- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.832
- 228
canım ellerine sağlıkSonuç Listeleri hazır arkadaşlar derece yapan takımlarımızı ve bireyselde derece yapan arkadaşlarımızı tebrik ederim bireysel yüzdeler hakikaten müthiş harikasınız
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sonuc-listeleri.153328/page-105#post-40434120
Ellerine sağlık canım.Sonuç Listeleri hazır arkadaşlar derece yapan takımlarımızı ve bireyselde derece yapan arkadaşlarımızı tebrik ederim bireysel yüzdeler hakikaten müthiş harikasınız
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sonuc-listeleri.153328/page-105#post-40434120
Ellerine sağlık Sweet kaptanım..Sonuç Listeleri hazır arkadaşlar derece yapan takımlarımızı ve bireyselde derece yapan arkadaşlarımızı tebrik ederim bireysel yüzdeler hakikaten müthiş harikasınız
ben şöyel biliyorumArkadaşlar izin süresi konusunu karara baglarsak mutlu olacağım. Karar defterinde izin süresi 2 haftadan az olamaz yazıyor ama 1 cumami 2 cumami listeye alinmiycak yazmıyor ve herkes farklı şekilde yapıyormuş.
2 secenek oluşturdum hangi secenek fazla oy alırsa baharimiza rica ederiz karar defterine ekler :)
1. Üye bu cuma izne ayrıldı yazdık 2. cuma listeye ismini yazmadik 3. cuma listeye yazdık. Kilo bildirip ayrildiysa ortalamasını 2'ye bölduk kilo bildirmeden ayrildiysa ortalamasını 3'e böldük.
2. Üye bu cuma izne ayrıldı 2. Ve 3. Cuma listeye yazmadik 4. Cuma listeye aldık kilo bildirip ayrildiysa ortalamasını 3'e böldük kilo bildirmeden ayrildiysa ortalamasını 4'e böldük.
1.TAKIM=
2.TAKIM=
3.TAKIM=
4.TAKIM= 1.secenek
5.TAKIM=1. secenek uygulaniyor bizde
6.TAKIM=
7.TAKIM=
8.TAKIM=
9.TAKIM=
13.TAKIM=
14.TAKIM=
kizlar gogo kaptanin yazdigi seceneklerden 5. tk olarak 1. secenegi uyguluyoruz
bizde 4. Takım olarak 1 . seçeneği uyguluyoruz.
canım ellerine sağlık
Ellerine sağlık canım.
Ellerine sağlık Sweet kaptanım..
Arkadaşlar izin süresi konusunu karara baglarsak mutlu olacağım. Karar defterinde izin süresi 2 haftadan az olamaz yazıyor ama 1 cumami 2 cumami listeye alinmiycak yazmıyor ve herkes farklı şekilde yapıyormuş.
2 secenek oluşturdum hangi secenek fazla oy alırsa baharimiza rica ederiz karar defterine ekler :)
1. Üye bu cuma izne ayrıldı yazdık 2. cuma listeye ismini yazmadik 3. cuma listeye yazdık. Kilo bildirip ayrildiysa ortalamasını 2'ye bölduk kilo bildirmeden ayrildiysa ortalamasını 3'e böldük.
2. Üye bu cuma izne ayrıldı 2. Ve 3. Cuma listeye yazmadik 4. Cuma listeye aldık kilo bildirip ayrildiysa ortalamasını 3'e böldük kilo bildirmeden ayrildiysa ortalamasını 4'e böldük.
1.TAKIM=
2.TAKIM=
3.TAKIM=
4.TAKIM= 1.secenek
6.TAKIM=2. seçenek uyguluyoruz
7.TAKIM=
8.TAKIM=
9.TAKIM=
13.TAKIM=
14.TAKIM=
6. tk olarak 2. secenegi uyguluyoruz
HaklısınRengarenkNesli kaptanım
3, takımda da böyle uygulanıyordu ben de 6, takımda aynısını uyguladım.Mantıken bence de doğru olan 2. seçenek ama yine de çoğunluğa uyarız
.
bende onu kastettim kavram kargaşası olmuş.Ben de oy kullanıyordum artık, yeni hatırladım.
1.TAKIM=
2.TAKIM=
3.TAKIM=
4.TAKIM= 1.secenek
6.TAKIM=
7.TAKIM=
8.TAKIM=
9.TAKIM=
13.TAKIM=
14.TAKIM=
14.TAKIM=
seaBahAR=Burada kavram karmaşası olmuş bana göre..
Önemli olan üyenin izne ayrılarak kilosunu bildirip bildirmemesidir. İzinli olduğu etap sayısı buna göre hesaplanır.
Kilo bildirmeden izne çıkan üye, izinli yazıldığı etapta izin süresinin 1. haftasını doldurmuş olur zaten.
Kilo bildirerek izne çıktıysa da, izinli yazıldığı etap itibariyle izninin 1. haftası başlar.
Benim mantığım bu şekilde çalışıyor, dolaysılı ile cevap verebilmek için şık seçemedim.
Baharcım aslında o kavram karmaşasını yaşamamak için izne ayrılan üye o hafta kg bildirimi yapsa zorunlu hale gelse daha mantıklı olur...Ben de oy kullanıyordum artık, yeni hatırladım.
1.TAKIM=
2.TAKIM=
3.TAKIM=
4.TAKIM= 1.secenek
6.TAKIM=
7.TAKIM=
8.TAKIM=
9.TAKIM=
13.TAKIM=
14.TAKIM=
14.TAKIM=
seaBahAR=Burada kavram karmaşası olmuş bana göre..
Önemli olan üyenin izne ayrılarak kilosunu bildirip bildirmemesidir. İzinli olduğu etap sayısı buna göre hesaplanır.
Kilo bildirmeden izne çıkan üye, izinli yazıldığı etapta izin süresinin 1. haftasını doldurmuş olur zaten.
Kilo bildirerek izne çıktıysa da, izinli yazıldığı etap itibariyle izninin 1. haftası başlar.
Benim mantığım bu şekilde çalışıyor, dolaysılı ile cevap verebilmek için şık seçemedim.
Keskinlikle katılıyorumBaharcım aslında o kavram karmaşasını yaşamamak için izne ayrılan üye o hafta kg bildirimi yapsa zorunlu hale gelse daha mantıklı olur...
Öncelikle bunu halletsek tabiki daha kolaylaşacak ...izin süresiKeskinlikle katılıyorum
Öncelikle bunu halletsek tabiki daha kolaylaşacak ...izin süresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?