Ellerine sağlık canımmm...kızlar sonuç listeleri hazır öncelikle dereceye giren 5. 7. ve 14. takımları ve bireysel derece yapan arkadaşlarımızı tebrik ederimbirkaç defa baktım ama umarım sıralamalarda bir sıkıntı yoktur
Ellerine sağlık canımkızlar sonuç listeleri hazır öncelikle dereceye giren 5. 7. ve 14. takımları ve bireysel derece yapan arkadaşlarımızı tebrik ederimbirkaç defa baktım ama umarım sıralamalarda bir sıkıntı yoktur
ellerine sağlık kuzumkızlar sonuç listeleri hazır öncelikle dereceye giren 5. 7. ve 14. takımları ve bireysel derece yapan arkadaşlarımızı tebrik ederimbirkaç defa baktım ama umarım sıralamalarda bir sıkıntı yoktur
ellerine sağlık tatlımkızlar sonuç listeleri hazır öncelikle dereceye giren 5. 7. ve 14. takımları ve bireysel derece yapan arkadaşlarımızı tebrik ederimbirkaç defa baktım ama umarım sıralamalarda bir sıkıntı yoktur
Püsküütüm canım ellerine sağlıkÖNEMLİ
Arkadaşlar, Karar Defterini güncelledim.
1- 1. Takımın performans cezası bitti. Bu hafta itibariyle, sonuç listeleri hazırlama programımızda normal sıralama devam ediyor.
2- Yeni karara bağladığımız "Üye, izin döneminde aldığı kiloyu veremeden listeye giremez"kuralını ÜYE İZİN HAKLARI bölümüne eklemiştim. Bu hafta yaşanan diyalogda onu bulamadığınızı fark ettim.
Eski Üyenin Dönüş Uygulaması bölümüne aldım.
Bu iyi de oldu. Çünkü o bölümde hala eski uygulama yazmaya devam ediyormuş.
İlgili bölümü lütfen kontrol edin. Yeni kararla eski uygulamayı mantık ölçüsünde birleştirmeye çalıştım.
Yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermeyecek daha düzgün bir anlatım önerisi olan varsa lütfen uyarsın.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ir-karar-defteri.154953/page-17#post-39549343
çok teşekkür ederiz bende eklendiğini hatırlıyordum ama bir türlü bulamaştık yanlış yerde aramışızÖNEMLİ
Arkadaşlar, Karar Defterini güncelledim.
1- 1. Takımın performans cezası bitti. Bu hafta itibariyle, sonuç listeleri hazırlama programımızda normal sıralama devam ediyor.
2- Yeni karara bağladığımız "Üye, izin döneminde aldığı kiloyu veremeden listeye giremez"kuralını ÜYE İZİN HAKLARI bölümüne eklemiştim. Bu hafta yaşanan diyalogda onu bulamadığınızı fark ettim.
Eski Üyenin Dönüş Uygulaması bölümüne aldım.
Bu iyi de oldu. Çünkü o bölümde hala eski uygulama yazmaya devam ediyormuş.
İlgili bölümü lütfen kontrol edin. Yeni kararla eski uygulamayı mantık ölçüsünde birleştirmeye çalıştım.
Yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermeyecek daha düzgün bir anlatım önerisi olan varsa lütfen uyarsın.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ir-karar-defteri.154953/page-17#post-39549343
Senin düsünmen bile yeter9. Takımcım,
Geçenlerde mezun olan gaz_lambasının_fitili arkadaşımızın karnesini hazırlarken karşılaştığım teknik sorun nedeni ile hatırlarsanız, kolye, kupa ve ışıltılı yazı eklemelerini yapamamıştım.
Şimdi güncel karnede sorun çıkmadığını görünce geri dönüp düzeltme yaptım.
Kupası ve kolyesi tamam..
Ancak ışıltılı yazıyı yine ekleyemiyorum.
Ve bunun sebebi teknik sorun değil, nickinin çok uzun olması ve her harf için oluşturulan komutun fotoğraf olarak algılanıp, herbir mesaj içeriğine eklenecek fotoğraf sayısının bir üst sınırı olması.
Not: Bazen başladığım cümle benden bağımsız uzayıp gidiyor ve ucunu kaybediyorum.. dilerim siz tutmuşsunuzdur.
akrep cim gecen hafta da 2 takımın ctesi dolacaktı süreleri ama 2 hafta dolmadı diye almamışlardı bence haftaya alman daha uygun olurYENİ ÜYENİN DENEME SÜRESİ UYGULAMASI
Yeni üyenin deneme süresi EN AZ İKİ haftadır.
Üyenin takıma geldiği günkü kilosu KAYIT KİLOSU olarak not edilir. Deneme süreci başlar.
En az iki hafta olması gereken deneme süresi bitiminde, üye takıma kabul edildi ise; bildirim listesinde güncel kilo ile giriş kilosu arasındaki fark alınacak ve üyenin kayıt kilosu ve kayıt tarihi mutlaka belirtilecektir.
Üyenin takım listesine girdiği günkü kilosu : GÜNCEL KİLO
Bir önceki Cuma günkü kilosu : GİRİŞ KİLOSU
Kızlar yeni üye ile ilgili böyle bir karar aldık ama bu hafta listeye alacağım üyenin 2 haftası 1 gün sonra yani pazar günü doluyor...
Paylaşımı çok güzel, gayet aktif, takım olabilme bilinci yüksek..
Listeye alıyorum bilginize sunmak istedim şekerler..
canım kurallara aykırı olmuş oluyor.kuralar gereyi mümkün deyil ama...YENİ ÜYENİN DENEME SÜRESİ UYGULAMASI
Yeni üyenin deneme süresi EN AZ İKİ haftadır.
Üyenin takıma geldiği günkü kilosu KAYIT KİLOSU olarak not edilir. Deneme süreci başlar.
En az iki hafta olması gereken deneme süresi bitiminde, üye takıma kabul edildi ise; bildirim listesinde güncel kilo ile giriş kilosu arasındaki fark alınacak ve üyenin kayıt kilosu ve kayıt tarihi mutlaka belirtilecektir.
Üyenin takım listesine girdiği günkü kilosu : GÜNCEL KİLO
Bir önceki Cuma günkü kilosu : GİRİŞ KİLOSU
Kızlar yeni üye ile ilgili böyle bir karar aldık ama bu hafta listeye alacağım üyenin 2 haftası 1 gün sonra yani pazar günü doluyor...
Paylaşımı çok güzel, gayet aktif, takım olabilme bilinci yüksek..
Listeye alıyorum bilginize sunmak istedim şekerler..
Anladım canım, çok hevesliydi ama kuralda kuraldır tabi aldık bir kere..Haftaya alalım artık.akrep cim gecen hafta da 2 takımın ctesi dolacaktı süreleri ama 2 hafta dolmadı diye almamışlardı bence haftaya alman daha uygun olur
canım benim izninle renk düzenlemelerini yapıp ekliyorum diyer sonucun yanınaCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 402. ETAP SONUÇ LİSTELERİ
20-27 ŞUBAT 2015
***9.TAKIM 402.ETAP***
beril77(68.9///%)kilosu sabit
Usagisan (67.8\66.7\1.1\%1.62)
hily25 (73.9/73.5/0.4/%0.54)
mefkurem (99.8/98.5/1.3/%1.3)
kitkurdu (88.1/87.5/0.6/%0.7)
benanlamadimki (69///% )kilosu sabit
ecenaz33 (70.4/71.3/-0.9/%-1.28)
zeynepcer (60.4/60.3/0.1/%0.166)
zordegil(68.8/67.9/0.9/%1.31)
matilda34 (73.7/72.7/1/%1.3)
birbeste (67.9///% )kilosu sabit
goodidea (71.7/71.5/0.2/%0.28)
silver (75.4/77.2/-1.8/%-2.4)
hafifsekerli(72.9/72.4/0.5/%0,69)
dolmakalem(76.8/77.8/-1/%-1.30)
9.Takim ortalamasi: % 0,20
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?