- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.832
- 228
ay bende bakiyom oraya ama kimse yazmiyorSevgili arkadaşlar cuma zayıflama yarışmacılarının başarı hikayeleri topiğine yeni mezun olan arkadaşlarımız başarı hikayelerini paylaşabilirler mi acabaKaptan arkadaşlarımızdan rica etsem
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlarinin-basari-hikayeleri.767149/
ay bende bakiyom oraya ama kimse yazmiyor
bu hafta bizim takimdan bir arkadasimiz mezun oldu
persembe gunu yazdim basari hikayeni istiyoruz diye ama takima gelmediki bir daha mezuniyetin tadini cikariyor kanimca.
Son mezun olan arkadaşımız da yazmadı bizim takımdan ama uğramadı da uğrarsa hatırlatırım canım..Sevgili arkadaşlar cuma zayıflama yarışmacılarının başarı hikayeleri topiğine yeni mezun olan arkadaşlarımız başarı hikayelerini paylaşabilirler mi acabaKaptan arkadaşlarımızdan rica etsem
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlarinin-basari-hikayeleri.767149/
Her karne hazırladığımda ilgili etap raporunda belirtiyorum güya ama.. ayrıca takip etmek gerekiyor sanırım..Sevgili arkadaşlar cuma zayıflama yarışmacılarının başarı hikayeleri topiğine yeni mezun olan arkadaşlarımız başarı hikayelerini paylaşabilirler mi acabaKaptan arkadaşlarımızdan rica etsem
Güzel yorum.. e işleri bitti tabii..Anlaşılan mezun olan arkadaşların çoğu takıma tekrar uğramıyorlar bunun için acaba mezun olacağı hafta üyelerimize bu başlığa yazmaları gerektiğini söylesek mi?
Her karne hazırladığımda ilgili etap raporunda belirtiyorum güya ama.. ayrıca takip etmek gerekiyor sanırım..
Acaba özel mesajla bir de sen mi hatırlatsan?
Güzel yorum.. e işleri bitti tabii..
Ve fikir süper..
O halde toparlayalım..
1- Mezun olacak üyeye ilgili takım kaptanı etap bitmeden, üye yok olmadan önce gerekli hatırlatmayı yapsın.
2- Biricik yardımcım Sweetcim, karne hazırlandıktan sonra özel mesaj yazarak üyeye bir kez daha hatırlatmada bulunsun..
Bu iki koşula rağmen paylaşılmıyorsa yapacak bi'şey yok.. zorla güzellik olmuyor..
Her karne hazırladığımda ilgili etap raporunda belirtiyorum güya ama.. ayrıca takip etmek gerekiyor sanırım..
Ve fikir süper..
O halde toparlayalım..
1- Mezun olacak üyeye ilgili takım kaptanı etap bitmeden, üye yok olmadan önce gerekli hatırlatmayı yapsın.
2- Biricik yardımcım Sweetcim, karne hazırlandıktan sonra özel mesaj yazarak üyeye bir kez daha hatırlatmada bulunsun..
Bu iki koşula rağmen paylaşılmıyorsa yapacak bi'şey yok.. zorla güzellik olmuyor..
Bahar geldi ve toparladı tüm mesajları ne güzel.
Ben de kendisini görelim diye cafede ona ne tuzaklar hazırlamıştım ama işe yaramadı.
Bende katılmak isturm yarışmaya nasıl yapcamMerhaba Arkadaşlar,
Forumumuzda yer alan bir topikte Cuma günü tartılan ve kilosunu paylaşan arkadaşlarımız var. Bu geleneği, küçük bir ekleme ile devam ettirmek istiyorum.
Açılan hemen her topiğe, duygularımızı yazıyor, desteklerimizi veriyor, önerilerde bulunuyor ya da sorularımızı sorarak cevaplar arıyoruz. Kalabalıkta dolaşıyor görünmemize karşın aslında bireysel takılıyoruz. Bazı arkadaşlarımız sevimli gruplar kurmuşken, yalnız kalanlar ya da karmaşada kaybolanlar da olabiliyor.
Fazla zamanınızı almadan önerime geçmek istiyorum.
Beşer kişilik gruplar kuralım. Katılımcı sayısına bağlı olarak, bu sayıyı arttırabilir ya da azaltabiliriz. Grupta yer alan kişilerin ayrı, ayrı kilosu ve toplamı Cuma günleri buraya yazılsın. Bir hafta sonraki Cuma günü, yeni kilolar yazılarak % fark tespit edilsin. Alınan sonuçlara göre de oluşturulacak gruplar arasında ilk üçe girenler açıklansın.
Grupları oluşturma biçimi olarak da önerim şudur; açmış olduğum bu topiğe, "katılıyorum" şeklinde olumlu mesaj yazanları 1,2...,5 şeklinde, mesaj önceliğine bağlı olarak belirleyebiliriz.
Böylece tatlı bir rekabet havasında, daha da dayanışma sağlamış olarak keyifli bir zaman geçireceğimizi düşünüyorum. Ne dersiniz? Önerilerinizi bekliyorum.
Buraya yaz canım...Bende katılmak isturm yarışmaya nasıl yapcam
Teşekkür ederim :)
Tamam çok doğru, hatta mezun olma kıpırtılarına girdiği haftalarda gözüne gözüne yazar yönlendiririz çıtırı, yok öölee herkeslerden önce çıtır zayıf olup kaçmak dimi ama arkasında bir iz bırakmalıHer karne hazırladığımda ilgili etap raporunda belirtiyorum güya ama.. ayrıca takip etmek gerekiyor sanırım..
Ve fikir süper..
O halde toparlayalım..
Kıyamam sana..Bahar geldi ve toparladı tüm mesajları ne güzel.
Ben de kendisini görelim diye cafede ona ne tuzaklar hazırlamıştım ama işe yaramadı.
Kıyamam sana..
Tatlım bir süredir girmemle çıkmam bir oluyor..
Uykudan bile kesiyorum, artık gerisini sen düşün..
Düzene girecek umarım bir gün..
Ne sorunu olur sekerimİyi akşamlar sevgili kaptan arkadaşlarım...benim takımda 13kişi vardı,bu haftada 3yeni üyenin eklenmesiyle 16olucaz...inşallah bu sizin için bi sorun olmaz...
İyi akşamlar sevgili kaptan arkadaşlarım...benim takımda 13kişi vardı,bu haftada 3yeni üyenin eklenmesiyle 16olucaz...inşallah bu sizin için bi sorun olmaz...
canım bizim için de sorun değil,sana kolaylıklar dilerim zor olacak takip etmekİyi akşamlar sevgili kaptan arkadaşlarım...benim takımda 13kişi vardı,bu haftada 3yeni üyenin eklenmesiyle 16olucaz...inşallah bu sizin için bi sorun olmaz...
Sorun olmaz canım keyfinize bakın.İyi akşamlar sevgili kaptan arkadaşlarım...benim takımda 13kişi vardı,bu haftada 3yeni üyenin eklenmesiyle 16olucaz...inşallah bu sizin için bi sorun olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?