tamam canım ben kontrol ederim bir yanlışlık varsa düzeltirim okarkadaşlar şehir dışındayım tam olarak kontrol edemedim umarım yanlışlık yoktur
canım saolasın oğlan uykudan uyandı huysuzluğu had safhada ceza almalım diye son dk anca girebildimtamam canım ben kontrol ederim bir yanlışlık varsa düzeltirim ok
tamam canım sen keyfine bakcanım saolasın oğlan uykudan uyandı huysuzluğu had safhada ceza almalım diye son dk anca girebildim
Canım ellerine sağlık hakkatten bu hafta biraz karışmış neler olmuş listeye öylee ...kızlar izninizle listedeki şu karışıklılığı düzenliyorum...
Ellerine sağlık bebemm =)))) herşey fit olmak için olmazsa olmazzİyi geceler hanımlar..
1. takım adına bu haftaki listeleri ben paylaştım.
Umarım listelerde bir sorun yoktur :)
Dereceye giren takım ve arkdaşlar tebrik ederim
Daha nice fit günleriniz olsun :)
Not: Az önce yanlışlıkla liste paylaşım alanına bu yazıyı eklemişim.. düzenlemek için gereken süreyi de aştığım için yaptığım işlemi geri alamadım.. Kusura bakmayın lütfen
İyi geceler hanımlar..
Not: Az önce yanlışlıkla liste paylaşım alanına bu yazıyı eklemişim.. düzenlemek için gereken süreyi de aştığım için yaptığım işlemi geri alamadım.. Kusura bakmayın lütfen
Ellerine sağlık cacanım.dereceye giren takım ve arkadaşları tebrik ederiz 7.takım adına.İyi geceler hanımlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?