- 25 Mayıs 2015
- 1.382
- 980
- 38
ben son 5dakikada gördüm ama çok düzensizdi yetiştiremem diye 14.takımın listesi daha düzenliydi onu düzenleyip taşıdım hemen...zaten 1 2 dakika geç oldu ama bi problem olmaz sanırsam...yaa ben şimdi listeleri hazırlamak için girdim ama 2. takım listeyi taşımamış ana paylaşıma keşke önce farketseydim yada diğer arkadaşlar farketseydi
listeler hazır arkadaşlarben son 5dakikada gördüm ama çok düzensizdi yetiştiremem diye 14.takımın listesi daha düzenliydi onu düzenleyip taşıdım hemen...zaten 1 2 dakika geç oldu ama bi problem olmaz sanırsam...
Peki nolcak şimdi ceza mi alcazarkadaşlar listeler hazır 14. takım 8.04 te bildirim yapıldığı için ortalamalara dahil etmedim listeler aşağıda
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-114
dereceye giren takım ve arkadaşları kutların 4. takım bu haftada birinciliği kapmış :) yalnız ortalamalar çok düşük seçimler bize yaramamış anlaşılan
yok canım haftaya sizde 2. takımda sonuçları 2 yerine 3 e bölecekPeki nolcak şimdi ceza mi alcaz
Yooo editör etap raporunda sorduğunda cevap vereceksin.. bi de gelecek hafta yüzdeler 3e bölünecek canım.Peki nolcak şimdi ceza mi alcaz
Peki canim saolyok canım haftaya sizde 2. takımda sonuçları 2 yerine 3 e bölecek
Canım öncelikle hoş geldin...sonrasında da eyerki gittiyin etabın üzerinden 24hafta geçtiyse artı kilonu vermeyi beklemene gerek yok...hem 6ay geçti hem de aldlğın kilo %5in üzerinde...izinden dönen üye uygulamasıyla listeye gire bilirsin...başarılarrrr...Merhaba ben 8. Takımın uzun süredir izinde olan kaptanı moni dönmüş bulunmaktayım.
Herhangi bir karışıklığa sebep vermemek için direk sizlere sunuyorum.
393.etap 26 aralık 2014 de 101.8 kilo ile izine ayrıldım.
Güncel kilom 108,3
Takım listesinde olmalımıyım.
CUMA Zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri
hoşgeldin moni cim aynur kaptanım yazmış durumuEki Görüntüle 1681518 Merhaba ben 8. Takımın uzun süredir izinde olan kaptanı moni dönmüş bulunmaktayım.
Herhangi bir karışıklığa sebep vermemek için direk sizlere sunuyorum.
393.etap 26 aralık 2014 de 101.8 kilo ile izine ayrıldım.
Güncel kilom 108,3
Takım listesinde olmalımıyım?
CUMA Zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?