- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Şuan bizim takımda bu sebeple bir geri dönüş olmadı ancak diğer takımlarda elbette gidenler olabilir benim içinde mantıklı olabilir diye düşünüyorumSevgili kaptanlarim veseaBahAR sizde onaylarsaniz 437ve 438 etapları birlestirelim mi ?
Malum birçok üye oyunu şehir dışında kullanacak (öğrenciler hala memleketinde kullananlar vs) cuma günü yolda olacaklar tartı problemi yaşamamak adına böyle birşey yapabilir mıyız?
Sevgili kaptanlarim veseaBahAR sizde onaylarsaniz 437ve 438 etapları birlestirelim mi ?
Malum birçok üye oyunu şehir dışında kullanacak (öğrenciler hala memleketinde kullananlar vs) cuma günü yolda olacaklar tartı problemi yaşamamak adına böyle birşey yapabilir mıyız?
ablam pcden giriyorsan bi oylama şekline çevirir misin kim ne demiş net görelim
Bizim takımda herhangi bir sorun yok şirinemm ama zorda kalacak takımlarımız varsa elbette uyarız sorun olmaz
Tabiki şirinemmmablam pcden giriyorsan bi oylama şekline çevirir misin kim ne demiş net görelim
telyim şuan ben
Oy kullanan ve bizi kırmayan tüm takımlara teşekkür ederimOylama
Sevgili takım kaptanlarim 10.takim 433.etap (bayram haftası) diskalifiye (takıma uğramaması ve bildirim yapmama) olan uyempotterhead geri dönmek istiyor . Biz onun iyi niyetli azımlı olduğunu biliyoruz. Aksilikler sonucu ugrayamamis bilgi verememis,izniniz olursa tekrar bizimle yarışa bilir mi ?
1.takım : Evet
2.takım : Evet
3.takım : Evet
4.takım : Evet
5.takım : Evet
6.takım : Evet
7.takım : Evet
8.takım : Evet
9.takım : Evet
10.takım: Evet
14.takım: Evet
ay ben az önce potterhead in oylaması ile bunu karıştırmışım özür dilerim hemen düzenleyeyimOYLAMA
Sevgili EditörümüzseaBahAR ve sevgili takım kaptanı arkadaşlarım seçimler nedeni ile oy kullanmaya memleketlerine gidecek arkadaşlarımızı düşünerek bildirim sorunu çıkmaması adına 437.ve 438 .etap birleştirilsin mi?
1.takım : Evet / Hayır
2.takım : Evet / Hayır
3.takım : Evet
4.takım : Evet
5.takım : Evet / Hayır
6.takım : Evet
7.takım : Hayır
8.takım : Evet / Hayır
9.takım : Evet / Hayır
10.takım: Evet
14.takım: Evet / Hayır
Diskalifiye listesini güncelliyorum hemen.Başta @erigim olmak üzere (bana güvenerek ikinci şansı vermesi) diğer tüm takım arkadaşlarım ve takım kaptanlarıma kocamann teşekkür ederim Söz veriyorum güveninizi sarsmayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?