monicim.. benim fikrimce; hayır diyenler sisteme değil, arabulucu olacak kişilerin çıkan aksamayı çözememe ihtimalini ve /ya zor durumda kalabileceğini düşünerek hayır diyorlar.Oylama yapılırken bunu demem ne kadar doğru bilemedim ama söylemedende geçemicem...
Gayet güzel düşünülmüş bir konuda neden hayır oyu kullanılır bunu çözemedim..
Ya ben olayı tam kavrayamadım...neyse evet evet mutlaka ben kavrayamamışımdır...
monicim.. benim fikrimce; hayır diyenler sisteme değil, arabulucu olacak kişilerin çıkan aksamayı çözememe ihtimalini ve /ya zor durumda kalabileceğini düşünerek hayır diyorlar.
Oylama eğer hayır ile sonuçlanırsa, hayır oyu veren takımlardan ilgili konuyu çözebilmek adına fikir
üretmelerini rica etmeyi
düşünüyorum.
Çünkü bu sorunu bir şekilde çözmemiz gerekiyor.
Bu güzel açıklama için teşekkür ederim.Bende Hayır dedim kişilerin tarafsiz olabileceğini düşünmüyorum. Takım arkadaşlarımın çoğu yeni fikir beyan eden olmadı.
Ayrıca daha sonrası için bikaç önerim ve fikrim var oylama bittiğinde püsküütüm sorduğunda herkes gibi bende fikrimi yazacağım.
Evettt bence çok çok haklı bir oylama olur,çok adil olur.Arkadaşlar,
İlgili oylamamız bittiğinde, bu konuyu detaylandırmadan önce başka bir oylama başlatacağım.
Oylamanın konusu yeni üyenin deneme süresi konusunda standartlaşma sağlamak.
Bundan gayrı yeni üye geldiği gibi listelere giremeyecek. Çünkü bu diğer takımlara haksızlık oluyor. Çünkü siz de çok iyi biliyorsunuz ki, deneme süresi uygulanmazsa eğer üyenin oranı yüksek oluyor ve takım ortalamasını da şişiriyor.
Sonuç olarak iki şıklı oylama olacak. Üyenin deneme süresi kaç hafta olsun? a) 2 hafta b) 3 hafta
Bunu şimdiden yazıyorum, aklımdakini bilin, bazı önlemler almaya çalıştığımı bilin diye..
Bi'de dikkatim dağılıp da unutursam dürtükleyin diye..
Bende onu dedimya gogom Takimlarin toplam sayisi 11 ...oy fazlaligi saglamak icin 6 oy gerekiyor , 7 degil .. O yuzden dedimya hesap kitap isinde iyi olan puskuutumun kafasi ne kadar karismis diyeIkinizinde kafası karışmış sanırım püsküüt 7 oyu hangisi alırsa demiş 7 oy alan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?