Ayy öğle mi?çok üzür dilerim.sen listeleri yaparken hall ediyormusun?yoksa ben buradan mı yapayım?_AYNURA_ canım küçük bi eksik var sanki listenizde 3 kilo tartı farkını başa eklememişsin sanırım
74,7/76,7 / 1 .... Gibi yanlışım varsa kusura bakma
_AYNURA_ canım küçük bi eksik var sanki listenizde 3 kilo tartı farkını başa eklememişsin sanırım
74,7/76,7 / 1 .... Gibi yanlışım varsa kusura bakma
tamamdır ben sonuç listelerini yaparken düzeltirim gördümAyy öğle mi?çok üzür dilerim.sen listeleri yaparken hall ediyormusun?yoksa ben buradan mı yapayım?
Canım kurallar gereği saat 18:00 sonrası düzeltme yapmıyoruz. Zaten not düşmüşsün,problem olmaz, listeleri yapan arkadaş ilgilenir..Ayy öğle mi?çok üzür dilerim.sen listeleri yaparken hall ediyormusun?yoksa ben buradan mı yapayım?
selam canım mesajı yeni gördüm bende bu sabah aynı soruyu sormuştum 7 şubat cumartesi olduğu için olmuyormuş canım bizdede bir üye vardıda cuma gelmiş olsalardı alıyormuşuz cevapsız kalmasın sorun zaten eklememişsin ama bilgin olsunselam kizlar sizlere sormak istedim 7 subatta katilan yeni uyeleri listeye alabiliyoruz degil mi? iki hafta boyunca bildirim yaptilar da emin olmak istedim ona gore listeye eklicem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?