toplight kaptanımın da dediği gibi, doğru yorumlamışsın.kızlar. bizim listede nice15 arkadaşımızın durumu hakkında doğru hukummu vermişim kontrol edermisiniz. karar defterini yanlış yorumlamak istemem. üye hamilelik izninden döndü. karar defterine göre yeni üye hukmu verdim ama
Önemli değil kaptanım, bildirim olmayınca yüzde de sıfır oluyor zaten.seaBahAR sevgili baharcım 5. takım listesindeki morpapatyam gecen hafta bildirimde bulunmamıştı yalnız biz yanlışlıkla 428. etaptaki başlangıç kilosunu yazmışız yanlışlıkla 429. etapta morpapatyam kg su 70,9 olmalıydı sonuç listelerini etkilemiyor bildirimde bulunmadığı için eğer istersen sonuç listelerinde de o kg sunu yazabilirim değiştirip sendeki listede düzeltebilirmisin sana zahmet veriyorum kusura bakma lütfen
Ellerine sağlık tatlım..http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-111
Sonuç listeleri hazır arkadaşlar inşallah hata olmamıştır.
dereceye giren takımları ve bireysel derece yapan arkadaşları kutluyorum
emeğine sağlık tatlımhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-111
Sonuç listeleri hazır arkadaşlar inşallah hata olmamıştır.
dereceye giren takımları ve bireysel derece yapan arkadaşları kutluyorum
DUYURU
25 Eylül 2015 tarihinin bayram tatiline denk gelmesi nedeniyle 432. etapta bildirim yapılmayacaktır.
432. etap ve 433. etap birleşecek ve 2 Ekim 2015 tarihli 433. etap bildirimlerinde +/- kilo farkları ikiye bölünecektir.
Birleşmiş olan etaplar 433. etap olarak anılacaktır.
Yarışmanın kuralları, takım yönetimleri, kardeş takımların listesi ve sonuç listeleri hazırlama programı Karar Defteri başlığında yazıyor. Her yeniliği son mesaj olarak ekliyorum. Lütfen ilgili topiği okumayı alışkanlık haline getir, çünkü; bize dair ne ararsan orada var..Bu durumda 8.ci takımın kaptan vekili olarak ben 3 haftamı listeleri düzenlemem gerekiyor 2 etap birleşmiş olduğundandoğrumu anladım
Birde liste düzenleme olayı herkes bildirimini yaptıktan sonra sıralamayı belirleyip sonuç listesine taşımak dimi
Şimdiden sorayımda sonra düzeni bozmuş olmayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?