- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
OYLAMA
GEREKÇE:
Bilindiği üzere her takım etap listelerini cuma günü en geç saat 18:00'e kadar paylaşım alanında yayımlayacaktır.Saat 18:00'e kadar olması ben ve benim gibi arkadaşlarımı çok zorlamaktadır.
Çünkü o saatlerde işyerinde olmaktayız ve tam kaosun yaşandığı saatlerdir paydosa yakın dakikalar.Çalışan arkadaşlarımızı da düşünmek adına oylama başlatılmıştır.
ÖNERİ:
Listelerimizi kontrol edebilmek adına ve hata yapma olasılığımızı sıfıra indirmek için paylaşım saatinin saat 18:00'den saat 20:00'e çekilmesini talep ediyorum.
1.TAKIM: EVET
2.TAKIM: EVET
3.TAKIM: EVET
4.TAKIM: EVET
5.TAKIM: EVET /HAYIR
6.TAKIM: EVET /HAYIR
7.TAKIM: EVET
8.TAKIM: EVET
9.TAKIM: EVET
14.TAKIM: EVET /HAYIR
seaBahAR: EVET
OYLAMA 19 HAZİRAN CUMA GÜNÜ SAAT: 20:00'DE SONA ERECEKTİR.
8 EVET oyuyla oylamamız sona ermiş ve diğer takımların oy kullanmasına gerek kalmamıştır.Çünkü kullanacakları oyun genel toplama etkisi olmayacaktır.
Ve bu nedenle öneri 8 adet EVET oyuyla kabul edilmiştir.
Oy kullanan tüm kaptan arkadaşlarıma teşekkür eder ve
seaBahAR
cımın karar defterinde gerekli düzenlemeyi yapmasını rica ederim.
GEREKÇE:
Bilindiği üzere her takım etap listelerini cuma günü en geç saat 18:00'e kadar paylaşım alanında yayımlayacaktır.Saat 18:00'e kadar olması ben ve benim gibi arkadaşlarımı çok zorlamaktadır.
Çünkü o saatlerde işyerinde olmaktayız ve tam kaosun yaşandığı saatlerdir paydosa yakın dakikalar.Çalışan arkadaşlarımızı da düşünmek adına oylama başlatılmıştır.
ÖNERİ:
Listelerimizi kontrol edebilmek adına ve hata yapma olasılığımızı sıfıra indirmek için paylaşım saatinin saat 18:00'den saat 20:00'e çekilmesini talep ediyorum.
1.TAKIM: EVET
2.TAKIM: EVET
3.TAKIM: EVET
4.TAKIM: EVET
5.TAKIM: EVET /HAYIR
6.TAKIM: EVET /HAYIR
7.TAKIM: EVET
8.TAKIM: EVET
9.TAKIM: EVET
14.TAKIM: EVET /HAYIR
seaBahAR: EVET
OYLAMA 19 HAZİRAN CUMA GÜNÜ SAAT: 20:00'DE SONA ERECEKTİR.
8 EVET oyuyla oylamamız sona ermiş ve diğer takımların oy kullanmasına gerek kalmamıştır.Çünkü kullanacakları oyun genel toplama etkisi olmayacaktır.
Ve bu nedenle öneri 8 adet EVET oyuyla kabul edilmiştir.
Oy kullanan tüm kaptan arkadaşlarıma teşekkür eder ve
![seaBahAR](/data/avatars/s/30/30138.jpg?1648127621)