- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
takyoncum, bu tür bir örnekle bugüne kadar ilk defa karşılaştık.Merhaba Baharcım geçtiğimiz etapta bin muhteşem guneş ile alakalı bir sorun çıkmıştı hatırlarsan 123 etap önce izne ayrılan üyeydi deneme süreci verdik sonunda geldiği kilo değilde deneme süreci sonundaki kiloyla giriş yapmıştık listeye uyarınla bunu düzenledik geldiği haftaki kiloyu yazdık şimdi bu cuma listesinde deneme sürecinde verdiği tüm kiloyu tek haftayamı yazacağım yoksa 3 haftayamı bölceğim ?geçen hafta listede ilk geldiği kiloyu yazdık aradaki fark 4 kilo oluyor sanırım 3 haftada 4 kilo verdi bu hafta 4 kilo vermiş gibi görünecek
tamam Baharcım zaten diğer türlü adaletsiz olurdu en uygun seçenek butakyoncum, bu tür bir örnekle bugüne kadar ilk defa karşılaştık.
Bu nedenle de var olan kurallar çerçevesinde, akıl yürüterek cevaplandırmaya çalışıyorum:
1. aşama: Üzerinden çok zaman geçmiş olsa da; üyemiz izinden dönen üye statüsündedir. 429. etapta benim uyarımla takım listesinde, ilgili statü gereği kurallara uygun olarak gösterilmiştir.
2. aşama: Her ne kadar eski üye olursa olsun, takımınız için üye yabancıdır. Bu nedenle de deneme süresi uygulama ihtiyacınız son derece haklıdır.
Hal böyle olunca da devreye, yeni üyeye uygulanan kurallar devreye girer. Geçen Cuma kilosu ile yarınki kilosunun arasındaki farkı alacaksınız ki, takım ortalamanız haksız şekilde yükselmesin ve diğer takımlara haksızlık olmasın.
Üyemizin geri döndüğü kilo zaten benim bir sonraki analizlerde kullanacağım giriş kilosu olacağından, verdiği toplam kilo analizlere birebir yansımış olacak.
doğru neslicimkızlar. bizim listede nice15 arkadaşımızın durumu hakkında doğru hukummu vermişim kontrol edermisiniz. karar defterini yanlış yorumlamak istemem. üye hamilelik izninden döndü. karar defterine göre yeni üye hukmu verdim ama