Etap => -0,29% => 1. NOTA
433. Etap => -0,63% => 2. NOTA => 1. SARI KART
436. Etap => 0,10% => 1. NOTA
3. TAKIM
433. Etap => -0,39% => 1. NOTA
435. Etap => ETAP BİRİNCİSİ => 1. NOTA SİLİNDİ
436. Etap => -0,11% => 1. NOTA
438. Etap => -0,68% => 2. NOTA => 1. SARI KART
4. TAKIM
431. Etap => -0,22% => 1. NOTA
433. Etap => 0,00% => 2. NOTA => 1. SARI KART
436. Etap => ETAP BİRİNCİSİ => 1. SARI KART SİLİNDİ
5. TAKIM
433. Etap => -0,27% => 1. NOTA
438. Etap => 0,04% => 2. NOTA => 2. SARI KART
6. TAKIM
433. Etap => 0,21% => 1. NOTA
436. Etap => ETAP İKİNCİSİ => 1. NOTA SİLİNDİ
7. TAKIM
433. Etap => -0,22% => 1. NOTA
434. Etap => ETAP BİRİNCİSİ => 1. NOTA SİLİNDİ
436. Etap => 0,29% => 1. NOTA
438. Etap => ETAP İKİNCİSİ => 1. NOTA SİLİNDİ
8. TAKIM
433. Etap => -0,04% => 1. NOTA
434. Etap => ETAP İKİNCİSİ => 1. NOTA SİLİNDİ
438. Etap => 0,14% => 1. NOTA
9. TAKIM
BAŞARILI
10. TAKIM
438. Etap => 0% => 1. NOTA
14. TAKIM
436. Etap => 0,24% => 1. NOTA
Selincim cuma günü listenizi yaptığınız zaman o arkadaşın adının yanına hedefini kaça indirmek istiyorsa o yazılacakIyi akşamlar kizlarr takimimdan bir yarışmaci hedef kilosunu aşağıya çekmek istiyor ne yapmam lazim yeniyim kaptanlkta yardim bekliyorum
Teşekkürler tatlimmSelincim cuma günü listenizi yaptığınız zaman o arkadaşın adının yanına hedefini kaça indirmek istiyorsa o yazılacak
Mesela, hedefini 65 e çekiyor gibi
bahar cım bizim takım ın 1. sarı kartı olması lazım tatlım sabahtan beri bakıyorum da kafam mı karıştı 412. etap ta 1 sarı kartımız vardı ancak 417. ve 418. etaplarda 5. takım olarak 3. olduğumuz için bu sarı kartın silinmesi gerekmiyormuydu ben mi yanlış anladım müsait olduğun bir zamanda bakabilirmisin tatlım
bahar cım eğer her etap ta sıfırlanıyorsa bizim 15. tur boyunca sadece 433. etap ve 438. etapta birer notamız ve sonuç olarak 1 sarı kartımız olması gerekiyor 2 sarı kart değilSorunu anlamadım tatlım ya..
417. etap falan mazide kaldı?
Şu anda 15. turdayız.
15. tur 431. etapta başladı.
Her tur 8 etap sürüyor ve yeni tura geçtiğimizde sıfırlanıyor.
Sen sorunu bir daha gözden geçir, etapları mı yanlış yazdın acaba?
Bence senin bölmene gerek yok ama şimdi ceza bölmesi tüm takıma uygulanıyor bildiğim kadarıyla tahminimce seninde ikiye bolmen gerekir yüzdeni cezadan dolayi diger üyeler 3 e ay çok karışık oldu ama böyle ya bir karar defterine bakalım olmadı bilenlerden bekleyelimIyi akşamlar kızlaracemi kaptan yine bişey soracak geçen hafta listemizi geciktirdigimiz için bu hafta takimda yüzdeler 3 e bölünecek ben geçen haftalarda listede değildim listeye bu hafta giriyorum bende yüzdemi 3 e bölmeli mym?
Iyi akşamlar kızlaracemi kaptan yine bişey soracak geçen hafta listemizi geciktirdigimiz için bu hafta takimda yüzdeler 3 e bölünecek ben geçen haftalarda listede değildim listeye bu hafta giriyorum bende yüzdemi 3 e bölmeli mym?
bahar cım eğer her etap ta sıfırlanıyorsa bizim 15. tur boyunca sadece 433. etap ve 438. etapta birer notamız ve sonuç olarak 1 sarı kartımız olması gerekiyor 2 sarı kart değil
5. TAKIM
diye yazmışsın dünki performans uygulamasında
o zaman eski etaplar sıfırlanmış oluyor
bunu öğrendiğimiz iyi oldu bende teşekkür ederim sweet kaptanım lazım olur belki bigün umarım olmaz da
Mevcut yarışan takım üyelerinin yüzdeleri üçe bölünecek bitanem senin yüzdeni bölmene gerek yok
bunu öğrendiğimiz iyi oldu bende teşekkür ederim sweet kaptanım lazım olur belki bigün umarım olmaz da
Hoşbuldum switim
SekerPancarii bak canım karar defterinde yazan şu
ETAP LİSTELERİNİN HAZIRLANMA ZAMANI
Her takım etap listesini, Cuma günü en geç 20:00 e kadar paylaşım alanında yayımlayacaktır.
Önemli: Bildirimde bulunmayan veya bildirimi ilgili saatten sonra yapan takım etap dışı bırakılacaktır. Etap dışı kalan takım, bir sonraki etapta takim yuzdesini ikiye böler.
Takım etap listelerinin sıralanması ve derecelerin belirlenmesi işi takımlarca sırayla ve en geç Cumartesi öğlen saat 12:00 ye kadar yapılacaktır.
Yani sende yüzdeni ikiye boleceksin canim ben öyle anladim
Teşekkür ederim canim kaptanlarim
Mevcut yarışan takım üyelerinin yüzdeleri üçe bölünecek bitanem senin yüzdeni bölmene gerek yok
bahar cım eğer her etap ta sıfırlanıyorsa bizim 15. tur boyunca sadece 433. etap ve 438. etapta birer notamız ve sonuç olarak 1 sarı kartımız olması gerekiyor 2 sarı kart değil
5. TAKIM
diye yazmışsın dünki performans uygulamasında
o zaman eski etaplar sıfırlanmış oluyor
Sanırım sadece yazım hatası oldu toplight kaptanım. 1. yerine 2. yazılmış sadece
kafanızı biraz karıştırdım ama teşekkür ederim sorun çözülmüştür ellerinize sağlıktoplight kaptanım, durum aynen Sweetdimple kaptanımın dediği gibi.
Yazım hatası yapmışım. Şu anda 1 sarı kartınız var. 1 yerine 2 yazmışım.
15. performans turu 431. etapta başladı. Ve siz 431-438 etaplar arası ilk üç dereceye hiç girmemişsiniz.
433. ve 438. etaplarda da takım ortalamanız 0,30% altında kaldığı için birer nota almışsnız.
İki nota toplamı da bir sarı kart ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?