Aynı durumdayız bu haftanin iyi olmaması durumu yaniinşallah inşallah bu hafta zaten kötüydü bizdeki durum, bari yüzdeleri hesaplamadan okusaydım burayı
Bebisim yazdim ya takima. Gozden kacirdin sanirimBu hafta bildirim yok muydu biz kendi kendimize mi gelin güvey oluyoruz
***2.takım437. etap***
hedef52 (65,5 /65,2 / 0,3/0,46 % )
uhs( 64,3 /65,1 /-0,2 /-0,31 %)
zuhal32(64,2 /64,1 /0,1 /0,16 %)
azaydidem (63,4 / / / %)bildirimde bulunmadı
lusyen32 ( 60,8/ / / %) bildirimde bulunmadı
Melrin(66 / 65.5/0.5 /0,76%)
ambitious_girl (101,3/ / / %)sabit
2.takım ortalaması:0,15%
Acaba listeye ne zaman girdiğini hatırlıyor mu ordan bakılabilirKızlarrrrrrrrr ya benim takım üyelerinden bir arkadaş hedef kilosunu unuttuğu için bana sordu ama bir türlü bulamadım neredeydi diye :) yardımcı olabilecek biri varmı
Acaba listeye ne zaman girdiğini hatırlıyor mu ordan bakılabilir
neden canım ki bence sen çok iyi bir kaptansın tabi kişisel sebepleri bilmiyorumda her takımda var biz 4 5 ay kaptanımız gelene kadar yardımcılar olarak takıldık sadece aprille kaptan izindeydi özel durumlar vardı öyle birşey yapamaz mısınız tabi bırakmak istiyorsan senin kararın canımSevgiliseaBahAR , kaptan ve kaptan yardımcıları arkadaşlarım,
Bazı özel sebeplerden ötürü 4. takımdaki kaptanlık görevimden ayrılmaya karar verdim.
Çook teşekkür ederim bu güzel düşüncelerin için, birebir konuşma fırsatımız olmasa da böyle bir düşünceye sahip olman ayrıca onore etti benineden canım ki bence sen çok iyi bir kaptansın tabi kişisel sebepleri bilmiyorumda her takımda var biz 4 5 ay kaptanımız gelene kadar yardımcılar olarak takıldık sadece aprille kaptan izindeydi özel durumlar vardı öyle birşey yapamaz mısınız tabi bırakmak istiyorsan senin kararın canım
Tamam canım senin kararın tabiki hayırlı olsun takımınıza yinedeÇook teşekkür ederim bu güzel düşüncelerin için, birebir konuşma fırsatımız olmasa da böyle bir düşünceye sahip olman ayrıca onore etti beni
Bence böyle olması daha hayırlısı olacak diye düşünüyorum herkes için
Üyenin adını şöyle canım bulalımKızlarrrrrrrrr ya benim takım üyelerinden bir arkadaş hedef kilosunu unuttuğu için bana sordu ama bir türlü bulamadım neredeydi diye :) yardımcı olabilecek biri varmı
Hayırlısı olsun canım bence de çok iyi giduyordunSevgiliseaBahAR , kaptan ve kaptan yardımcıları arkadaşlarım,
Bazı özel sebeplerden ötürü 4. takımdaki kaptanlık görevimden ayrılmaya karar verdim.
Kızlarrrrrrrrr ya benim takım üyelerinden bir arkadaş hedef kilosunu unuttuğu için bana sordu ama bir türlü bulamadım neredeydi diye :) yardımcı olabilecek biri varmı
SevgiliseaBahAR , kaptan ve kaptan yardımcıları arkadaşlarım,
Çook teşekkür ederim bu güzel düşüncelerin için, birebir konuşma fırsatımız olmasa da böyle bir düşünceye sahip olman ayrıca onore etti beni
Bence böyle olması daha hayırlısı olacak diye düşünüyorum herkes için
canım katılmak isteyenler kısmına yazman gerekiyor ama istersen 5. takıma gelebilirsinGünaydın bende aranıza katılmak istiyorum bu sabah itibariyle 95,6 kg 1,58 boyhedefim ilk etapta 80 kg, hamilelik istiyorum ama bu kiloyla olmuyor ..
canım kaptanlık görevi çok özveri isteyen bişey eğer çok önemli bir sebebin yoksa ayrılmasan bende diğer arkadşlar gibi düşünüyorum 4. takıma yeni bir kan getirmiştinSevgiliseaBahAR , kaptan ve kaptan yardımcıları arkadaşlarım,
canım katılmak isteyenler kısmına yazman gerekiyor ama istersen 5. takıma gelebilirsin
Glbrs(63,4/62,4/1,0/%1,58)yeni üye takıma geliş 20 nisan,geliş kilosu 66,9, hedef kilo 60
arkadaşımız hedefini revize ettiyse onu bilemiyorum cecomm
Tatlım ben bütün girdileri kendi dosyamda tutuyorum, geçmiş bilgilere ihtiyaç duyduğunuz anda bana sorabilirsiniz. Kasmayın kendinizi.Kızlarrrrrrrrr ya benim takım üyelerinden bir arkadaş hedef kilosunu unuttuğu için bana sordu ama bir türlü bulamadım neredeydi diye :) yardımcı olabilecek biri varmı
Özel sebep dediğinde konu kapanıyor benim için, vardır bir bildiğin.SevgiliseaBahAR , kaptan ve kaptan yardımcıları arkadaşlarım,
Takım içerisinde şuan yeni bir kaptan seçimi yapılıyor, bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorumTatlım ben bütün girdileri kendi dosyamda tutuyorum, geçmiş bilgilere ihtiyaç duyduğunuz anda bana sorabilirsiniz. Kasmayın kendinizi.
Bu mesajnda üye adını yazmamışsın, ancak sweetciğimin daha sonraki mesajında kişinin Glbrs olduğunu anladım. Bendeki listeye göre de hedef kilosu 60 görünüyor.
Özel sebep dediğinde konu kapanıyor benim için, vardır bir bildiğin.
Ancak yarışma etiği açısından düşünmeliyim.
Yerine geçecek kaptan kim, belli mi?
Aksi halde diğer kaptanlara ekstra iş çıkmış oluyor tatlım.
Bu konuyu organize ederek ayrılırsan sevinirim.
Seabahar kaptanim 4. takimin yeni kaptanligini oy cokluguylaÖzel sebep dediğinde konu kapanıyor benim için, vardır bir bildiğin.
Ancak yarışma etiği açısından düşünmeliyim.
Yerine geçecek kaptan kim, belli mi?
Aksi halde diğer kaptanlara ekstra iş çıkmış oluyor tatlım.
Bu konuyu organize ederek ayrılırsan sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?