Simdi olduay ben az önce potterhead in oylaması ile bunu karıştırmışım özür dilerim hemen düzenleyeyim
Oy çokluğu geçerli canım yanı etaplar birleşiyorÇoğu takım evet dediğinde evet kabul olmuyor mu yada bir takım Hayır dediğinde oylama iptal olmuyor mu ona göre takıma Soup geleceğim ama çoğunluğa uyariz etap birlesmesi durumunda
Bu arada benberilceee kaptanın fikrini beğendim ki bende evimde değilim bugün yola cikacagim için erkende olsa bu sabahtan tartildim tartı bulamazsam diye ama takıma sorayım ona göre cevap verelim 1. Takım olarak
Tamam canım takıma sordum bakalım en kötü yarına belli olur oy kullanirizOy çokluğu geçerli canım yanı etaplar birleşiyor
berilceee de haklı gevşeme oluyor bu nedenle misal ben takım içinde izinli olunan haftada bildirim yaptiriyorum cuma müsait olmayan en gec ptesi bildirmelidir gibi böylece bi nebze gevsemenin önüne gecilebiliyor
3. Ve 6.takım evet demişti baharimSon mesaja göre bir düzenleme de ben yapayım. Ben oylamalara dahil olmuyorum artık arkadaşlar, hiçbir konuda hiçbir oylamaya katılmıyorum. Bu nedenle kendi adımı çıkarttım.
Mevcut duruma göre 5 evet, 2 hayır oyumuz var.
Kullanılmayan oy sayısı ise 4.
Yani; sonuç henüz net değil.
OYLAMA
Sevgili takım kaptanı arkadaşlarım seçimler nedeni ile oy kullanmaya memleketlerine gidecek arkadaşlarımızı düşünerek bildirim sorunu çıkmaması adına 437.ve 438 .etap birleştirilsin mi?
1.takım : Evet
2.takım : Evet
3.takım : Evet / Hayır
4.takım : Evet / Hayır
5.takım : Evet
6.takım : Evet / Hayır
7.takım : Hayır
8.takım : Evet / Hayır
9.takım : Hayır
10.takım: Evet
14.takım: Evet
Tatlım3. Ve 6.takım evet demişti baharim
Evet süper olur bizde de ben dahil 3 kiş il dışın da olacak
O halde etaplar birleşti sonraki hafta kilolari ikiye bölmeyi unutmuyiruzTatlımdeadline nın baştan itibaren düzenledim, dediği listeye göre yaptım.
İstersen sen son halini güncelle. Zaten dediğin gibiyse oylama"evet" yönünde kapanmış demektir.
arapsacina döndü çöz beni arapsaçıAklımızda olsun, bundan sonra iki oylamayı aynı anda yapmayalım.
inşallah inşallah bu hafta zaten kötüydü bizdeki durum, bari yüzdeleri hesaplamadan okusaydım burayıOylamalar birbirine girmişo zaman son duruma göre etaplar birleşti haftaya inşallah güzel sonuclar goruruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?