- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Aynen hepimiz hata yapıyoruz gözden kaçıyor bi gün bahar hepinizi toptan kovacakSıralama hata olunca biz yine düzeltiyoruz da seabahara iki is çıkıyor ya aslında dikkat ediyordum ben ama dün hiç farketmedim bazen oluyor işte
Ay evet ya o kadar dikkate rağmen oluyor işte kovar mi ki biziAynen hepimiz hata yapıyoruz gözden kaçıyor bi gün bahar hepinizi toptan kovacak
Kovmirem ulennnn der dimi kovmaz ki kovsa çoktan kovmuştu beniAy evet ya o kadar dikkate rağmen oluyor işte kovar mi ki bizi
sağol canımOylama
Sevgili takım kaptanlarim 10.takim 433.etap (bayram haftası) diskalifiye (takıma uğramaması ve bildirim yapmama) olan uyempotterhead geri dönmek istiyor . Biz onun iyi niyetli azımlı olduğunu biliyoruz. Aksilikler sonucu ugrayamamis bilgi verememis,izniniz olursa tekrar bizimle yarışa bilir mi ?
1.takım : Evet
2.takım : Evet / Hayır
3.takım : Evet / Hayır
4.takım : Evet / Hayır
5.takım : Evet / Hayır
6.takım : Evet / Hayır
7.takım : Evet / Hayır
8.takım : Evet / Hayır
9.takım : Evet / Hayır
10.takım: Evet
14.takım: Evet / Hayır
Sizin için bir sıkıntı yoksa bizim için de sıkıntı olacağını düşünmüyorum takım adına
sevgili eriğim diskalifiye olan üyenin yeniden takımlara girebilmesi için 6 ay geçmesi lazım o yüzden bu oylama şu an yapılamaz diye biliyorum ama diğer tecrübeli kaptanlar daha iyi bilir sanırım hatalı bir oylama başlattın canım karar defterine tekrar bi bakalımKovmirem ulennnn der dimi kovmaz ki kovsa çoktan kovmuştu beni
sağol canım
DİSKALİFİYE EDİLEN ÜYENİN DURUMUsevgili eriğim diskalifiye olan üyenin yeniden takımlara girebilmesi için 6 ay geçmesi lazım o yüzden bu oylama şu an yapılamaz diye biliyorum ama diğer tecrübeli kaptanlar daha iyi bilir sanırım hatalı bir oylama başlattın canım karar defterine tekrar bi bakalım
Sonuç listelerini düzenledim kızlar üçüncü olan 9. Takımdan ayrıca Özür dileriz çoğu takımın sıralaması bir üst sıraya kalmış olduhepinize iyi hafta sonlari
Kızlar yapılan yanlışlık nedeniyle listemi ve performans listesini düzenlemem gerekiyor. Hata bu, yaparız.. canınız sağ olsun.
Bundan sonra etap raporunda performans uygulamasına yer vermeyeceğim haberiniz olsun.
Etap bitsin, ben raporu hazırlayayım. Sonra siz bakının, hata vs varsa sonuç listeleri düzenlensin vs.
Ortalık toparlanınca da performans uygulamasını hazırlayayım.
Unutursam hatırlatın tabii..
Evet süper olur bizde de ben dahil 3 kiş il dışın da olacakSevgili kaptanlarim veseaBahAR sizde onaylarsaniz 437ve 438 etapları birlestirelim mi ?
Malum birçok üye oyunu şehir dışında kullanacak (öğrenciler hala memleketinde kullananlar vs) cuma günü yolda olacaklar tartı problemi yaşamamak adına böyle birşey yapabilir mıyız?
Bana da sorma inceliğin için teşekkürler..Sevgili kaptanlarim veseaBahAR sizde onaylarsaniz 437ve 438 etapları birlestirelim mi ?
Malum birçok üye oyunu şehir dışında kullanacak (öğrenciler hala memleketinde kullananlar vs) cuma günü yolda olacaklar tartı problemi yaşamamak adına böyle birşey yapabilir mıyız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?