Toplight cım yeni kuralları uygulamamışsın canım?kaçırdın mı yoksa?
canım sweet saolsun kilosunu düzelttiToplight cım yeni kuralları uygulamamışsın canım?kaçırdın mı yoksa?
sanırım oldu şimdi takıma giriş kilosu ve tarihini ekledim,
Toplight sadece yan tarafa takıma giriş tarihini ve takıma giriş kilosunu yazmamış damlacım gerisi doğru
Yok bitanem.hani geçen yeni kural oyladık ya artık bi önceki haftayla güncel haftanın kilosunu hesaplıycaz,diyer üyeler gibi.2 e 3 e bölme kaldırıldı ya...
Toplight sadece yan tarafa takıma giriş tarihini ve takıma giriş kilosunu yazmamış damlacım gerisi doğru
Yok bitanem.hani geçen yeni kural oyladık ya artık bi önceki haftayla güncel haftanın kilosunu hesaplıycaz,diyer üyeler gibi.2 e 3 e bölme kaldırıldı ya...
Ama yeni kural öğle deyilki sweetim.sen mi yanlış anladın benmi?biz ikinci oylamayı sırf bu 2e 3e bölmeleri aradan kaldırmak için yapmadık mı?
Tamam damlacım o konuda haklısın fakat arkadaşımız geçen hafta listeye girecekken bu hafta girdi o yüzden bölündü dördüncü cuması bu hafta kuzumo yüzden ikiye bölündü
Ama yeni kural öğle deyilki sweetim.sen mi yanlış anladın benmi?biz ikinci oylamayı sırf bu 2e 3e bölmeleri aradan kaldırmak için yapmadık mı?
Canim bende damlanur10 gibi anladım. Deneme haftası kaptan a Bağlı sonuçta, yeni üyenin durumuna göre uzar yada kisalir ama son oylamaya göre bölme olmasın diye son hafta alinacakti dikkate.
Şimdi şöyle açıklayayım damlacım ben de yanlış anlamış olabilirim
1 aralık takıma giriş kilo :70,9
5 aralık ilk cuma kilo :70,8
12 aralık 2. cuma kilo:69,9-yeni kurallara göre liste başlangıç kilosu
19 aralık 3. cuma kilo:69,2
26,aralık 4. cuma kilo :69,6
3,cuma değilde 4,cuma takım listeye almaya karar verdiği için ikiye bölüyoruz kuzum sence de doğrusu bu değilmi bitanem
Canim bende damlanur10 gibi anladım. Deneme haftası kaptan a Bağlı sonuçta, yeni üyenin durumuna göre uzar yada kisalir ama son oylamaya göre bölme olmasın diye son hafta alinacakti dikkate.
Editörümüzün sayfa 1327'deki mesajından;
"Takımdaki ikinci Cuma günü tartılır. Bu kilo yarışmaya giriş kilosudur.
Takımdaki üçüncü Cuma günü tartılır. Bu kilo güncel kilosudur.
Takım yönetimi, üyeyi takıma almaya karar verdi ise; güncel kilosu ile giriş kilosu arasındaki fark alınarak o haftanın etap bildirim listesine eklenir."
Giriş kilosu 2. cuma olunca, takıma girdigi hafta 3. cuma ise 1'e 4. cuma ise 2'ye ve 5. cuma ise 3'e bölünüyor arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?