Ramazan iyi bir firsat olabilir bence? :)aynen. bişi yapmak lazım ama ne topluca
valla ramazanda da iftarı yapar yapmaz sigarayı zor yakıyorum gündüz hiç canım istemese de iftarda acaip istiyorRamazan iyi bir firsat olabilir bence? :)
Haklisin canim, iftardan sonra da iyi gidiyor meret... Bizi avucunun icine almis istedigi gibi kullaniyor. Kanmayalim su pis seyevalla ramazanda da iftarı yapar yapmaz sigarayı zor yakıyorum gündüz hiç canım istemese de iftarda acaip istiyor
aslında haklısın benim büyük oğlum çok kızıyor içmeme yaa hep beraber bişey yapıp bıraksak aslında çok iyi olurHaklisin canim, iftardan sonra da iyi gidiyor meret... Bizi avucunun icine almis istedigi gibi kullaniyor. Kanmayalim su pis seye
En azindan denemeye deger diye düsünüyorum. Birbirimizi destekleyerek motivasyonumuzu da yüksek tutabiliriz. Bak önünde birakmak icin 'oglun' gibi güzel bir sebebinde varaslında haklısın benim büyük oğlum çok kızıyor içmeme yaa hep beraber bişey yapıp bıraksak aslında çok iyi olur
Bastan pes etmeseydin BaharcimSonradan mızıkçı demeyin diye baştan söyleyeyim.. ben yokum..
Size başarılar anacım..
valla hedefi %80tutturmus zaten sen onu direk mezun etbu arkadaşı hedefi 3 kilo vermek olduğu için listeye alamıyor muyuz, ?
gamzenn, başlangıç: 62
5MAY CUMA =60,6
12MAY 60,5
hedef:59
başlangıç tarihi:29 mayıs cuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?